- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Evet işte güzel gidiyordu dizi temizdi bu hafta cozutmuşlarNeyse ilk şaşkınlığı yaşamış, o dizi de olmasina sasırdım, yoktu ben izlerken, üç haftadır falan izlemedim
Evet işte güzel gidiyordu dizi temizdi bu hafta cozutmuşlar
Di mi aklın yolu bir. O da bana acil bir durum olursa Doğum filan yardım edemem diyor da dedim Allah büyük en kötü ambulans çağırırımçok güzel düşünmüşsün yaa, ikna etmeye çalış, bebişle zor olur ilgilenmem ki senin ilgiye ihtiyacın olacak
Canım zor bir karar, aile yakınları gelmeyecek mi doğuma?Heyetteki işin bitmesine bağlı canım ben hemen ol Doğuma iyileş diyorum o Doğum sonrası olayım diyor ama o zaman ben ona o da bana yardımcı olamaz da n azından ben şimdi ona destek olurum Doğum sonu da o bana olur diye düşündüm bilemiyorum yani nereye koysam olmuyor
bogaz agrisi ates oksurukAmin canım
Oo doğum çantası hazırlanmış
Neyin var canım
Mesajlarını okurken kahkaha atarak okuyorum
Çocukla gezmeye gidilmez, çocukla çıldırmaya gidilir
O hepimizin ruhunda var ah ah
Kızlar size bir pratik bilgi, o dikey süpürgenin torbasının üstüne iki tane ıslak mendili çapraz üstüne örtecek şekilde koyun, böylece torba hiç kirlenmiyor, içini dökeceğiniz zaman mendili kalıp gibi alıp atıyorsunuz
Allah yardımcınız olsun. Inşallah en kısa zamanda şifa bulursunuzsizlere diyeceğim sağlığınızın kıymetini bilin , sağlık elden gidince hiç birşeyin önemi kalmıyor ne ev ne eşya ne para ne evlat . Canınızın derdine düşüyorsunuz .
Çok kötü denk gelmiş canım.Di mi aklın yolu bir. O da bana acil bir durum olursa Doğum filan yardım edemem diyor da dedim Allah büyük en kötü ambulans çağırırım
Geçmiş olsun canım.bogaz agrisi ates oksuruk
tesekkur ederim canimAllah yardımcınız olsun. Inşallah en kısa zamanda şifa bulursunuz
Çok kötü denk gelmiş canım.
Geçmiş olsun canım.
Allah şifa versin tez vakitte, çok zor. Ben sana doktora git demiştimbogaz agrisi ates oksuruk
Allah razi olsun..gittik canim gece acile agri kesiciler tansiyonumu yukseltmis cok kotuydumAllah şifa versin tez vakitte, çok zor. Ben sana doktora git demiştim
Verdi mi antibiyotikAllah razi olsun..gittik canim gece acile agri kesiciler tansiyonumu yukseltmis cok kotuydum
salgin varmis herkes ayni durumda
En sevdiğim alışverişBen önce bir sürü temizlik malzemesi almaya gidecem öyle temizlik yapicam
Amin sağol canımKirmizi pabuc hayırlısı olsun eşin için allah şifa versin. Sanada vaktinde doğum inş.
Bir haftanın gün annemler gelecek inşallah ameliyata da eşimin ailesini çağırdım inşallah yan çizmez kvCanım zor bir karar, aile yakınları gelmeyecek mi doğuma?
Haftasonu gezmelerdeydik, bir de üstüne hasta oldum başımı kaldıramadan yattım, ilk defa böyle oldum çok fena bir şeydi, daha da hasta olmayayım diye okula geldim yine de, işler kaldı tabi23 Aralık Ödevi
Mutfak dolap kapağı iç dış silmek istediğiniz kadar
İlaç kutularını düzenlemek
Kiler dolabı olan varsa onu silmek düzenlemek
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
mavitosbik07
@ByNkoaLa
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Bns
@xAnteros
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@enenisa
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@Nur1835
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?