Kaçsın süpürge ben de bi bıraktım artık aman dedim ya yeter. 4. den sonra veremiyorum nedense. tüpleri bağlattım ondan mı acaba diyorum. Uykusuzluğum iyice arttı ondan mı ki diyorum. Bulamadım sebebini bıraktım gittiBizim vardı da pandemi başında filyasyona alınmıştı yoktu gelmiş yine şükür haftalık kontrole gitsem veririm şu kilolarımı inşallah
Tam tersi azalttım. Korona olduktan sonra böyle olmaya başladım o yüzden çamaşır suyunu epey azalttım eskiye oranla. Bingo oksijen kullanıyorum günlük wc için.Çamaşır suyu çok kullanıyorsan o da aynı. Bende de var astım
İnşallah canım gidicem, başka bölümlere de gitmem lazım bakalım İnşallah sıkıntısız bulurum. Direkt hastaneye gidicem bu sefer.Bi an önce git görün epeydir randevu düşüremiyorsun biliyorum bayram sonrasına bulursun inşallah
Her zaman ki halim bu artık. Bunu beklersem hiç ii yapamam kiAma hastasın Nego az biraz dinlensen şöyle.
Diyet yapsam vericem de diyet yapamıyorum bende. Ivır zıvır artık kesiyoruz bakalım. Bayram sonrası da büyükle günlük yürüyüş yapıcaz.Kaçsın süpürge ben de bi bıraktım artık aman dedim ya yeter. 4. den sonra veremiyorum nedense. tüpleri bağlattım ondan mı acaba diyorum. Uykusuzluğum iyice arttı ondan mı ki diyorum. Bulamadım sebebini bıraktım gitti
80-81-82 küsür yeme miktarıma göre değişiyorKaçsın süpürge ben de bi bıraktım artık aman dedim ya yeter. 4. den sonra veremiyorum nedense. tüpleri bağlattım ondan mı acaba diyorum. Uykusuzluğum iyice arttı ondan mı ki diyorum. Bulamadım sebebini bıraktım gitti
Yardımcı olacaksam tavuklu pilav,domates. Çorbası, salata ayranHer köşeden bir çöp çıktı yine
Yoruldum , yemek yok aklımda bir şey olsa hemen yapardım aslında. Pöfff
Dün yaptım bunları. Pide falan var dondurucuda onu çıkarırım belki bakıyım.Yardımcı olacaksam tavuklu pilav,domates. Çorbası, salata ayran
Dünden az birşey patates yemeği var
İyiyim ben de çok sessizsin de merak ettimİyiyim canım sen?
Toz alayım22 nisan ödevi
Ayrıntılı toz almak.
Balkon silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
Tubismavis
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
A R Y A
Anka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?