Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bizim burada bi yer var kupayı vururken hangi hastalıkların olduğunu söylüyorlar. Kupa sayısına göre değil de sabit para alıyorlar genelde 2 sene önce 100liraydı

Canım Allah kolaylaştırsın, çok şükür sağ salim yanınızda bugünler de çok çabuk geçer.

Dün

Yatakları düzelttim.
Kahvaltı , beslenme hazırladım .
Tuvaleti temizledim.
Banyo çöplerini değiştirdim.
Kanepe altlarını düzenledim, atılacakları ayırdım.

Tamirat yaptım.
Toz aldım.
Evi süpürdüm.
Çamaşır astım.
Yemekleri yaptım.

Bu gün evi toplamam lazım yine çok dağıldık

Ev topla
Süpür
Toz al
Mopla sil
Çamaşır yıka kurut katla
Nevresim yıka kurut tak
Yemek yap

Tezgahı toplu tut

Öyle burda da var 100 e yapıyolar ranta dönmüş iyice sünnet gününe dikkat etmeyen bile var
Yok bu dediğim öyle bi yer değil dikkat ediyorlar hem de temiz bir yer. Tek tek odalar var başka kimseyi görmüyorsun. Özbek karı koca doktorlar

Kizlar birsey danisacagim size vallahi günlerimiz zehir oldu artik son 1 haftadir. Bu cocuk surekli gece uyaniyor 30 dk max uyuyor. Ne yapacagimizi bilmiyoruz derdi ne bilmiyoruz. Tecrubesizlikten dun gece artik aglayacaktik neredeyse. 5.5 aylik oldu. Nolur bize yardımcı olun neyi var bu cocugun ??

Allah şifa versin,bu hayatta herşey başımıza gelebilir canım bunada şükür sizin yanınıza döndü şuan evinde.Allah güç kuvvet versin yeniden toparlanacak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…