Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bizim vardı da pandemi başında filyasyona alınmıştı yoktu gelmiş yine şükür haftalık kontrole gitsem veririm şu kilolarımı inşallah
Kaçsın süpürge ben de bi bıraktım artık aman dedim ya yeter. 4. den sonra veremiyorum nedense. tüpleri bağlattım ondan mı acaba diyorum. Uykusuzluğum iyice arttı ondan mı ki diyorum. Bulamadım sebebini bıraktım gitti

Çamaşır suyu çok kullanıyorsan o da aynı. Bende de var astım
Tam tersi azalttım. Korona olduktan sonra böyle olmaya başladım o yüzden çamaşır suyunu epey azalttım eskiye oranla. Bingo oksijen kullanıyorum günlük wc için.

Bi an önce git görün epeydir randevu düşüremiyorsun biliyorum bayram sonrasına bulursun inşallah
İnşallah canım gidicem, başka bölümlere de gitmem lazım bakalım İnşallah sıkıntısız bulurum. Direkt hastaneye gidicem bu sefer.

Diyet yapsam vericem de diyet yapamıyorum bende. Ivır zıvır artık kesiyoruz bakalım. Bayram sonrası da büyükle günlük yürüyüş yapıcaz.

Selam kızlar aranızda robot süpürge kullanan var mı? Memnun musunuz? Eşim bu sabah Boyner'den Robogil STELLA 500 B robot süpürge almış 8 binden indirimli 6.500 e düşmüş. Yorumlarını okudum bayağı iyi ama kullanan var mı aramızda? Normal süpürgelerden gına gelmişti artık, ne zamandır istiyordum. Karşıda inşaat olduğu için evim aşırı tozlanıyor

80-81-82 küsür yeme miktarıma göre değişiyor 65-70 arası yeter bana çok da şey etmiyorum yani
Yiyoruz anam babam yalanı yok şimdi 3-5 kilo veriyorum sonra geri alıyorum devamını getiremiyorum bi türlü

Selam canlar simdi girdim eve eşime ayakkabı ve pantolon aldım bı de pazar yaptım ama ateş pahası her yer ya
Şimdi aldığım fiyata 2 ayakkabı ,2 pantolon alırdım önceleri hatta geçen senen
Rabbime şükürler olsun alabildiğimize şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…