Bazen profesyonel makine alasım geliyor 5 dakikada BeşiktaşAnam ne hoş. Benşm de 2 programlı en kısası 2 saat
Ayy kıyamam geçmiş olsun canımGüne tıkanık öten bir nefesle başladım ne kadar hoş
Eşim bana onu dese sen kaldır hadi bakalım aslanım derimBen de dün asmistim bugün iftara yakın toplayıp katladim. Yerine kaldıracak mecalim bile yok.
Eşim Diyor ki şunları yerine koyman kac dakikanı alıyor?
Öyle değil işte öyle değil anlamiyorsun anlatmicam o yüzden diyorum
5 litre limonata neden? O kadar limonu nasıl sıktınNe o ya gözlerinizi belertmişsiniz hemen topladım işte bitti gitti ocak silinecek sadece su molası verdim
Bozulan kıyafet olmuyor benim dolapta anında müdahale ederimYa sende öyle misin bilmiyorum ama katladigim çamaşırları yerine götürünce bakıyorum bozulan kıyafet varsa dolapta hem önce onu düzene sokup sonra onu üzerine koyuyorum.
Her şeyin yeri ayrı bir de her şey üst üste değil ki.
Pantolon etek bluz tayt ...
Uzar gider .
Çocukların dolabı genelde bozuluyor. Onları duzeltmeden yenileri üzerine koyamıyorum.
Bunlar da uğraştırici oluyor işte.
Baştan savma yapsam 1 dakikada da yerine konulur oysa ki
İyi yapmışsın takmak tam bir işkence. Dedim zaten süpürge kesin temizlik yapıyorYarın eşim iş arkadaşlarıyla iftar yapacak ben de arkadaşlarımı çağırdım biraz temizlik biraz hazırlık uğrayamadım koltukların kılıflarını çıkarıp takmaya üşenip sildim
İkinci el alsanız.Yaa bendeeen geç haftaya olur inşallah fiyatlar cok uçuk
Bende hala bekliyorum, çok sinir bozucuGünaydınben yine regl oldum ya ne güzel sevinmiştim bu ay çabuk bitti oruç fazla kaçmıcak diye
Sağol canım.Ayy kıyamam geçmiş olsun canım
Daha biteli 11 gün olmuştu bayramda bekliyordum çok erken oldu:/Bende hala bekliyorum, çok sinir bozucu
Herkes nego olamıyor biz ne yapalım başkanBozulan kıyafet olmuyor benim dolapta anında müdahale ederim
MantıklıÇok dağılan yerlere akordiyon düzenleyici aldım konmari katladım. Bi de zaten çok az kıyafet olduğu için ben katlayana kadar dolap boşalıyor
Balkonuma bir girişeyim , 3 gündür erteliyorum ödev de gelmişken22 nisan ödevi
Ayrıntılı toz almak.
Balkon silmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
Tubismavis
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
A R Y A
Anka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?