Düzenli Evimiz & Hayatımız

Negoooooooooooo cok sukur nego bunu hep diyorum. Ve gececek eminim inşallah sabirli dirayetli olabilirim. Herseye amenna
Yalnız değilsin ne yaşadığını o uykusuzluğun nasıl manyak ettiğini iyi biliyorum gerçekten kolay değil seni anlıyorum. Hepimiz anlıyoruz.
Uykusuzum diye ağlasan bile yeri yani kolay değil.
Bütün düzenin değişiyor, sana muhtaç bir can. Ne derdi var bilmiyorsun...
Ama sonunda koynunda susan seninle teskin olan bir can o

Ne desem boş bi gülüyor hersey yine başa sarıyor. Analik tam manyaklik valla

Ya çok tatlısın
Annelik delilik leva ona göre ama güzel delilik
Canımlar yeterince deli ve manyak mıyım bilmiyorum
Nego'nun dediği gibi iknaya yakın olmamın tek sebebi bu süreçlerin geçiyor olmasına olan inanç

Hepsi bir arada desem cok mu olur negoooooooo
Gaz zaten başlı başına sıkıntı koca insanlar dayanamıyor ne yapsın yavru. Gaz için ne kullanıyorsun?
Çok sıcak iyi değil bebeği bunaltıyor, kendi üstünden bir kat fazla olsun yeter ve ayağını sıcak tut tamam. Kocam gibi çocuğu sıcaktan ekşitme
Anne yanına takılan beşiklerden alsana daha kolay olur hem seninle hem beşiği var öyle düşün.

Negooooo zor zamanlar ama gececek allahin izniyle. Bir su uykusuzluk beni bitiriyor.

Bazen sinirleniyorum sonra sinirlendigim icin uzuluyorum. Keske dese anne su bu ama oda yok. Çaresizim o zor

Allahtan kucagima alinca sakinlesiyor da rahatliyor

Canımlar yeterince deli ve manyak mıyım bilmiyorum
Nego'nun dediği gibi iknaya yakın olmamın tek sebebi bu süreçlerin geçiyor olmasına olan inanç
Ben herkesin olması taraftarıyım, can yoldaşı oluyor. Büyüyorlar sırdaşın arkadaşın oluyorlar. Hayırlı bir evlat olursa iyi ki diyorsun tabii. Kendimizden pay biçelim annelerimize dayanağız manevi olarak.
İnşallah hayırlı vefalı evlatlarımız olur. Evladını güzel yetiştiren hiçbir anneyi evladının hayırsızlığı ile sınamasın Allah.
Hakkıyla annelik yapamayanlara bir şey diyemem Rabbim bilir onları da.

Nego gaz icin biogai kullanirdim artik kullanmiyorim zaten onunla da onsuz da ayni.

Sicak konusunda cok dikkat ediyorum. 24 dereceyi gecince hemen soyuyorum rahatliyor.

Besik var ama buraya sigmiyor mecbur kucugu kullanıyorum ona da sigmiyor yavrum

Öyle normal ki vücut uykuyla ayakta kalıyor çünkü. Dibine kadar yaşadım uykusuzluğu. Sabah eşimin işe gitmeden baktığı iki saat altın gibiydi. Gece kalkıp sallaması benim uyumam.
Siz de eşinle paslaşın o işe gidiyor diye tamamen sen uykusuz kalma, bir sen bir o. Bebeğinin de evde sana ihtiyacı var sonuçta.

Canım bak böyle diyorum ikea beşikleri böyle oluyor.
Gaz ilacı farklı deneyebilirsin, bir kaç tane kullanmıştım ben. Birine iyi gelen öbürüne gelmiyor çünkü.

Eklentiler

• images.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 20
Öyle de benn makine içerisi küçük çok fazla almıyor malesef
Makinaların boyu hep aynı değil mi ya yoksa bardakları koyduğumuz yeri yukarı mı kaldırmadın? Ben ilk evlendiğimde yapmıştım o hatayı, bilmiyordum tabi. Sinir oluyordum aşağı bişey sığmıyor diye sonra işte kocişim geldi de kurtardı beni

Uykusuzluk cok menem birsey allahim ne kiymetini bilememişim uyudugum zamanların.

Nego adam bitik durumda gece oda kalkiyor hep ama cocuk huzursuz olunca ben de uyuyamıyorum.

Yatakları topladım
Odaları topladım
Bulaşık makinasını boşalttım
Mutfağı topladım makinayı doldurdum
Çocuklara kahvaltı ve öğle yemeği hazırladım, kaldırdım
Bütün Sofra bezlerini çırptım makinaya attım çalıştırdım

Uykusuzluk cok menem birsey allahim ne kiymetini bilememişim uyudugum zamanların.

Nego adam bitik durumda gece oda kalkiyor hep ama cocuk huzursuz olunca ben de uyuyamıyorum.
Ama işte o bakarken sende uyuyacaksın ki anlamı olsun. İkinizde ayakta kalınca susuyor mu yok? O zaman vicdan yapmayacaksın. Uykusunu almış bir annenin daha çok faydası olur öyle düşüneceksin.

Kahvaltı beslenme hazırladım.
Yatakları düzelttim.
Mutfağı topladım.
Çamaşır katladım yerleştirdim.
Makineye çamaşır attım.
Evi süpürdüm.
Yemeklerin bir bölümünü yaptım.

Ne güzel yazmışsın negocum
Güzel duaların için kalpten aminnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…