- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Hıh işte o sıkıntım var, temizlik yaparken öleyim biteyim ama toplama kısmı beni benden alıyor. önceden hiç sevmezdim şimdi yine mecbur yapıyorum. h.içi de düzen oturtmam gerek, ammmannn yarın dememem gerek
hıhhhhh aynen bizim gibi.. tamam ben çok dağınıktım ama evlendikten sonra düzeldim, eşim çok yardımcıdır, yemek, temizlik ama çocuk gibi çok dağınık. Eskiye göre haftaiçi daha iyi tabi ama artık tam düzen şartBen de senin gibiydim. Dip köşe temizlerdim, sonra kari koca el birliğiyle dağıtırdık. Artık düzene girdik, hersey yerine konuyor, gece yatmadan da bir toparlanıyor
Ay hiç sorma ya ipi koparılmış dana gibiydi. Bebek arabamız yok kanguruyu almayı da unuttum. Bi ara köşeye çekilip kendimi bıçaklamak istiyorum diye ağlamaklı oldum.Mesajlarını okurken kahkaha atarak okuyorum
Çocukla gezmeye gidilmez, çocukla çıldırmaya gidilir
Kadının teki aman nasıl olsa ölcez diye temizlik yapmak istemiyormuş ay evini gördüm fenalık bastı eşyalarıda çok güzel bide
AA bu benim kocanın kadın versiyonu heralde o da nasıl olsa kirlenecek neden temizliyorsun diyorKadının teki aman nasıl olsa ölcez diye temizlik yapmak istemiyormuş ay evini gördüm fenalık bastı eşyalarıda çok güzel bide
Ateş kaça kadar çıkıyor o önemliDeneyimli annelere bir şey sorucam. 16 aylık kızım bugüne kadar diş çıkarırken ateşi çıkmadı. Azıları çıkarıyor şu sıra geçen hafta çarşamba ateşi çıktı bir kez. Dün de ateşi çıktı sabah yoktu. Şimdi bu ateş azılardan mı yoksa hastalıktan mı. Grip olmuştu. 4 tane azı çıkarıyordu. Hepsini çıkarmış diş eti yarılmış yani sabah baktım. Ağzınıda açmıyor sıpa parmaklarımı ısırıp durdu.Şimdi ateşi yok huysuz ve aksi.
İlk ateş çıktığında ölçemedim ateş ölçer bozulmuştu. Ama sürekli hastalanıp ateşi çıktığı için tahmin edebiliyorum en fazla 38dir.Dün gece ki ateşi 37,5 tu. Bir daha çıkmadı.Ateş kaça kadar çıkıyor o önemli
Heyy maşaallahBen geldim
Yatak odası çarşaf nevresim değişti, komodin, etejer, gardrop kapakları vs silindi. Halı süpürüldü, viledalandi, kapısı silindi
Salon: Konsol, vitrin, sehpalar, masa, ayna silindi. Koltuklar süpürüldü, örtü serildi. Halı süpürüldü, yerler viledalandi.
Banyo: Süpürüldü (yikayamadim soguk diye) Elimle sildim yerleri. Lavabo, klozet temizlendi.
Koridor:Vestiyer içi dişi aynası silindi, halılar süpürüldü, yerler silindi.
Mutfak: Süpürüldü, yerler silindii. Elektrik sobası silindi, tv-buzdolabı-bulaşık makinası silindi. Kahvaltı sonrası toplanmıştı.
Nego dün kapak ödevi vermiştin, gece dolapları iç dış silmiştim. İlaç kutumuz duzenli(ilaçları ayırıp, gereksizleri atmıştım). Kilerim yok
Diyorum size hislerim kuvvetliBu ödevler tam ihtiyaç olandan mi geliyor yoksa ben mi pisim bilmiyorum.
Hoş geldin aramızamerhabalar, bende bir düzen tutturmak istiyorum 29 yaşımdayım, çalışan bayanım bende katılmak istiyorum aranıza
Ooo maşaallah hızlı çıktın senmalum çalıştığım için hafta sonu detaylı temizlik yapabiliyorum;
-her yer toplandı tek bir bir şey kalmadı yerinde olmayan
-iki makine çamaşır yıkandı katlandı
-banyo detaylı temizlendi
-tüm ev eşya arkalarına kadar süpürüldü, silindi
-mutfak dolaplarımı geçen hafta detaylı temizledim bu hafta yüzeysel sildim
-buzdolabını elden geçirdim
- yatak odası tozu alındı, çekmece içleri elden geçirildi
-nevresimler vs değiştirildi
-çiçeklerimi suladım
Hastalık yüzünden olsa ateşi sürekli olurdu, dişten dolayıdır canımDeneyimli annelere bir şey sorucam. 16 aylık kızım bugüne kadar diş çıkarırken ateşi çıkmadı. Azıları çıkarıyor şu sıra geçen hafta çarşamba ateşi çıktı bir kez. Dün de ateşi çıktı sabah yoktu. Şimdi bu ateş azılardan mı yoksa hastalıktan mı. Grip olmuştu. 4 tane azı çıkarıyordu. Hepsini çıkarmış diş eti yarılmış yani sabah baktım. Ağzınıda açmıyor sıpa parmaklarımı ısırıp durdu.Şimdi ateşi yok huysuz ve aksi.
O zaman yemek de yemesin nasılsa ölecekKadının teki aman nasıl olsa ölcez diye temizlik yapmak istemiyormuş ay evini gördüm fenalık bastı eşyalarıda çok güzel bide
Kolay gelsin canımSağlık ocağına gittim geldim kan verdim oğlan yolda uyudu geldik uyuduk biz de şimdi de yemek yapıyorum saat 2 oluyor ve ben hiç bir şey yapmadım sadece evi toplamıştım gidip bir süpürge açayım
38 sen sonrasını grip olarak kabul edebilirsin zaten nedense çocuklar diş çıkarırken aynı zamanda ya grip yada İshal oluyorlarİlk ateş çıktığında ölçemedim ateş ölçer bozulmuştu. Ama sürekli hastalanıp ateşi çıktığı için tahmin edebiliyorum en fazla 38dir.Dün gece ki ateşi 37,5 tu. Bir daha çıkmadı.
Kaçmaya çalıştığım ne kadar iş varsa ödev veriyorsun negom bu bana evrenin bi mesajı mı acaba23 Aralık Ödevi
Mutfak dolap kapağı iç dış silmek istediğiniz kadar
İlaç kutularını düzenlemek
Kiler dolabı olan varsa onu silmek düzenlemek
@Bonus
@hasbeenandgone
Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
mavitosbik07
@ByNkoaLa
Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Bns
M Musluk Suyu
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@enenisa
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@Nur1835
Aman hasta olmasın da diş olsun. Hasta olunca 2 hastane gezmeden kendine gelemiyor 3 ay oldu hasta olmayalı kilo aldı çocuk kendine geldi. Çok korkuyorum hasta olacak diye. Sürekli kontrol halindeyim. iburamin zero kullandık 5 gün oldu bugün calpol verdim. İnş diştir ya inş.38 sen sonrasını grip olarak kabul edebilirsin zaten nedense çocuklar diş çıkarırken aynı zamanda ya grip yada İshal oluyorlar
Evet al sen o mesajı artıkKaçmaya çalıştığım ne kadar iş varsa ödev veriyorsun negom bu bana evrenin bi mesajı mı acaba
Sen o düzene alışana kadar akşam hatırlatma etiketi yaparımNego hoşbuldum, evet onu alışkanlık haline getiricem bir gün olsa bir gün olmuyor, artık söz.. hızlılığımdan değilde hafta sonuna denk geldi ondan bence
Tamam tamam aldım mesajı. Oğlan uyusun da kalkayimEvet al sen o mesajı artık
Sen o düzene alışana kadar akşam hatırlatma etiketi yaparım
Evet al sen o mesajı artık
Sen o düzene alışana kadar akşam hatırlatma etiketi yaparım
Ben daha senle maratona girmemBen geldim
Yatak odası çarşaf nevresim değişti, komodin, etejer, gardrop kapakları vs silindi. Halı süpürüldü, viledalandi, kapısı silindi
Salon: Konsol, vitrin, sehpalar, masa, ayna silindi. Koltuklar süpürüldü, örtü serildi. Halı süpürüldü, yerler viledalandi.
Banyo: Süpürüldü (yikayamadim soguk diye) Elimle sildim yerleri. Lavabo, klozet temizlendi.
Koridor:Vestiyer içi dişi aynası silindi, halılar süpürüldü, yerler silindi.
Mutfak: Süpürüldü, yerler silindii. Elektrik sobası silindi, tv-buzdolabı-bulaşık makinası silindi. Kahvaltı sonrası toplanmıştı.
Nego dün kapak ödevi vermiştin, gece dolapları iç dış silmiştim. İlaç kutumuz duzenli(ilaçları ayırıp, gereksizleri atmıştım). Kilerim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?