Bu sene yanımda olmaz stajınıda orda yapacak yüsek lisasa baş vuracak bir kere uçtumu bonusum daha yakalamak zorOkuyup adam olacak çocuk naapsın bak ben bayram öncesi bayram sırası ve sonrası hep evdeyim
Bunu yazmak için üye oldun dimi haysiyetsiz. Bitmedi kuyruğunuzun acısısenin duzenli evini hayatini …..
Kullanmadığım çok bezim var taşınırken en kötüleri kullanırım diye ayırdığım tüm bezleri kıyıp atamadım bir kazak hurçu dolusu var artı arka balkonda küçük sepette açılmadık varSelamlarrr
Sanırım hepimiz öyleyizActi fibre ,rossman, yurtdışından gelen birkaç marka cam bezi hepsini denedim ama 1 numaram bu oldu
Nego Kıy parana al canım asla pişman olmayacaksın
Herkesin hür iradesi.senin duzenli evini hayatini …..
İşsizliğinize Bravosenin duzenli evini hayatini …..
Devamını getir bakalım cesaretin varsa hadi!senin duzenli evini hayatini …..
Gözün aydınBenimde gece kızcem gelecekevi temizleyeyim birde ütü yapacağım iki gün mutfaktan çıkamam sevdiği yemekleri yaparım
Allasen bırak ya şu fake takılıp korkak dövüşenleriDevamını getir bakalım cesaretin varsa hadi!
Getir de uğraşayım seninle!
Kim olduğunu yazmayı da yemezsin tabii
Ekledim sepete bakalımSelamlarrr
Sanırım hepimiz öyleyizActi fibre ,rossman, yurtdışından gelen birkaç marka cam bezi hepsini denedim ama 1 numaram bu oldu
Nego Kıy parana al canım asla pişman olmayacaksın
özür dilerim hanımlarrrrrrrr, evimin nuru oğlum yazmış. aaa okulda terbiyesi bozuldu
Ooo çok hızlısın sevgili yönetimözür dilerim hanımlarrrrrrrr, evimin nuru oğlum yazmış. aaa okulda terbiyesi bozuldu
Sen aşmışsın ya hu bu neKullanmadığım çok bezim var taşınırken en kötüleri kullanırım diye ayırdığım tüm bezleri kıyıp atamadım bir kazak hurçu dolusu var artı arka balkonda küçük sepette açılmadık var
Gecen komşuda laf açıldı bez bulamamışla mı beğenmemiş anlamadım kadına yalvardım Allasen gel ben vereyim diyeçünkü niye gözüm başka bezlerde
Gecen eve gelen yardımcı kadına dedim seç beğen götür diye
Yemedi tabiiözür dilerim hanımlarrrrrrrr, evimin nuru oğlum yazmış. aaa okulda terbiyesi bozuldu
profiline bile bakamadan gittiOoo çok hızlısın sevgili yönetimşutlamışsınız art niyetlileri
Kim olduğunu tahmin ediyorum da değer mi hiç değmez. Hayatımdan çıkarıp atmışım vızırtısını mı takacamAllasen bırak ya şu fake takılıp korkak dövüşenleri
Biraz öyle bu konuda biraz günahım varSen aşmışsın ya hu bu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?