Ne anlattın sen kızŞöyle yapıyorlar Bonuscum; 2-3 yorgan geçirilmiş nevresimler yıka diğerini ser şeklinde.
Sanırım fikre ısınıyorum
Klozet takımı yazdım bu konuda ara dedim çıktıOhaa bulmuşnasıl içine işlemişse
Aramızda itiraf edemezse gizli gizli ütü seveler varOhaa bulmuşnasıl içine işlemişse
Ben de ütüyü bulana küfrediyorum ne gerek vardı ütüyü bulmasa hiç böyle bi derdimiz olmayacaktıAramızda itiraf edemezse gizli gizli ütü seveler var
Allah kabul etsinCüzümü okuyum ben kendime saat tutayım 3-2-1 başla
Üst üstü nevresim geçirelim diyosun ((duy nego duy) kirlendikce çıkar altaki temiz onu kullan 4 nevresimin olsa hafta bir yıkasan 1 ay kafan rahatBenim en Küçük oğlan gece altına kaçırıyor bazen onun yatağına da bi alez bi çarşaf bi alez bi çarşaf şeklinde ğst üst üste taktım gece gece çarşaf değiştirme derdi kalmadı üsttekileri alıyorum bitti gitti
Nevresim değil çarşaf alez. Gece gece çarşaf değişene kadar uykusu açılıyor çocuğun napimÜst üstü nevresim geçirelim diyosun ((duy nego duy) kirlendikce çıkar altaki temiz onu kullan 4 nevresimin olsa hafta bir yıkasan 1 ay kafan rahat
Negooooooo yetiş bacıkom
Ben kesin bulurdum ama bu kadar kadından küfür yiyeceğime buluşumu gizlerdim sanırımBen de ütüyü bulana küfrediyorum ne gerek vardı ütüyü bulmasa hiç böyle bi derdimiz olmayacaktı
Bu da nevresim değişmeyi sevmeyenlere gelsinNevresim değil çarşaf alez. Gece gece çarşaf değişene kadar uykusu açılıyor çocuğun napim
Buluyon bari gömleğin üzerine koyunca kendi çalışanı bulBen kesin bulurdum ama bu kadar kadından küfür yiyeceğime buluşumu gizlerdim sanırım
Aynen varsa başka üşendiğiniz pratik bilgilerimi paylaşabilirimBu da nevresim değişmeyi sevmeyenlere gelsin
O modeli üstü varBuluyon bari gömleğin üzerine koyunca kendi çalışanı bul
Katlaması süper benim içinO modeli üstü varcaponlar çıkardı çamaşırı bir kutunun içine koyusun öbür taraftan ütülü katlı çıkarı veriyor Türküye'ye bir gelsin ilk alan ben olacam
Ben de iyiyim elhamdülillah. Aynen ya uyusan da rüyanda gidiyorsunİyiyim sen nasılsın. Wc gitmekten uyunmuyor sahurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?