benim 2006 sonu normalde ama beni başkasıyla karıştırdılar o üyeliğimi iptal ettiler yazık oldu arkadaşımla ortak pc den giriyorduk o curly ile kavga etti aynı ip diye beni de postaladılar
2011 yılında üye oldum ondan bir kaç sene önce ara ara dışardan takip ettim
Geyikte biri konuyu yeni açmış adınıda unutum orda geleni gideni bekliyordu sanırım bende bu ne geyik diye başlığı inceliyorum formla yazışmam sanırım ordaki mesajla başladı bende baktım baktım bulamadım bir bulursam saklıyacağım
Bu galiba ama bundan önce karatay diyetine yazmışsınmeraba ben sadeçe okuyodum
Haaaaaaa aha buBu galiba ama bundan önce karatay diyetine yazmışsın
Zatten giriş sebebim diyetti onun kitabını almıştım netten araştırıken buldum bu siteyi oraya yazmışımdır ama siteyi ilk dolandığım zamanlar geyige denk gelmiştimBu galiba ama bundan önce karatay diyetine yazmışsın
Bdv de takılmışsın ilkZatten giriş sebebim diyetti onun kitabını almıştım netten araştırıken buldum bu siteyi oraya yazmışımdır ama siteyi ilk dolandığım zamanlar geyige denk gelmiştim
ya gerçekten sinir bır durum tahumul etmek zor ınsan bı gözü dönüyo ama hanım efendılıgı bırakmamaklazım sonuçta sızı baya rakıp gibi gormuş bu farkında değil daha atı alan üskudarı geçmiş bence evliginizi kabul etmıyor ne yapmalı bılemı yorum ama kavıdende var arada yumuşak dıken ol bat ama açıtma
Bak sennnnn çok şaşırdımBdv de takılmışsın ilkbu ilk mesajın
Varsa başka merak ettiğin bulayım
Maşallah Allah bağışlasın emekliyor mu peki? ☺ Ben düzenli olmaya çalışıyorum ama bazen hep birşeyler yarım kalıyor yada ekstra işler çıkıyor.Şimdi en hareketlenecek zamanları tam oturması için 3 yaş bence.Gerisi daha rahat oluyor takı okul dönemine girene kadar.:)Daha 9 aylık kızım ama şimdiden çılgınlar gibi peşinden koşuyorum. :) Arkamı bir dönüyorum başka odaya gitmiş. Meraklı, hareketli.. Allah acılarını göstermesin. Ben hiçbir zaman çok düzenli ve temiz olamadım ama hep özenmişimdir. Çocuktan sonra yetişmek neredeyse imkansız oldu benim için.
Bulurum ben rahat ol sen
Ay bende üye olmadan önce bdv ye bakardım.Nedense üye olduktan sonra bakmıyorum pek.Bak sennnnn çok şaşırdım
Bdv içimde ukteydi bir mehşür olamadım oralarda
Kendime hayretim şaştı
Sonra ortalıkta aaaa ben bdv yazmadım diye unutmayıp gezmeyeyimBulurum ben rahat ol sen
Onun kolay dediğini iki kez düşün derimBen de bi niyetlendim buna öyle kaldı kolay mı gerçekten hamur ortada kalmaz dimi
Çok şaşkınım kendime hiç aklıma gelmezdi ilk mesajı oraya atmakAy bende üye olmadan önce bdv ye bakardım.Nedense üye olduktan sonra bakmıyorum pek.
Bazen öyle birseylrr üst üste geliyor üzme kendini canim.Merhaba. Aksiyonlu başlayan günüm hız kesmeden devam ediyor.Sabah kızımın izlemi vardı. Aile Sağlığı Merkezi'ne götürdük. Şükür her şey yolunda. Aile hekimimiz ile biraz sürtüşme yaşadık. Bizi bilgilendirmesini, bilimsel ve resmi verilerle konuşmasını beklerken bizi başka hastanın yanında azarlayıp, sorgulamadan kabul edeceksiniz, size bakmak istemiyorum, aile hekiminizi değiştirin, gidin şimdi buradan dedi. Böyle şeylerden ben çok etkileniyorum hala kendimi iyi hissetmiyorum. Eve gelince önce kızım kar küresini kırdı. Kırıkları topladım, salonu en güçlü seviyede yavaş yavaş detaylı süpürdüm. Aradan yarım saat geçmeden kızımın üstüne 5 litrelik cam zeytinyağı şişesi devrildi. Şükür Allah korudu hiçbir şey olmadı ama mutfak kendinden geçti. Önce kızımı yıkadım o beşikte ağlarken acele acele üstünden yerleri, halıyı, cam kırıklarını temizlemeye çalıştım. Hiç uğraşamadım bütün mutfak bezlerini ve havlularını attım çöpe. Acele acele toplayacağım derken parmağımı kesmişim o bayağı kanadı. Bulaşık makinasının altına ve mutfak dolaplarının altına gitti hep yağlar. Makinayı çekemedim, dolapların altındaki ahşabı da çıkaramadım. Birazdan eşimle oraları temizlemeye çalışacağız. Mutfak halısını makinaya attım ama hem leke çıkmamış hem de yağlar makinaya da bulaşmış. Yarın bulaşık makinesi tableti ile yıkamayı deneyeceğim. Acayip derecede sinirliyim kendime. Hiçbir haltı beceremiyorum. Ne doğru düzgün bebeğe bakabiliyorum, ne kendime ne evime. Her şey yarım yamalak. Doğru düzgün tam hiçbir şeyim yok.
Tüm bu olanların dışında;
Yatağı topladım,
Doktordan gelince kızıma kahvaltı hazırladım, sonrasında mutfağı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım. Birkaç parçayı elimde yıkadım,
Mutfağı detaylı süpürdüm, üç defa da robot süpürdü, bir kere de salonu süpürdü,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Şimdi kızımı uyuttum. Mutfak temizliğine yardıma gidiyorum.
Evet sankiMozaik çok mu basit olur
Nego zor değil yapılır ama vakit alan bi tatlı gibi gözüküyor. Videoyu izlerken hem denemek istedim hem üşendimCanım bu çok güzel oluyor ama zahmetli olur dersen bence kolay gerçi
Şekerpare, kalburabastı,bal parmak tatlısı da atılır dondurucuya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?