Toz bezi ütüleyeni gördümToz bezi de ütülüyon muevlendigimden beri toplasan 20 lere ütü açmadım ben 5 sene bitecek
O kimdi yaaa. Nasıl yaaaaBurda birisi klozet takımını ütülüyordu kimdi hatırlayamadım. En ilginç o gelmişti banakimse selam olsun
Evet vardı biriO kimdi yaaa. Nasıl yaaaa
O şerefi kimseye bırakmam ben ya hatta bazen yorganıyla atıyorumGör nego gör. Benim adım tembele çıkmış
Rüzgarlı yerde oturmamamın cahilliğine ver canımLevaiz cim neden şaşırdın rüzgarlı yerde oturuyom ben rüzgar ütülü gibi yapıyor hemen katlayıp koyuyom kırışcak bir şey varsa şimdide kurutma var nevresim hariç hemen katlarsam jilet jilet
Arkadaşlar bu kimse lütfen ortaya çıksın lütfen rica ediyorumBurda birisi klozet takımını ütülüyordu kimdi hatırlayamadım. En ilginç o gelmişti banakimse selam olsun
Yaaa 3 sene olacak bu topikte benden önce miEvet vardı biri
Nego kriz geçirecekO şerefi kimseye bırakmam ben ya hatta bazen yorganıyla atıyorum
Yok arada kaynayan biri demek unuttuğumuza göreYaaa 3 sene olacak bu topikte benden önce mi
Bunu çok duyuyordum ama inanmıyordum gerçekmişO şerefi kimseye bırakmam ben ya hatta bazen yorganıyla atıyorum
Allahım yaaa onunla zaten yatmışım sıkılmışım ondan yenisini serecem gözüm gönlüm açılsın daaO şerefi kimseye bırakmam ben ya hatta bazen yorganıyla atıyorum
Niye be yorganı da yıkamak lazım arada ikisi bir arada çıkıyor işteNego kriz geçirecek
Şöyle yapıyorlar Bonuscum; 2-3 yorgan geçirilmiş nevresimler yıka diğerini ser şeklinde.Allahım yaaa onunla zaten yatmışım sıkılmışım ondan yenisini serecem gözüm gönlüm açılsın daa
Geçen seneydi ya dur bulim gelimYaaa 3 sene olacak bu topikte benden önce mi
Ben minicik aradım vazgeçtim senin mesajın az senden bulunur aslındaGeçen seneydi ya dur bulim gelim
Bana temiz nevresimde yatmak yetiyor zaten 2 tane var hepi topuAllahım yaaa onunla zaten yatmışım sıkılmışım ondan yenisini serecem gözüm gönlüm açılsın daa
Nego soldan soldan inecek yüreciğineO şerefi kimseye bırakmam ben ya hatta bazen yorganıyla atıyorum
Günaydın hanımlar gerçekten o kadar enerjisizimki kac gündür mecbur kalmadkca is yapasim yok.
Artik bugün buna son vermeye karar verdim hemen simdi
Simdi hemen kalkip evi püripak yapip öğlen kendime keyif kahvesi ısmarlicam ödül olarak
Yapacaklarim;
Toz alma
Tuvaletleri silme
Klozet takimlarni ütüleme
Belki bi yemek yaparim corbam var sadece
Evi süpürme
Mutfak dolaplarini düzenleme
Bide ödev firin silme.
Ögleden sonra da ders calisip sporumu yapcam. Bi ara da markete gitsem iyi olcak.
Simdilik bu kadar.
Bizim sarıcivcivmiş ya yabancı da değilmiş
Ohaa bulmuşBizim sarıcivcivmiş ya yabancı da değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?