Amin canm canlarım kadir gecemiz mübarek olsun dualarınizda unutmayın_*Kadir gecemiz mübarek olsun*_
_Dualarda unutulmamak dileğimle_
Çok geçmiş olsun canım da senle ne alakası var kaza bu ne kadar dikkat etsek de oluyor bazen. Bi sadaka ver Allah beterinden korusun üzülme hepimizin başına geliyor benzer şeyler. Bunlar seni kötü anne yapmaz.Merhaba. Aksiyonlu başlayan günüm hız kesmeden devam ediyor.Sabah kızımın izlemi vardı. Aile Sağlığı Merkezi'ne götürdük. Şükür her şey yolunda. Aile hekimimiz ile biraz sürtüşme yaşadık. Bizi bilgilendirmesini, bilimsel ve resmi verilerle konuşmasını beklerken bizi başka hastanın yanında azarlayıp, sorgulamadan kabul edeceksiniz, size bakmak istemiyorum, aile hekiminizi değiştirin, gidin şimdi buradan dedi. Böyle şeylerden ben çok etkileniyorum hala kendimi iyi hissetmiyorum. Eve gelince önce kızım kar küresini kırdı. Kırıkları topladım, salonu en güçlü seviyede yavaş yavaş detaylı süpürdüm. Aradan yarım saat geçmeden kızımın üstüne 5 litrelik cam zeytinyağı şişesi devrildi. Şükür Allah korudu hiçbir şey olmadı ama mutfak kendinden geçti. Önce kızımı yıkadım o beşikte ağlarken acele acele üstünden yerleri, halıyı, cam kırıklarını temizlemeye çalıştım. Hiç uğraşamadım bütün mutfak bezlerini ve havlularını attım çöpe. Acele acele toplayacağım derken parmağımı kesmişim o bayağı kanadı. Bulaşık makinasının altına ve mutfak dolaplarının altına gitti hep yağlar. Makinayı çekemedim, dolapların altındaki ahşabı da çıkaramadım. Birazdan eşimle oraları temizlemeye çalışacağız. Mutfak halısını makinaya attım ama hem leke çıkmamış hem de yağlar makinaya da bulaşmış. Yarın bulaşık makinesi tableti ile yıkamayı deneyeceğim. Acayip derecede sinirliyim kendime. Hiçbir haltı beceremiyorum. Ne doğru düzgün bebeğe bakabiliyorum, ne kendime ne evime. Her şey yarım yamalak. Doğru düzgün tam hiçbir şeyim yok.
Tüm bu olanların dışında;
Yatağı topladım,
Doktordan gelince kızıma kahvaltı hazırladım, sonrasında mutfağı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım. Birkaç parçayı elimde yıkadım,
Mutfağı detaylı süpürdüm, üç defa da robot süpürdü, bir kere de salonu süpürdü,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Şimdi kızımı uyuttum. Mutfak temizliğine yardıma gidiyorum.
Kolay gelsin ve geçmiş olsun canım yaMerhaba. Aksiyonlu başlayan günüm hız kesmeden devam ediyor.Sabah kızımın izlemi vardı. Aile Sağlığı Merkezi'ne götürdük. Şükür her şey yolunda. Aile hekimimiz ile biraz sürtüşme yaşadık. Bizi bilgilendirmesini, bilimsel ve resmi verilerle konuşmasını beklerken bizi başka hastanın yanında azarlayıp, sorgulamadan kabul edeceksiniz, size bakmak istemiyorum, aile hekiminizi değiştirin, gidin şimdi buradan dedi. Böyle şeylerden ben çok etkileniyorum hala kendimi iyi hissetmiyorum. Eve gelince önce kızım kar küresini kırdı. Kırıkları topladım, salonu en güçlü seviyede yavaş yavaş detaylı süpürdüm. Aradan yarım saat geçmeden kızımın üstüne 5 litrelik cam zeytinyağı şişesi devrildi. Şükür Allah korudu hiçbir şey olmadı ama mutfak kendinden geçti. Önce kızımı yıkadım o beşikte ağlarken acele acele üstünden yerleri, halıyı, cam kırıklarını temizlemeye çalıştım. Hiç uğraşamadım bütün mutfak bezlerini ve havlularını attım çöpe. Acele acele toplayacağım derken parmağımı kesmişim o bayağı kanadı. Bulaşık makinasının altına ve mutfak dolaplarının altına gitti hep yağlar. Makinayı çekemedim, dolapların altındaki ahşabı da çıkaramadım. Birazdan eşimle oraları temizlemeye çalışacağız. Mutfak halısını makinaya attım ama hem leke çıkmamış hem de yağlar makinaya da bulaşmış. Yarın bulaşık makinesi tableti ile yıkamayı deneyeceğim. Acayip derecede sinirliyim kendime. Hiçbir haltı beceremiyorum. Ne doğru düzgün bebeğe bakabiliyorum, ne kendime ne evime. Her şey yarım yamalak. Doğru düzgün tam hiçbir şeyim yok.
Yatağı topladım,
Doktordan gelince kızıma kahvaltı hazırladım, sonrasında mutfağı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım. Birkaç parçayı elimde yıkadım,
Geçmiş olsun canım. Küçük bebekle hiçbir iş tam olmuyor zaten bu yüzden kendini üzme. Rabbim can sağlığı versin gerisi hallolurMerhaba. Aksiyonlu başlayan günüm hız kesmeden devam ediyor.Sabah kızımın izlemi vardı. Aile Sağlığı Merkezi'ne götürdük. Şükür her şey yolunda. Aile hekimimiz ile biraz sürtüşme yaşadık. Bizi bilgilendirmesini, bilimsel ve resmi verilerle konuşmasını beklerken bizi başka hastanın yanında azarlayıp, sorgulamadan kabul edeceksiniz, size bakmak istemiyorum, aile hekiminizi değiştirin, gidin şimdi buradan dedi. Böyle şeylerden ben çok etkileniyorum hala kendimi iyi hissetmiyorum. Eve gelince önce kızım kar küresini kırdı. Kırıkları topladım, salonu en güçlü seviyede yavaş yavaş detaylı süpürdüm. Aradan yarım saat geçmeden kızımın üstüne 5 litrelik cam zeytinyağı şişesi devrildi. Şükür Allah korudu hiçbir şey olmadı ama mutfak kendinden geçti. Önce kızımı yıkadım o beşikte ağlarken acele acele üstünden yerleri, halıyı, cam kırıklarını temizlemeye çalıştım. Hiç uğraşamadım bütün mutfak bezlerini ve havlularını attım çöpe. Acele acele toplayacağım derken parmağımı kesmişim o bayağı kanadı. Bulaşık makinasının altına ve mutfak dolaplarının altına gitti hep yağlar. Makinayı çekemedim, dolapların altındaki ahşabı da çıkaramadım. Birazdan eşimle oraları temizlemeye çalışacağız. Mutfak halısını makinaya attım ama hem leke çıkmamış hem de yağlar makinaya da bulaşmış. Yarın bulaşık makinesi tableti ile yıkamayı deneyeceğim. Acayip derecede sinirliyim kendime. Hiçbir haltı beceremiyorum. Ne doğru düzgün bebeğe bakabiliyorum, ne kendime ne evime. Her şey yarım yamalak. Doğru düzgün tam hiçbir şeyim yok.
Yatağı topladım,
Yok artık daha neler ya kendine kızma olacağı varmış sağlık olsun. Size zarar getiren bir aksilik olmasında varsın halı yağ olsun ne çıkar hiç üzme kendini boşunada yüklenmeMerhaba. Aksiyonlu başlayan günüm hız kesmeden devam ediyor.Sabah kızımın izlemi vardı. Aile Sağlığı Merkezi'ne götürdük. Şükür her şey yolunda. Aile hekimimiz ile biraz sürtüşme yaşadık. Bizi bilgilendirmesini, bilimsel ve resmi verilerle konuşmasını beklerken bizi başka hastanın yanında azarlayıp, sorgulamadan kabul edeceksiniz, size bakmak istemiyorum, aile hekiminizi değiştirin, gidin şimdi buradan dedi. Böyle şeylerden ben çok etkileniyorum hala kendimi iyi hissetmiyorum. Eve gelince önce kızım kar küresini kırdı. Kırıkları topladım, salonu en güçlü seviyede yavaş yavaş detaylı süpürdüm. Aradan yarım saat geçmeden kızımın üstüne 5 litrelik cam zeytinyağı şişesi devrildi. Şükür Allah korudu hiçbir şey olmadı ama mutfak kendinden geçti. Önce kızımı yıkadım o beşikte ağlarken acele acele üstünden yerleri, halıyı, cam kırıklarını temizlemeye çalıştım. Hiç uğraşamadım bütün mutfak bezlerini ve havlularını attım çöpe. Acele acele toplayacağım derken parmağımı kesmişim o bayağı kanadı. Bulaşık makinasının altına ve mutfak dolaplarının altına gitti hep yağlar. Makinayı çekemedim, dolapların altındaki ahşabı da çıkaramadım. Birazdan eşimle oraları temizlemeye çalışacağız. Mutfak halısını makinaya attım ama hem leke çıkmamış hem de yağlar makinaya da bulaşmış. Yarın bulaşık makinesi tableti ile yıkamayı deneyeceğim. Acayip derecede sinirliyim kendime. Hiçbir haltı beceremiyorum. Ne doğru düzgün bebeğe bakabiliyorum, ne kendime ne evime. Her şey yarım yamalak. Doğru düzgün tam hiçbir şeyim yok.
Yatağı topladım,
Kızların da dediği gibi kaza bu, geliyorum demez.Benim oğlan çok hareketliydi mutfak halısına bütün pekmezi dökmüştü 2 litre vardı sanırım.Çok uğraşmıştık bizde.Merhaba. Aksiyonlu başlayan günüm hız kesmeden devam ediyor.Sabah kızımın izlemi vardı. Aile Sağlığı Merkezi'ne götürdük. Şükür her şey yolunda. Aile hekimimiz ile biraz sürtüşme yaşadık. Bizi bilgilendirmesini, bilimsel ve resmi verilerle konuşmasını beklerken bizi başka hastanın yanında azarlayıp, sorgulamadan kabul edeceksiniz, size bakmak istemiyorum, aile hekiminizi değiştirin, gidin şimdi buradan dedi. Böyle şeylerden ben çok etkileniyorum hala kendimi iyi hissetmiyorum. Eve gelince önce kızım kar küresini kırdı. Kırıkları topladım, salonu en güçlü seviyede yavaş yavaş detaylı süpürdüm. Aradan yarım saat geçmeden kızımın üstüne 5 litrelik cam zeytinyağı şişesi devrildi. Şükür Allah korudu hiçbir şey olmadı ama mutfak kendinden geçti. Önce kızımı yıkadım o beşikte ağlarken acele acele üstünden yerleri, halıyı, cam kırıklarını temizlemeye çalıştım. Hiç uğraşamadım bütün mutfak bezlerini ve havlularını attım çöpe. Acele acele toplayacağım derken parmağımı kesmişim o bayağı kanadı. Bulaşık makinasının altına ve mutfak dolaplarının altına gitti hep yağlar. Makinayı çekemedim, dolapların altındaki ahşabı da çıkaramadım. Birazdan eşimle oraları temizlemeye çalışacağız. Mutfak halısını makinaya attım ama hem leke çıkmamış hem de yağlar makinaya da bulaşmış. Yarın bulaşık makinesi tableti ile yıkamayı deneyeceğim. Acayip derecede sinirliyim kendime. Hiçbir haltı beceremiyorum. Ne doğru düzgün bebeğe bakabiliyorum, ne kendime ne evime. Her şey yarım yamalak. Doğru düzgün tam hiçbir şeyim yok.
Yatağı topladım,
Çok teşekkür ederim Anka. Çok korktum kızımın bir yerine cam batacak, yaralanacak diye. Her şey saniyelik gözümün önünde oldu ve engelleyemedim. Daha kimbilir neler olacak ne kazalar atlatacağız ama ilk yaşanan şeyler olunca hisler de yoğun oluyor galiba. En yakın zamanda sadakamı vereceğim. Allah razı olsun.Çok geçmiş olsun canım da senle ne alakası var kaza bu ne kadar dikkat etsek de oluyor bazen. Bi sadaka ver Allah beterinden korusun üzülme hepimizin başına geliyor benzer şeyler. Bunlar seni kötü anne yapmaz.
Çok teşekkür ederim.Kolay gelsin ve geçmiş olsun canım ya
Çok teşekkür ederim. En önemlisi can sağlığı gerisi umrumda değil. Alınır satılır her şey. O an sadece kendimi çok suçladım işte. :)Geçmiş olsun canım. Küçük bebekle hiçbir iş tam olmuyor zaten bu yüzden kendini üzme. Rabbim can sağlığı versin gerisi hallolur
Yok bonus ya halıymış, dolapmış, yağmış umrumda değil. Mesajımı okuyunca sanki onlar çok önemliymiş gibi yazmışım o anki psikolojiyle. Benim öfkem kendimeydi, beceriksizliğimeydi. Allah beterinden saklasın, kaza bela vermesin. Kimbilir daha neler dökülüp kırılacak. Hepsi hallolur Allah'ın izniyle.Yok artık daha neler ya kendine kızma olacağı varmış sağlık olsun. Size zarar getiren bir aksilik olmasında varsın halı yağ olsun ne çıkar hiç üzme kendini boşunada yüklenme
Bu beceriksizlik değil ama canım aksilik kaza her an herkese olur ondan diyorum.Yok bonus ya halıymış, dolapmış, yağmış umrumda değil. Mesajımı okuyunca sanki onlar çok önemliymiş gibi yazmışım o anki psikolojiyle. Benim öfkem kendimeydi, beceriksizliğimeydi. Allah beterinden saklasın, kaza bela vermesin. Kimbilir daha neler dökülüp kırılacak. Hepsi hallolur Allah'ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?