Düzenli Evimiz & Hayatımız

Diş çıkarıyor olabilir jes diş öncesi gece sık uyanıyordu benim oğlum bir de çığlık atarak uyanırdı

Burnu tıkanıyor olabilir mi? Diş etleri kaşınıyor olabilir mi?Onunla ilgili tarifler var diş etine sürülebilecek.Elini kulağına götürüyor mu belki kulakları ağıyordur.Eğer öyle birşey varsa sütünden bi iki damla katıp azıcık ovala bi kaç kez yapabilirsin bunu.Balcalı üniversite hastanesinde dr.a sordu bi tanıdığımız anne sütünü kendi kulağı için iyi gelir demişti.Dişte kulağa vurur.Beşiğine bi bak birşeyler var mı belki bi birşey kalmıştır rahatsızlık veriyordur.Ev sıcaksa gece uykusuna geçmeden önce banyo yaptır istersen.

Burun degil ama diş olabilir. Eli surekli burnunu gözünü ovuyor. Gercekten cok yoruldum ve yiprandim

Selamlarr
Nego Kaptanım bugün herkesi muhteşemledim

Çok geçmiş olsun canım, evinizde sağ salim yanınızda çok şükür zamanla da iyileşir gücü yerine gelir Allah'ın izniyle
Ölünce dersem çok mu zalımca olur
Oyy bu çok gerçekçi ve acı
Kendimi ikna etmeye çalıştıkça geri gidiyorum

JES Tünelin ucunda ışık yoksa söyle bak boşuna ikna etmeyim kendimi

Gaz olabilir.Senin koynunda uyumak istiyor olabilir. Çok sıcak tutuyor olabilirsin. Diş çıkarıyor olabilir. Büyüme atağı olabilir.

Tutun kollarimdan düşerim şimdiiiiiiiiiii
Gel gel düşmezsin nego ne badireler atlattı da hala hayatta
Bu günlerin geçeceğini kalıcı olmadığını telkin et kendine ve en önemlisi kabullen. Ne zaman yaşadığın sıkıntıları kabullenir amenna dersin o zaman daha kolay olacak gör bak. Öyle lafta değil kalpten amenna de

Ne desem boş bi gülüyor hersey yine başa sarıyor. Analik tam manyaklik valla

Negoooooooooooo cok sukur nego bunu hep diyorum. Ve gececek eminim inşallah sabirli dirayetli olabilirim. Herseye amenna

Ya çok tatlısın
Annelik delilik leva ona göre ama güzel delilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…