Durur mu oyle valla deneyecegim bu gece biktim artik yuzu gozu suzgec olduGeçmiş olsun. Uyurken çorabını giydir ellerine tırmalamaz kendini
Tamam tamam bu gece artik corapla yatiracagimGeçmiş olsun ben de çorap giydiriyordum uzun olanlardan
Ya gece sadece lamba var goz gozu gormuyor bir tarafi kan bulasmis gorunce kabuktur ya da kasimistir hic gelmedi aklima oyyy oyyyJes canım kardeşim sen niye uyuşuyosun bu kadar minicik bir kabuktan ne kadar kan akmış olabilir senin anlatmana ben neler düşündüm burda 2 satırda
Eldiven çorap tak ama onları çıkaramasın diye kollu badi giydiriyosan içine koy badinin çıkaramasın. Ha takmıyorsan tırnakları yuvarlak kes yeter.
Ayrıca çocuk için izin vermiyor yapamıyorum diye bir şey yok unut onu çıkar aklından. Annesin sen her şeyi yapıcaksın. İlerde düşücek bi yerini kesicek hele az durun ben bi uyuşim öyle bakarım demiyeceğine görehem yaraya bakıcan hem düştü diye kızacan hem gafasını öpecen yowrimm aney gurban sağa diyecen.
O biraz büyüsün bezini değişirken yılan gibi kıvrılacak o arada her yer poh olmadan o elini atıp maddeyi avuçlamadan ince işçilikle çalışıcaksın
Tırnaklarını çoğu insan uyurken keser öyle dene elini sabit tuttun mu bişey olmaz konuşa konuşa dikkatini çeke çeke hemen bitti gitti.
Aynen oyleydi oyle minnacik bir kan degil boldigin gozu kasi yanaklari bir taraf komple kirmizi. Yeminle aklıma direk burnu kanadi ya da yatakta bir kesici alet vardi onunla kesildi sandim. Elim ayagim gittiKız deme öyle bi ara benim kız da çizmiş de adam kesmiş sandım surat komple kan içindeydi
Domdom inab ki sen gorsen sende paniklerdin bu mevzuya. Komple kan etmis sag tarafini. Gece lambasina eagmen kirmiziyfi dusunBüyük çocuk ama bebekken mi çizdi
JES Arkadaşım çok azcık panikte anka ablası onu yüreklendirdim ben
Valla beni daha da kimse tutamazTişikkirler anka ablası çok iyi ferahlattın karşim sağol
Benimki de manyak bacimJes çok pardon kuzum benim kız manyak bakma sen ona
Jes gruptan ayrildiYeni gelinken ben kalkınca kırışan yerleri ütülerdim üstten cahillik işte
Tamam canim bir daha olmaz insallah da daha sakin olacagim yalniz da olabilirdim boyle durumlarda panik yapmayacagim insallahJES uuyurken yüz ovalama çok oluyor. Bana da büyüdü giydirme derlerdi ama uzun süre ya eldiven ya çorap geçirmiştim. Ama sen annesin kendini Sakin olmaya alıştır olur mu?
Ben muteşemliyodum nolduysa düz olmuş
Ellin çarpıştırBen muteşemliyodum nolduysa düz olmuş
Benim de tepkilerim abartılıdır hep eşim bi gün yüreğime indircen derValla cok hakli yerden göğe ama gel sen onu bir de benim kus yuregi gibi carpan kalbime anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?