Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam canlar bizim ev bitti bugün
Benm odam hariç yatağım carsamba günü gidecek nevresimler vs yerlesicek
Yikancaklari yıkadım yarın gidip yine asicam kuruyan nevresimleri toplicam dışarda.n
Şimdide eşimin amcasının evi inşaattan çıktı onu temizlemeye yardım edicem
Çarşamba günü kamyonetle yatağım ve bazı eşyaları goturup yerlrstircem pazara varmadan cikicaz sanırım çıkmakta ıstiyorum ya mis gibi orman havası yorgunum ama ayaktayım

Gece bir arkadaş çocuklu bol geniş olan aile sizi çağıramadım diye böyle mahcup olmuş bir şekilde söyledi bende Allah razı olsun der gibi sakin öyle düşünme kuzum dedim içten içten
6 çocuk 5 i küçük diyeyim sen anla ikisi itfaiye sireni gibi ses çıkarıyor zaten

6 çocuk 5 i küçük diyeyim sen anla ikisi itfaiye sireni gibi ses çıkarıyor zaten
Benim Çocukların küçüklükleri gecindiğinden artık bende kaldıramıyorum
Gecen aylarda eltim de geniş bir aile yemeği vardı
Çocuk kendini kendini kaltırıp duvara çarpıyordu ben ilk duyduğumda bir şey oldu diye yerimden fırladım annesinin umuru olmadı gittim çocuk kıkır kıkır gülüyordu sanırım bu duruma alışık olduğundan ses etmediler 2 gün kendime gelemedim

Bugün;
Yatağı topladım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım, sonrasında mutfağı topladım. Elde yıkanacakları yıkadım,
Bekleyen tüm çamaşırları yerleştirdim,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Ufak çapta kişisel bakım yaptım,
Bekleyen yufka vardı. Börek sarıp dolaba kaldırdım,
Oje kutusunu düzenledim. Bozulan, biten, artık kullanmadığım ojeleri attım,
Yemek yaptım,
Yarım saat yürüyüş yaptım,
Nevresimi değiştirdim,
Yorganı ve alezi çıkardım. Yorganı yarın yıkayıp kaldıracağım. 30 dereceleri görmeye başladık gündüz.
Kızı uyuturken eşim mutfağı toplamış. Salon dağınık ama yarın yine dağılacak, hiç toplayamayacağım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…