Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi yapmışsın takmak tam bir işkence. Dedim zaten süpürge kesin temizlik yapıyor
Aynen koltukları , yatak başlığını sildim tuvalet banyo yıkadım , mutfak tezgahını , tezgah üstündekileri detaylı temizledim toz aldım mutfak dolapları beyaz eşyalar davlumbaz vs hepsini sildim epey yoruldum dün bugüne enerjim kalsın diye

sabah da küçüğü sağlık ocağına kontrole götürdüm şükür ek gıdayla kilo almış geçen ay almamıştı çağırmıştı bir ay sonra gel diye Demir ilacı kullanıyordum üç aydır kan verdim yükselmiş mi diye bizim sağlık ocağında diyetisyen var sonuçlarım çıksın bi diyetisyene de görüneceğim

Şimdi küçüğü uyutuyorum kalksın bi evi süpürüp mutfağa gireceğim

Oh eline sağlık canım. Bende bugün yapayım daha yapamam dip köşe bayram önü.
Maşallah miniğe. Sağlık ocağında diyetisyen çok iyi oluyor. Hepsinde olmuyor maalesef.

Oh eline sağlık canım. Bende bugün yapayım daha yapamam dip köşe bayram önü.
Maşallah miniğe. Sağlık ocağında diyetisyen çok iyi oluyor. Hepsinde olmuyor maalesef.
Bizim vardı da pandemi başında filyasyona alınmıştı yoktu gelmiş yine şükür haftalık kontrole gitsem veririm şu kilolarımı inşallah

Koah ile ilgili kontrol oldun mu hiç bi yakınımız vardı koah dı tabi soba bacası gibi sigara içerdi
Yok canım kaç kere randevu aldım iptal oldu daha da almadım. Bayram sonrası artık. Astım gibi benimki ama doktor bilir tabii.
Sigara hiç içmedim evde de içilmez.

Bende sıktın sandım

Yok canım kaç kere randevu aldım iptal oldu daha da almadım. Bayram sonrası artık. Astım gibi benimki ama doktor bilir tabii.
Sigara hiç içmedim evde de içilmez.
Bi an önce git görün epeydir randevu düşüremiyorsun biliyorum bayram sonrasına bulursun inşallah

Bozulan kıyafet olmuyor benim dolapta anında müdahale ederim
Bende öyle yapıyorum eşimin bölümü en çok dağılan bölüm.Bakıyorum bikaç parça şeyi üst üste yığmış dolapta neden buradalar diyince onları giyicem o yüzden diyor her seferinde.Tabi ben onları düzeltince bak bu kirli mesela diyince hmm tmm diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…