- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Hoş geldinAynen oyle valla. Peki seni mi kircam yarini beklerm bende
Kızımı da kısıtlamak istemiyorum bütün gün evde, pandemi bebeği anne babasından başka bir insan tanımıyor üzülüyorum da ama zor durumda kaldığım zamanlarda dediğin gibi yaparım artık Anka.Aynen canım korkar panik yapar insan tabi. Rabbim beterinden korusun. Çok geçmiş olsun. Önceliğin onun güvenliği olacak artık. Emeklemeye başladıktan sonra 3 yaşına kadar rahat peşinde koşmak lazım. Sonra yavaş yavaş tehlikeyi öğreniyorlar. Yılanı avuçlayacağı yaş derler burda o dönemlere. Sen nerdeysen orda kitle kapıyı gerekirse çıkamasın.
Hayatımda bir daha maske görmek istemiyorumBu yeni üyelere iyice kıl olmaya başladım.
Gelir gelmez aynı konulara yazıyorlar
Hiç dikkat etmedim ben ona yaBu yeni üyelere iyice kıl olmaya başladım.
Gelir gelmez aynı konulara yazıyorlar
Ulan çiçeği canım çekti yaa kurban olsunlar onun kokusunaBu gün yastıığımda bununla uyandım
Günaydın
Bundan sonra evveliyatına bakarsın biHiç dikkat etmedim ben ona ya
Biraz daha çeksinUlan çiçeği canım çekti yaa kurban olsunlar onun kokusuna
Gözlerini niye belerttin vışşBiraz daha çeksin
Kendini neden suçluyorsun ki insanlık hali, kazalar da bizim için. Sadaka verebilirseniz iyi olurMerhaba. Aksiyonlu başlayan günüm hız kesmeden devam ediyor.Sabah kızımın izlemi vardı. Aile Sağlığı Merkezi'ne götürdük. Şükür her şey yolunda. Aile hekimimiz ile biraz sürtüşme yaşadık. Bizi bilgilendirmesini, bilimsel ve resmi verilerle konuşmasını beklerken bizi başka hastanın yanında azarlayıp, sorgulamadan kabul edeceksiniz, size bakmak istemiyorum, aile hekiminizi değiştirin, gidin şimdi buradan dedi. Böyle şeylerden ben çok etkileniyorum hala kendimi iyi hissetmiyorum. Eve gelince önce kızım kar küresini kırdı. Kırıkları topladım, salonu en güçlü seviyede yavaş yavaş detaylı süpürdüm. Aradan yarım saat geçmeden kızımın üstüne 5 litrelik cam zeytinyağı şişesi devrildi. Şükür Allah korudu hiçbir şey olmadı ama mutfak kendinden geçti. Önce kızımı yıkadım o beşikte ağlarken acele acele üstünden yerleri, halıyı, cam kırıklarını temizlemeye çalıştım. Hiç uğraşamadım bütün mutfak bezlerini ve havlularını attım çöpe. Acele acele toplayacağım derken parmağımı kesmişim o bayağı kanadı. Bulaşık makinasının altına ve mutfak dolaplarının altına gitti hep yağlar. Makinayı çekemedim, dolapların altındaki ahşabı da çıkaramadım. Birazdan eşimle oraları temizlemeye çalışacağız. Mutfak halısını makinaya attım ama hem leke çıkmamış hem de yağlar makinaya da bulaşmış. Yarın bulaşık makinesi tableti ile yıkamayı deneyeceğim. Acayip derecede sinirliyim kendime. Hiçbir haltı beceremiyorum. Ne doğru düzgün bebeğe bakabiliyorum, ne kendime ne evime. Her şey yarım yamalak. Doğru düzgün tam hiçbir şeyim yok.
Tüm bu olanların dışında;
Yatağı topladım,
Doktordan gelince kızıma kahvaltı hazırladım, sonrasında mutfağı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım. Birkaç parçayı elimde yıkadım,
Mutfağı detaylı süpürdüm, üç defa da robot süpürdü, bir kere de salonu süpürdü,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Şimdi kızımı uyuttum. Mutfak temizliğine yardıma gidiyorum.
Merhaba yeni üye olmuşsunuz mesajlarınızı okudum. Siteyi önceden kullanan biri gibi gayet aktif kullanmaya başlamışsınız üç günde.Valla merhaba yazdim karsiligini alamadm küstüm gidiyorm
Oldu mu aşkoşMerhaba yeni üye olmuşsunuz mesajlarınızı okudum. Siteyi önceden kullanan biri gibi gayet aktif kullanmaya başlamışsınız üç günde.
Daha önce başka üyelikle sitede olduğunuzu düşünüyorum.
Yeni girdiği ortamlarda da hemen naz yapmasa trio atmasa daha kolay iletişim kurabilir insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?