Ya sende öyle misin bilmiyorum ama katladigim çamaşırları yerine götürünce bakıyorum bozulan kıyafet varsa dolapta hem önce onu düzene sokup sonra onu üzerine koyuyorum.Dakika tut katla kaldir bakim kaç dakika sürüyormuş diyeydin
Çok dağılan yerlere akordiyon düzenleyici aldım konmari katladım. Bi de zaten çok az kıyafet olduğu için ben katlayana kadar dolap boşalıyorYa sende öyle misin bilmiyorum ama katladigim çamaşırları yerine götürünce bakıyorum bozulan kıyafet varsa dolapta hem önce onu düzene sokup sonra onu üzerine koyuyorum.
Her şeyin yeri ayrı bir de her şey üst üste değil ki.
Pantolon etek bluz tayt ...
Uzar gider .
Çocukların dolabı genelde bozuluyor. Onları duzeltmeden yenileri üzerine koyamıyorum.
Bunlar da uğraştırici oluyor işte.
Baştan savma yapsam 1 dakikada da yerine konulur oysa ki
Yaa bendeeÖzledim ne zaman hallolur telefon
Kısa program kaç dakika oluyor canım. Benimki 2 programlı en kısası 1 saatMutfak toplandi supuruldu
Bulaşık makinesi çalıştirildi
Kısa program yine
Yarın çarşı pazar işleri var
36 dakika canm en kısasıKısa program kaç dakika oluyor canım. Benimki 2 programlı en kısası 1 saat
Uzunlar 137 ve 168 Dk gibi bişi36 dakika canm en kısası
Ooo çok iyiymiş temiz yıkanıyorsa süper.36 dakika canm en kısası
Uzunlar da çok uzunmuş seninUzunlar 137 ve 168 Dk gibi bişi
Valla çok şükür su ansa kadar sorun çıkarmadı ceyizkik 9 senedir tamir görmediOoo çok iyiymiş temiz yıkanıyorsa süper.
He ya Coksa ve yagliyss onlari kullanıyorumUzunlar da çok uzunmuş senin
Aman maşallah diyelimValla çok şükür su ansa kadar sorun çıkarmadı ceyizkik 9 senedir tamir görmedi
Anam ne hoş. Benşm de 2 programlı en kısası 2 saatKısa program kaç dakika oluyor canım. Benimki 2 programlı en kısası 1 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?