Canım allah razı olsun eşim daha iyi elhamdülillahD u t eşin nasıl? Sen nasılsın?
Evlat işteCanım allah razı olsun eşim daha iyi elhamdülillah. O iyi oldukça bende daha iyi pluyorum. Aşırı derecede kaynana etkenine mağruz kalıyorum sadece eve gidince de arayarak yokluğunu hissettirmiyo sağolsun
Allah razı olsun canım iki çocukla ilk uzun yol (4-5 saat) deneyimi olacak bakalım ne edeceğukAllah kolaylık versin canım. Hayırlı yolculuklar şimdiden
Biz gidip de 2 3 ay yanlarında kalmadık diye çok içerlediEvlat işte
Öldüreceksin beniBen gelmişimdir
İlk kez maskesiz sokağa çıktım başörtüsüz çıkmak gibi bişeydi
Te saat kaçta çıkmışım dışarı bi iki parça bişey denedim sinir oldum geldim.
Kabinde keşke o tereyağını pideye sürmeseydim diyodum ama geçti
Sıkı can iyidir kolay çıkmaz deseydinBiz gidip de 2 3 ay yanlarında kalmadık diye çok içerledi
Hiiiiçç umursamadım umursamıyorumSıkı can iyidir kolay çıkmaz deseydin
Eltin dr demekHiiiiçç umursamadım umursamıyorumçok sevgili dr bozması eltoşumda burdaydı 25 gündür yeni gittiler. Onlar oturdu ana kız
Allah akıl fikir versin kaynananaCanım allah razı olsun eşim daha iyi elhamdülillah. O iyi oldukça bende daha iyi pluyorum. Aşırı derecede kaynana etkenine mağruz kalıyorum sadece eve gidince de arayarak yokluğunu hissettirmiyo sağolsun
Arabayla değil mi?Allah razı olsun canım iki çocukla ilk uzun yol (4-5 saat) deneyimi olacak bakalım ne edeceğuk
Niye kalacakmışsınız pardon?Biz gidip de 2 3 ay yanlarında kalmadık diye çok içerledi
Iyyy bir de eltin mi karıştıHiiiiçç umursamadım umursamıyorumçok sevgili dr bozması eltoşumda burdaydı 25 gündür yeni gittiler. Onlar oturdu ana kız
Yoooo 4. Sınıftan terkmişEltin dr demek
Allah akıl fikir versin kaynanana
Daha da iyi olsun inşallah. Arayınca çocuklara ver telefonu
Oğluşuna bakacak kadınNiye kalacakmışsınız pardon?
Ooo hem nasıl . Enn merkezde eltoşum vardı . Hastanede bile kaldı kaynımla beraber. Canım benim çok sefil oldu bzim içinIyyy bir de eltin mi karıştı
Annem tuvaletteee diyecekler telefon çalınca ver ellerine gir tuvalete.Yoooo 4. Sınıftan terkmiş
ısrarla beni istiyo
Oğluşuna bakacak kadınben neyim ki bakabilir miyim .
Ooo hem nasıl . Enn merkezde eltoşum vardı . Hastanede bile kaldı kaynımla beraber. Canım benim çok sefil oldu bzim için
Ayy kovalar hazır ben kalkamıyorum bugün
Ya canım dr kadın. Özel sağlıkçı indirimi bile kullandırdı bizeAnnem tuvaletteee diyecekler telefon çalınca ver ellerine gir tuvalete.
Eltin ne alaka hastanede kaldı yuh
Kaynanan kendine baksın yeter
Okuyuversen yeterTütsü yapim mi?
Neyse gaza getirmeyeyim şimdi seni, ben lafı güzel oturturum hakedeneYa canım dr kadın. Özel sağlıkçı indirimi bile kullandırdı bizeo olmasa biz napardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?