Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de senin gibiydim. Dip köşe temizlerdim, sonra kari koca el birliğiyle dağıtırdık. Artık düzene girdik, hersey yerine konuyor, gece yatmadan da bir toparlanıyor

Ben de senin gibiydim. Dip köşe temizlerdim, sonra kari koca el birliğiyle dağıtırdık. Artık düzene girdik, hersey yerine konuyor, gece yatmadan da bir toparlanıyor
hıhhhhh aynen bizim gibi.. tamam ben çok dağınıktım ama evlendikten sonra düzeldim, eşim çok yardımcıdır, yemek, temizlik ama çocuk gibi çok dağınık. Eskiye göre haftaiçi daha iyi tabi ama artık tam düzen şart

Mesajlarını okurken kahkaha atarak okuyorum
Çocukla gezmeye gidilmez, çocukla çıldırmaya gidilir
Ay hiç sorma ya ipi koparılmış dana gibiydi. Bebek arabamız yok kanguruyu almayı da unuttum. Bi ara köşeye çekilip kendimi bıçaklamak istiyorum diye ağlamaklı oldum.

Kadının teki aman nasıl olsa ölcez diye temizlik yapmak istemiyormuş ay evini gördüm fenalık bastı eşyalarıda çok güzel bide

Nasıl olsa önemli değilmiş, değişelim deseydin çok güzellerse

Ateş kaça kadar çıkıyor o önemli

Ateş kaça kadar çıkıyor o önemli
İlk ateş çıktığında ölçemedim ateş ölçer bozulmuştu. Ama sürekli hastalanıp ateşi çıktığı için tahmin edebiliyorum en fazla 38dir.Dün gece ki ateşi 37,5 tu. Bir daha çıkmadı.

Heyy maşaallah
Bu ödevler tam ihtiyaç olandan mi geliyor yoksa ben mi pisim bilmiyorum .
Diyorum size hislerim kuvvetli
merhabalar, bende bir düzen tutturmak istiyorum 29 yaşımdayım, çalışan bayanım bende katılmak istiyorum aranıza
Hoş geldin aramıza
Buraya takıl tutturursun düzen, akşam evi mutfak tezgahını toplamadan yatmıyoruz
Ooo maşaallah hızlı çıktın sen
Hastalık yüzünden olsa ateşi sürekli olurdu, dişten dolayıdır canım
Kadının teki aman nasıl olsa ölcez diye temizlik yapmak istemiyormuş ay evini gördüm fenalık bastı eşyalarıda çok güzel bide
O zaman yemek de yemesin nasılsa ölecek sevmiyorum pis insanları ve evlerine gitmiyorum, gitsem rüyama girer günlerce
Sağlık ocağına gittim geldim kan verdim oğlan yolda uyudu geldik uyuduk biz de şimdi de yemek yapıyorum saat 2 oluyor ve ben hiç bir şey yapmadım sadece evi toplamıştım gidip bir süpürge açayım
Kolay gelsin canım

38 sen sonrasını grip olarak kabul edebilirsin zaten nedense çocuklar diş çıkarırken aynı zamanda ya grip yada İshal oluyorlar

Kaçmaya çalıştığım ne kadar iş varsa ödev veriyorsun negom bu bana evrenin bi mesajı mı acaba

38 sen sonrasını grip olarak kabul edebilirsin zaten nedense çocuklar diş çıkarırken aynı zamanda ya grip yada İshal oluyorlar
Aman hasta olmasın da diş olsun. Hasta olunca 2 hastane gezmeden kendine gelemiyor 3 ay oldu hasta olmayalı kilo aldı çocuk kendine geldi. Çok korkuyorum hasta olacak diye. Sürekli kontrol halindeyim. iburamin zero kullandık 5 gün oldu bugün calpol verdim. İnş diştir ya inş.

Kaçmaya çalıştığım ne kadar iş varsa ödev veriyorsun negom bu bana evrenin bi mesajı mı acaba
Evet al sen o mesajı artık
Nego hoşbuldum, evet onu alışkanlık haline getiricem bir gün olsa bir gün olmuyor, artık söz.. hızlılığımdan değilde hafta sonuna denk geldi ondan bence
Sen o düzene alışana kadar akşam hatırlatma etiketi yaparım

Ben daha senle maratona girmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…