Ben buradan önce başka sitedeydim kapandı orası dağcı ablayla. Alışkındım site kültürüneKız bi o değil ki baya yazmışsın siteye üye olduğun gibi ayağının tozuyla
Öff ya burda kendimi salak gibi sazan gibi hissediyorum açılacak diye bekledim wifi den mi dedim hücresele geçtimBalkon şemsiyesi loading
Ö
Öff ya burda kendimi salak gibi sazan gibi hissediyorum açılacak diye bekledim wifi den mi dedim hücresele geçtim
Terki diyar edicim yine benim saf masum duygularımla oynuyorsunuzSesli güldüm salonda şuh sesim yankılandı
Ayni benÖ
Öff ya burda kendimi salak gibi sazan gibi hissediyorum açılacak diye bekledim wifi den mi dedim hücresele geçtim
Sen misin saf? Tapırgilin ankaTerki diyar edicim yine benim saf masum duygularımla oynuyorsunuz
Geçmiş olsun canımAyy kızın dişi apse yapmıştı onu götürdük ne Rontgen çektirebildik ne muayene ettirebildik. İğne yazdılar zar zor hastanede bağrış çığrış onu vurdurduk geldik. Yorgunluktan dilim damağıma yapıştı
Biz derken ben yani sahsim olarak kendi adima konusuyorum negooooooooooNegooooooo artik bizi iplemiyon negooooooooooooo
Ajan xxxxxx2006 o artıkSen misin saf? Tapırgilin anka
Ne yaptım ben yine acabaBiz derken ben yani sahsim olarak kendi adima konusuyorum negoooooooooo
Sana da bakim durAjan xxxxxx2006 o artık
Beğenmedin miSen misin saf? Tapırgilin anka
Gebelik için üye olmuştum ben ilk , ilk yazdığım konuyu biliyorumSana da bakim dur
Anka bacim bana da bak diyecegim ama yune melankolik bir yorumuma denk geliriz. Neyse bak da at sen olsunSana da bakim dur
Iftardan sonra bulusacagiz senleNe yaptım ben yine acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?