Öpmiyeyim mi ?Opmek mi istiyorsun beni ?
Negooooooooooooo
Negoooooooooooooooo
Nerdesin negoooooooooooooo
Seni cok seviyorum negoooooooooo
Asigim sana doyamiyorum ne de guzelsin bakamiyorummmmmmm
Davulcu manisi gibiNegoooooooooooooooo
Bonusum maşallah sana.Çocuk odası toplanıcak süpürülüp silincek
Mutfak toplanıcak süpürülcek
Salon süpürülcek
Tozlar alıncak
Banyo tuvalet bi üsten geçilcek
Dağ gibi 3 sepet çamaşır katlanıcak
Ayrıca ayakkabılığı sildim fazlaları gönderdim
Limonata yapıyorum iftar hazırlı falan ablam kardeşim bende
Ben soracaktım, saçmalama Teyo belki bilmiyorsun, kendini rezil etme dedimKuduro falan ne demek istiyorsun
Kuzum al benden de o kadar buzdolabım içler acısı onu temizlemem lazımYarından itibaren biraz hareketlenmem lazım bayramda şehir dışından misafir gelebilirmiş :/
Benim de yatak odası çekmeceleri falan düzenlenecek geçen 2 sini yaptım diğerleri kaldı. Sana da kolay gelsin EfserimKuzum al benden de o kadar buzdolabım içler acısı onu temizlemem lazım
Allah kolaylık versin
O düzenlemeler bayram sonuna kaldı duvalar silinecek dolap içleri dışları toplu bir düzen ve temizlik gerektiriyor şu bayrama geçirelim tek tek düzenliyeceğimBenim de yatak odası çekmeceleri falan düzenlenecek geçen 2 sini yaptım diğerleri kaldı. Sana da kolay gelsin Efserim
Ben yapacağım bayram sonrası derse daha fazla yoğunluk vermem gerekiyorO düzenlemeler bayram sonuna kaldı duvalar silinecek dolap içleri dışları toplu bir düzen ve temizlik gerektiriyor şu bayrama geçirelim tek tek düzenliyeceğim
Taşınma denen şeyin evdeki düzeni alt üst ediyor
Hiç bir şeyin yerini beğenmeyip her yeri tekrar tekrar düzenliyorsuntaa ki doğru yeri bulana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?