Düzenli Evimiz & Hayatımız

Daha 9 aylık kızım ama şimdiden çılgınlar gibi peşinden koşuyorum. :) Arkamı bir dönüyorum başka odaya gitmiş. Meraklı, hareketli.. Allah acılarını göstermesin. Ben hiçbir zaman çok düzenli ve temiz olamadım ama hep özenmişimdir. Çocuktan sonra yetişmek neredeyse imkansız oldu benim için.

Instagram'da hep görüyordum foşur foşur evin yerlerini yıkıyorlardı. Ne güzel temizlenir böyle diye içimden geçirirdim. Mutfağın seramiklerini bulaşık deterjanı döküp fırçayla yıkadık eşimle. Mis gibi oldu. Erzak dolabını düzenledik, dolap kapaklarını sildik. Çamaşırları topladım katladım kenara koydum.

Aynen canım korkar panik yapar insan tabi. Rabbim beterinden korusun. Çok geçmiş olsun. Önceliğin onun güvenliği olacak artık. Emeklemeye başladıktan sonra 3 yaşına kadar rahat peşinde koşmak lazım. Sonra yavaş yavaş tehlikeyi öğreniyorlar. Yılanı avuçlayacağı yaş derler burda o dönemlere. Sen nerdeysen orda kitle kapıyı gerekirse çıkamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…