Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir haftanın gün annemler gelecek inşallah ameliyata da eşimin ailesini çağırdım inşallah yan çizmez kv
İnşaallah canım, Allah kolaylaştırsın
Çok geçmiş olsun canım, iyi olda iş yapılır

Son düzenleme:
Ben geldim
Yatak odası çarşaf nevresim değişti, komodin, etejer, gardrop kapakları vs silindi. Halı süpürüldü, viledalandi, kapısı silindi
Salon: Konsol, vitrin, sehpalar, masa, ayna silindi. Koltuklar süpürüldü, örtü serildi. Halı süpürüldü, yerler viledalandi.
Banyo: Süpürüldü (yikayamadim soguk diye) Elimle sildim yerleri. Lavabo, klozet temizlendi.
Koridor:Vestiyer içi dişi aynası silindi, halılar süpürüldü, yerler silindi.
Mutfak: Süpürüldü, yerler silindii. Elektrik sobası silindi, tv-buzdolabı-bulaşık makinası silindi. Kahvaltı sonrası toplanmıştı.
Nego dün kapak ödevi vermiştin, gece dolapları iç dış silmiştim. İlaç kutumuz duzenli(ilaçları ayırıp, gereksizleri atmıştım). Kilerim yok

Cumartesi yaptım ki her yer pırıl pırıl hala mutfakta
Günaydın/tünaydın cümletenn

Bu ödevler tam ihtiyaç olandan mi geliyor yoksa ben mi pisim bilmiyorum .

malum çalıştığım için hafta sonu detaylı temizlik yapabiliyorum;
-her yer toplandı tek bir bir şey kalmadı yerinde olmayan
-iki makine çamaşır yıkandı katlandı
-banyo detaylı temizlendi
-tüm ev eşya arkalarına kadar süpürüldü, silindi
-mutfak dolaplarımı geçen hafta detaylı temizledim bu hafta yüzeysel sildim
-buzdolabını elden geçirdim
- yatak odası tozu alındı, çekmece içleri elden geçirildi
-nevresimler vs değiştirildi
-çiçeklerimi suladım

Deneyimli annelere bir şey sorucam. 16 aylık kızım bugüne kadar diş çıkarırken ateşi çıkmadı. Azıları çıkarıyor şu sıra geçen hafta çarşamba ateşi çıktı bir kez. Dün de ateşi çıktı sabah yoktu. Şimdi bu ateş azılardan mı yoksa hastalıktan mı. Grip olmuştu. 4 tane azı çıkarıyordu. Hepsini çıkarmış diş eti yarılmış yani sabah baktım. Ağzınıda açmıyor sıpa parmaklarımı ısırıp durdu. Şimdi ateşi yok huysuz ve aksi.

Hafta içi de dağıtmazsan misss gibi iste Nego un içi açılır şimdi

Hafta içi de dağıtmazsan misss gibi iste Nego un içi açılır şimdi
Hıh işte o sıkıntım var, temizlik yaparken öleyim biteyim ama toplama kısmı beni benden alıyor. önceden hiç sevmezdim şimdi yine mecbur yapıyorum. h.içi de düzen oturtmam gerek, ammmannn yarın dememem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…