KimlerBana şişman diyolar bunun günaası nedir hocamNego
Bizim burada bi yer var kupayı vururken hangi hastalıkların olduğunu söylüyorlar. Kupa sayısına göre değil de sabit para alıyorlar genelde 2 sene önce 100liraydıYıllardır 4 kupa 40 a yaptırdım oda yerine gidince. Eve gelirse 50 idi.
Şimdi 5 kupa yapıyor 50 heralde bayadır gitmedim.
Bi ara eve düzenli çağırırdık bahçemiz varken her son ve ilkbaharda 15 gün arayla 3 kez gelirdi kadın.
Her seferinde olmasa da bir kez bile olsa yaptırırdım.
Şifa için baharlarda yaptırmak iyi ama hastalık varsa ne zaman olursa oluyor
Canım Allah kolaylaştırsın, çok şükür sağ salim yanınızda bugünler de çok çabuk geçer.Efserimmdaha bugün çıktı hastaneden. Çok güçsüz. Çok zayıflamış. Bi bebek gibi komple bana muhtaç. Üstünü bile tek başına örtemiyo tuvalete beraber gidiyoruz . Yemeğine yardım ediyorum. Onu hiç böyle görmemiştim.
Bacağı bilekten dize kadar kesik . Göğsü 1 karış kesik . Bu günler de geçer mi ?
Öyle burda da var 100 e yapıyolar ranta dönmüş iyice sünnet gününe dikkat etmeyen bile varBizim burada bi yer var kupayı vururken hangi hastalıkların olduğunu söylüyorlar. Kupa sayısına göre değil de sabit para alıyorlar genelde 2 sene önce 100liraydı
Aynen duasız yapıyorlar, aynı yerde 5-6 kişiye birden yapıyorlar, konuşa konuşa muhabbet ede ede yapıyorlarÖyle burda da var 100 e yapıyolar ranta dönmüş iyice sünnet gününe dikkat etmeyen bile var
Aynı yerde yapıyor bizim abla ama bakmayın diyor okutuyor bize de kendisi zaten okuyorAynen duasız yapıyorlar, aynı yerde 5-6 kişiye birden yapıyorlar, konuşa konuşa muhabbet ede ede yapıyorlar
Hadi bakalım sonucu paylaşırsın bekliyoruz..Günaydın canlarımdün kan verdim hala sonuçları çıkmadı, ağlıcim
Yok valla zalimca degil cok dogruca olurÖlünce dersem çok mu zalımca olur
Yok bu dediğim öyle bi yer değil dikkat ediyorlar hem de temiz bir yer. Tek tek odalar var başka kimseyi görmüyorsun. Özbek karı koca doktorlarÖyle burda da var 100 e yapıyolar ranta dönmüş iyice sünnet gününe dikkat etmeyen bile var
Allah şifa versin,bu hayatta herşey başımıza gelebilir canım bunada şükür sizin yanınıza döndü şuan evinde.Allah güç kuvvet versin yeniden toparlanacak inş.Efserimmdaha bugün çıktı hastaneden. Çok güçsüz. Çok zayıflamış. Bi bebek gibi komple bana muhtaç. Üstünü bile tek başına örtemiyo tuvalete beraber gidiyoruz . Yemeğine yardım ediyorum. Onu hiç böyle görmemiştim.
Bacağı bilekten dize kadar kesik . Göğsü 1 karış kesik . Bu günler de geçer mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?