Aynen koltukları , yatak başlığını sildim tuvalet banyo yıkadım , mutfak tezgahını , tezgah üstündekileri detaylı temizledim toz aldım mutfak dolapları beyaz eşyalar davlumbaz vs hepsini sildim epey yoruldum dün bugüne enerjim kalsın diyeİyi yapmışsın takmak tam bir işkence. Dedim zaten süpürge kesin temizlik yapıyor
Yok nefesim tıkandı ötme sesi gibi ses çıkıyor nefes alırken. Geçti ama şimdi.Nego Sesin mi kısık kuzum geçmiş olsun
Oh eline sağlık canım. Bende bugün yapayım daha yapamam dip köşe bayram önü.Aynen koltukları , yatak başlığını sildim tuvalet banyo yıkadım , mutfak tezgahını , tezgah üstündekileri detaylı temizledim toz aldım mutfak dolapları beyaz eşyalar davlumbaz vs hepsini sildim epey yoruldum dün bugüne enerjim kalsın diye
sabah da küçüğü sağlık ocağına kontrole götürdüm şükür ek gıdayla kilo almış geçen ay almamıştı çağırmıştı bir ay sonra gel diye Demir ilacı kullanıyordum üç aydır kan verdim yükselmiş mi diye bizim sağlık ocağında diyetisyen var sonuçlarım çıksın bi diyetisyene de görüneceğim
Şimdi küçüğü uyutuyorum kalksın bi evi süpürüp mutfağa gireceğim
Bizim vardı da pandemi başında filyasyona alınmıştı yoktu gelmiş yine şükür haftalık kontrole gitsem veririm şu kilolarımı inşallahOh eline sağlık canım. Bende bugün yapayım daha yapamam dip köşe bayram önü.
Maşallah miniğe. Sağlık ocağında diyetisyen çok iyi oluyor. Hepsinde olmuyor maalesef.
Koah ile ilgili kontrol oldun mu hiç bi yakınımız vardı koah dı tabi soba bacası gibi sigara içerdiYok nefesim tıkandı ötme sesi gibi ses çıkıyor nefes alırken. Geçti ama şimdi.
Hee 5 litre limonataya mı şaşırdınız ben de bulaşıklarıma şaşırdınız sandım5 litre limonata neden? O kadar limonu nasıl sıktın
Yok canım kaç kere randevu aldım iptal oldu daha da almadım. Bayram sonrası artık. Astım gibi benimki ama doktor bilir tabii.Koah ile ilgili kontrol oldun mu hiç bi yakınımız vardı koah dı tabi soba bacası gibi sigara içerdi
Bende sıktın sandımHee 5 litre limonataya mı şaşırdınız ben de bulaşıklarıma şaşırdınız sandımkız buzluktan çıkarıp robottan geçirip suda bekletiyorum. Her gün istiyorlar en azından çok yapıp 2 gün yapmıyorum
Çamaşır suyu çok kullanıyorsan o da aynı. Bende de var astımYok canım kaç kere randevu aldım iptal oldu daha da almadım. Bayram sonrası artık. Astım gibi benimki ama doktor bilir tabii.
Sigara hiç içmedim evde de içilmez.
Sıksam da robotta sıkarım sanırımBende sıktın sandım
Bi an önce git görün epeydir randevu düşüremiyorsun biliyorum bayram sonrasına bulursun inşallahYok canım kaç kere randevu aldım iptal oldu daha da almadım. Bayram sonrası artık. Astım gibi benimki ama doktor bilir tabii.
Sigara hiç içmedim evde de içilmez.
Bende öyle yapıyorum eşimin bölümü en çok dağılan bölüm.Bakıyorum bikaç parça şeyi üst üste yığmış dolapta neden buradalar diyince onları giyicem o yüzden diyor her seferinde.Tabi ben onları düzeltince bak bu kirli mesela diyince hmm tmm diyor.Bozulan kıyafet olmuyor benim dolapta anında müdahale ederim
Ama hastasın Nego az biraz dinlensen şöyle.Bugün dip köşe temizlik yapıcam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?