Bende dün dışardayken oruçu fark ettim ama şükür yine iyi geçiyorSıcaklar başladı, oruç tuttuğumuzu daha iyi anlıyoruz
Evet evet çok şükür. Geçen sene daha zordu.Bende dün dışardayken oruçu fark ettim ama şükür yine iyi geçiyor
Eski hatunlar gibi dantelinide yanınıda gödür tığını kanepenin altına düşür oralarada bak bakıyım temiz miBi gelim çay içim hem bi bakim gerçekten temiz mi evin bizi mi yiyon dedim ama olmaz dedi
Ben yazı hiç unutmuyacağım yemeğin başında durup pişirmek işgenceydi rabbim mukafatını versin ama o yıllar daha zorduEvet evet çok şükür. Geçen sene daha zordu.
Gerçekler ortaya çıkacaktı az kalsınBi gelim çay içim hem bi bakim gerçekten temiz mi evin bizi mi yiyon dedim ama olmaz dedi
Ben gidemedim ki dantelim gelsinEski hatunlar gibi dantelinide yanınıda gödür tığını kanepenin altına düşür oralarada bak bakıyım temiz mi
Bak ya buraya yolun düşerse hemen yaz gel dedim ya aşkolsunBen gidemedim ki dantelim gelsin
Olsun.Sen gidecekmiş gibi çantanın bir köşesinde hazır etBen gidemedim ki dantelim gelsin
MalesefTelefona kavuştum de
Mutfağı topladım çay içiyoruz biraz kestitipYa sahurdasınız ya iftar zamanlamam iğrenç
Işığımız güneş gibi mubarekNe oluyor aYol ışığı gören gelmiş
Opmek mi istiyorsun beni ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?