Daha 9 aylık kızım ama şimdiden çılgınlar gibi peşinden koşuyorum. :) Arkamı bir dönüyorum başka odaya gitmiş. Meraklı, hareketli.. Allah acılarını göstermesin. Ben hiçbir zaman çok düzenli ve temiz olamadım ama hep özenmişimdir. Çocuktan sonra yetişmek neredeyse imkansız oldu benim için.Kızların da dediği gibi kaza bu, geliyorum demez.Benim oğlan çok hareketliydi mutfak halısına bütün pekmezi dökmüştü 2 litre vardı sanırım.Çok uğraşmıştık bizde.Olur öyle şeyler üzme kendini bazı bebeler çok hareketli istesende yetişemezsin hem kim dört dörtlük ki. Zaman demek bi bakıma tecrübe demek.2. de biraz daha relax ım ben mesela.Gayette bilinçli bi annesin işlerine de yetişmeye çalışıyorsun daha ne olsun.☺
Çok teşekkür ederim Bonus.Bu beceriksizlik değil ama canım aksilik kaza her an herkese olur ondan diyorum.
Onlar çok önemli gibi anlamadım ben bu kadar önemsiz şeyler için kendine yüklenme demek istedim.
Dönülmez akşamın ufkundayımJES Nerdesin
Aynen canım korkar panik yapar insan tabi. Rabbim beterinden korusun. Çok geçmiş olsun. Önceliğin onun güvenliği olacak artık. Emeklemeye başladıktan sonra 3 yaşına kadar rahat peşinde koşmak lazım. Sonra yavaş yavaş tehlikeyi öğreniyorlar. Yılanı avuçlayacağı yaş derler burda o dönemlere. Sen nerdeysen orda kitle kapıyı gerekirse çıkamasın.Çok teşekkür ederim Anka. Çok korktum kızımın bir yerine cam batacak, yaralanacak diye. Her şey saniyelik gözümün önünde oldu ve engelleyemedim. Daha kimbilir neler olacak ne kazalar atlatacağız ama ilk yaşanan şeyler olunca hisler de yoğun oluyor galiba. En yakın zamanda sadakamı vereceğim. Allah razı olsun.
Püff iyi uykular o zamanAcayip yorulmusumm zor dayandım bugün sahurauyucammm
Gündüz veren olurdu belki hemen küsmeseydin iyiydiValla merhaba yazdim karsiligini alamadm küstüm gidiyorm
Bekle az daha sonra küsersin yine istersen uyku sersemi araya kaynamıştır belkiNe bilim küsesim geldi bian
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?