- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Melisa çayı yap sinirlere iyi geliyor hem sütünden de geçer.Hemde rahatça uyursun ben bitki çaylarını normalde de severim, sütte yapıyormuş.Uykusuzluk cok menem birsey allahim ne kiymetini bilememişim uyudugum zamanların.
Nego adam bitik durumda gece oda kalkiyor hep ama cocuk huzursuz olunca ben de uyuyamıyorum.
Nego dan başka kimse beğenmemiş ben de hiç bişey yapmadımBu gün evi toplamam lazım yine çok dağıldık
Ev topla
Süpür
Toz al
Mopla sil
Çamaşır yıka kurut katla
Nevresim yıka kurut tak
Yemek yap
Tezgahı toplu tut
Canim ben duzenli cay iciyorum papatya melisa kimyon rezene karisimi olan. Gecse simdiye coktan gecerdi bizim danayaMelisa çayı yap sinirlere iyi geliyor hem sütünden de geçer.Hemde rahatça uyursun ben bitki çaylarını normalde de severim, sütte yapıyormuş.
Negoooooooo bonbonu seviyirum ama sürekli ben eskiyim o eski diyor götünü kesecegim musaade edersenTaaam yaaa dövüşmeyin hepinize yeterim Eki Görüntüle 3052928
Tamamen ondan yaniNego dan başka kimse beğenmemiş ben de hiç bişey yapmadım
Ben de dün asmistim bugün iftara yakın toplayıp katladim. Yerine kaldıracak mecalim bile yok.Balkonda çamaşır olduğu aklıma gelmiştirEki Görüntüle 3053014
Dakika tut katla kaldir bakim kaç dakika sürüyormuş diyeydinBen de dün asmistim bugün iftara yakın toplayıp katladim. Yerine kaldıracak mecalim bile yok.
Eşim Diyor ki şunları yerine koyman kac dakikanı alıyor?
Öyle değil işte öyle değil anlamiyorsun anlatmicam o yüzden diyorum
Allah razı olsun gönlü güzel arkadaşım2 gündür ugramamisim kk ya.
Nasıl bir yoğunluksa dua grubuma bile uğrayamadim.
Misafir geldi gitti isler bitmiyor.
Telefon bile doğru düzgün elime alamadım.
Şu an o kadar uykum var ki bir bakim kk neler yapıyor dedim..zaten bir burası bir de dua topiginde aktifim.
Başka yere pek bakamaz oldum. Bu da yeter.
.
Sizler nasılsınız görüşmeyeli?
D u t eşin çıkmış hastaneden okudum biraz burayı gözün aydın canım.
Tekrardan geçmiş olsun ve bir an önce toparlansin diliyorum.
Kesinlikle başka neden olabülü tembel miyim benTamamen ondan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?