golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Diş çıkarıyor olabilir jes diş öncesi gece sık uyanıyordu benim oğlum bir de çığlık atarak uyanırdıKizlar birsey danisacagim size vallahi günlerimiz zehir oldu artik son 1 haftadir. Bu cocuk surekli gece uyaniyor 30 dk max uyuyor. Ne yapacagimizi bilmiyoruz derdi ne bilmiyoruz. Tecrubesizlikten dun gece artik aglayacaktik neredeyse. 5.5 aylik oldu. Nolur bize yardımcı olun neyi var bu cocugun ??
Burnu tıkanıyor olabilir mi? Diş etleri kaşınıyor olabilir mi?Onunla ilgili tarifler var diş etine sürülebilecek.Elini kulağına götürüyor mu belki kulakları ağıyordur.Eğer öyle birşey varsa sütünden bi iki damla katıp azıcık ovala bi kaç kez yapabilirsin bunu.Balcalı üniversite hastanesinde dr.a sordu bi tanıdığımız anne sütünü kendi kulağı için iyi gelir demişti.Dişte kulağa vurur.Beşiğine bi bak birşeyler var mı belki bi birşey kalmıştır rahatsızlık veriyordur.Ev sıcaksa gece uykusuna geçmeden önce banyo yaptır istersen.Kizlar birsey danisacagim size vallahi günlerimiz zehir oldu artik son 1 haftadir. Bu cocuk surekli gece uyaniyor 30 dk max uyuyor. Ne yapacagimizi bilmiyoruz derdi ne bilmiyoruz. Tecrubesizlikten dun gece artik aglayacaktik neredeyse. 5.5 aylik oldu. Nolur bize yardımcı olun neyi var bu cocugun ??
Aynen aynen oyle yapıyorDiş çıkarıyor olabilir jes diş öncesi gece sık uyanıyordu benim oğlum bir de çığlık atarak uyanırdı
Burun degil ama diş olabilir. Eli surekli burnunu gözünü ovuyor. Gercekten cok yoruldum ve yiprandimBurnu tıkanıyor olabilir mi? Diş etleri kaşınıyor olabilir mi?Onunla ilgili tarifler var diş etine sürülebilecek.Elini kulağına götürüyor mu belki kulakları ağıyordur.Eğer öyle birşey varsa sütünden bi iki damla katıp azıcık ovala bi kaç kez yapabilirsin bunu.Balcalı üniversite hastanesinde dr.a sordu bi tanıdığımız anne sütünü kendi kulağı için iyi gelir demişti.Dişte kulağa vurur.Beşiğine bi bak birşeyler var mı belki bi birşey kalmıştır rahatsızlık veriyordur.Ev sıcaksa gece uykusuna geçmeden önce banyo yaptır istersen.
Canım Allah kolaylaştırsın, çok şükür sağ salim yanınızda bugünler de çok çabuk geçer.
İnşallahAllah şifa versin,bu hayatta herşey başımıza gelebilir canım bunada şükür sizin yanınıza döndü şuan evinde.Allah güç kuvvet versin yeniden toparlanacak inş.
Hayırlıolsun canımbenim cok sevindimİlk 300 çıkmıştı, 2 gün sonra 850 çıkmış çok şükür
Bize de yaz sonucuGünaydın canlarımdün kan verdim hala sonuçları çıkmadı, ağlıcim
Özledim ne zaman hallolur telefonGünaydın
Çok geçmiş olsun canım, evinizde sağ salim yanınızda çok şükür zamanla da iyileşir gücü yerine gelir Allah'ın izniyleEfserimmdaha bugün çıktı hastaneden. Çok güçsüz. Çok zayıflamış. Bi bebek gibi komple bana muhtaç. Üstünü bile tek başına örtemiyo tuvalete beraber gidiyoruz . Yemeğine yardım ediyorum. Onu hiç böyle görmemiştim.
Bacağı bilekten dize kadar kesik . Göğsü 1 karış kesik . Bu günler de geçer mi ?
Oyy bu çok gerçekçi ve acıÖlünce dersem çok mu zalımca olur
Gaz olabilir.Senin koynunda uyumak istiyor olabilir. Çok sıcak tutuyor olabilirsin. Diş çıkarıyor olabilir. Büyüme atağı olabilir.Kizlar birsey danisacagim size vallahi günlerimiz zehir oldu artik son 1 haftadir. Bu cocuk surekli gece uyaniyor 30 dk max uyuyor. Ne yapacagimizi bilmiyoruz derdi ne bilmiyoruz. Tecrubesizlikten dun gece artik aglayacaktik neredeyse. 5.5 aylik oldu. Nolur bize yardımcı olun neyi var bu cocugun ??
Oo çok iyi hadi Allah tamamına erdirsinİlk 300 çıkmıştı, 2 gün sonra 850 çıkmış çok şükür
Gel gel düşmezsin nego ne badireler atlattı da hala hayattaTutun kollarimdan düşerim şimdiiiiiiiiiii
Ne desem boş bi gülüyor hersey yine başa sarıyor. Analik tam manyaklik vallaSelamlarr
Nego Kaptanım bugün herkesi muhteşemledim
Çok geçmiş olsun canım, evinizde sağ salim yanınızda çok şükür zamanla da iyileşir gücü yerine gelir Allah'ın izniyle
Oyy bu çok gerçekçi ve acı
Kendimi ikna etmeye çalıştıkça geri gidiyorum
JES Tünelin ucunda ışık yoksa söyle bak boşuna ikna etmeyim kendimi
Negoooooooooooo cok sukur nego bunu hep diyorum. Ve gececek eminim inşallah sabirli dirayetli olabilirim. Herseye amennaGel gel düşmezsin nego ne badireler atlattı da hala hayatta
Bu günlerin geçeceğini kalıcı olmadığını telkin et kendine ve en önemlisi kabullen. Ne zaman yaşadığın sıkıntıları kabullenir amenna dersin o zaman daha kolay olacak gör bak. Öyle lafta değil kalpten amenna de
Ya çok tatlısınSelamlarr
Nego Kaptanım bugün herkesi muhteşemledim
Çok geçmiş olsun canım, evinizde sağ salim yanınızda çok şükür zamanla da iyileşir gücü yerine gelir Allah'ın izniyle
Oyy bu çok gerçekçi ve acı
Kendimi ikna etmeye çalıştıkça geri gidiyorum
JES Tünelin ucunda ışık yoksa söyle bak boşuna ikna etmeyim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?