Kim geliyorki bu kadar panik yaptınDöktürmeliyim oğlum bile dediki kadın bize çok güzel şeyler yapmıştı sıra sende hadi yarış
Aşkolsun oğlum ben ele bi insanmıyım dedim
Napıyım sırtından ittireyim miNego bana da bi el atarsın inşallah
Menü söyledim yaMenüm daha eksik
Masan yok muydu salondaSalonda masa istiyorum misafiri rahat ağırlamak için
Aranıza tohumlar saçıyor gaza gelmeDöktürmeliyim oğlum bile dediki kadın bize çok güzel şeyler yapmıştı sıra sende hadi yarış
Aşkolsun oğlum ben ele bi insanmıyım dedim
Bende pilavıEvi de süpürdüm az dinlenip çorbayı koyayım
45geçe gidicem. İlk kez işkembe yapıcam bugünBende pilavı
Tamam nego ben buna benzer birsey alacagim o zamanTam sana göre işte,hem kokunu alır hem tedirgin yatmazsın. Bildiğin marangoz varsa yaptırabilirsin bile. Birde giydiğin atleti koy yanına kokunu alsın.
Ben yaniUykudan benim bile dengem şaştı mübarek ayda Allah kolaylık versin bebeklilere ne diyim
Tavık dedin işte şiş dedinMenü söyledim ya
Kim geliyorki bu kadar panik yaptın
BOYLE rahat ana olacam.bende gotume birsey takmayacagimUzm. Klinik Psikolog Melike Mestanlı Şahin, Instagram: "📌Çocuklarla çalışırken pek çok çocuk parmağı veya elbisesi boyandığında “EYVAH” tepkisi veriyor. 📌Birçok ebeveyn iyi niyetli, birçok ebeveyn çocukları temizliği de bilsin istiyor. 📌Ancak evlerin
66K likes, 87 comments - uzm.klinik.psk.melikemestanli, April 12, 2022: "📌Çocuklarla çalışırken pek çok çocuk parmağı veya elbisesi boyandığında “EYVAH” tepkisi veriyor. 📌Birçok ebeveyn iyi niyetli, birçok ebeveyn çocukları temizliği de bilsin istiyor. 📌Ancak evlerin temizliği, ellerin...www.instagram.com
JES
Sanane laYeter jese attığın
Olum sen gelmeden önce ben vardımSanane la
Yine basladi sen gelmeden o gitmeden mevzuauOlum sen gelmeden önce ben vardım
Yine basladi sen gelmeden o gitmeden mevzuaugelen gideni aratmiyor bu muessesede diyeyim sen anla ahahhahahahhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?