Nabmışım neBonbonnnnn sen varya sennnnnnnn
Sen evveli ahiri bilmem de benim hep kalbimin icinde olacaksin. O listedesin yaniEvvel zaman içinde işte o kadar yani
Baba geliyormus iftara bir gun de demedin jes al gel bebeyi yazik sanaNabmışım ne
Off kaç kaç kaççç jes romantik olmaya çalışıyorSen evveli ahiri bilmem de benim hep kalbimin icinde olacaksin. O listedesin yani
Baba geliyormus iftara bir gun de demedin jes al gel bebeyi yazik sana
Sen evveli ahiri bilmem de benim hep kalbimin icinde olacaksin. O listedesin yani
Ne kiziyon la tamam.Konu baba değil karşim baba eşiyle geliyor evime ilk kez konuya odaklan artık
Kanarsin sen beni biliyorsun cunkuKanmam dimi buna ya
Anladım tamam ama sen halledersin her türlü. Senin inanılmaz bir gücün ve sefgin de varEee babam geliyor diyim sen anla
Golge gruptan ayrildiAnladım tamam ama sen halledersin her türlü. Senin inanılmaz bir gücün ve sefgin de var
Yok valla bence şimdi iyice dahil oldumGolge gruptan ayrildi
Bildiğimiz işkembe mi yalancı mı45geçe gidicem. İlk kez işkembe yapıcam bugün
Ula sadece tavuk şiş mi dedimTavık dedin işte şiş dedin
Bildiğimiz işkembe galiba ya yalancısı nasıl oluyorBildiğimiz işkembe mi yalancı mı
Bağa bişeyler oliyyyyBildiğimiz işkembe galiba ya yalancısı nasıl oluyor
Niye sevmiyor musunBağa bişeyler oliyyyy
Tavuktan yapılıyor yalancısı
Sanane la
Olum sen gelmeden önce ben vardım
Taaam yaaa dövüşmeyin hepinize yeterimYine basladi sen gelmeden o gitmeden mevzuaugelen gideni aratmiyor bu muessesede diyeyim sen anla ahahhahahahhaba
Yok gerçek işkembe dün annem verdi tarif etti yapıyorum şimdiBağa bişeyler oliyyyy
Tavuktan yapılıyor yalancısı
İşkembe mumbar asla yememNiye sevmiyor musun
Sakatatlardan bi mumbar yemedim sanırım onu yiyemem gibi duruyor diğer hepsini yerimİşkembe mumbar asla yemem
Annem İşkembe yapınca sen gelme ev kokuyor derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?