- 12 Haziran 2019
- 19.795
- 122.084
- 598
- 37
Canım çekti
Ayy ne tatlı heyecanlarGittim canım kese ve bebek oluşmuş. Kalp atışı duymadık henüz, haftaya tekrar gidicem. Kalp atışı korkulu rüyam, bekle bekle geçmez
Benim ikisi de 8. Haftada başladı canım hatta kızımı boş gebelik diye kürtaja alıyorlardı beklemek istedim 8. Haftada başladı hiç acele etme onu veren kalp atışını da duyurur biiznillahGittim canım kese ve bebek oluşmuş. Kalp atışı duymadık henüz, haftaya tekrar gidicem. Kalp atışı korkulu rüyam, bekle bekle geçmez
Memlekete miSelamlarr
Dağ gibi ütü ve valiz hazırlığı beni bekler
Oy aman keşkeee ben de uyusam yarın ben de yolcuyum evi şöyle bi temizleyip gideyim dedim çamaşır attım şansıma hava kapalı valiz hazırlanacak bebeler yıkanacak lo lo looo çok işim varAlışmadık kafa da uyku durmazmış, bir tuhaf oldum yatasım var geri
Kayın aileme selam söyleEvettt
Önce Bursa sonra İzmir'im
Yaa kıyamam geçmiş olsun Allah şifa versin.Bu gün bacağımı yaktım kızlar
Diz kapağın iç yan tarafını ütünün yüsek buhar basıncıyla yaktım
Şu an o bölgede su dolu bir yastık oluştueczacı arkadaşa yanık ilacı yaptırdım meç dedikleri 2 derece yanık oldu şuan o bölgede sinirler yanıktan etkilendiği için hiç acı yok ama su dolu yastık patlarsa hava alırsa sancılı bir dönem olur sanırım benim bayram temizlik serüvenim başlamadan sona erdi
Üzüldüğüm bayram yemeklerimi sanırım yapamayacağım artık basit kolay şeylere yapacağım sağlık olsun diyelim
Maşallah gözünüz aydın Allah ın izniyle gerisi gelecek merak etme☺ Bi dahaki kontrolde kalp atışını da duyarsınız inş.❤Gittim canım kese ve bebek oluşmuş. Kalp atışı duymadık henüz, haftaya tekrar gidicem. Kalp atışı korkulu rüyam, bekle bekle geçmez
İyi yolculuklar şimdidenEvettt
Önce Bursa sonra İzmir'im
Allah kolaylık versin canım. Hayırlı yolculuklar şimdidenOy aman keşkeee ben de uyusam yarın ben de yolcuyum evi şöyle bi temizleyip gideyim dedim çamaşır attım şansıma hava kapalı valiz hazırlanacak bebeler yıkanacak lo lo looo çok işim var
İğne her gün mü nasıl vurduracaksınAynı canım. Şimdilik antibiyotik iğne verdiler. Bayram sonu uyutup rongten çekilip ne yapılacağına karar verilecek..
Şurup içmiyor kusuyor 4 gün vurdurulacak. Valla 3-4 kişi tutuyoruz öyle vuruyor hemşire. İğne içinde kırılacak diye aklım çıkıyor. Ayağını da incitmiş nasıl olduysa. Üzerine basmıyor. Fizik tedavi veya ortopedi ye gidip soracağız şimdi. Ayak olunca alınır inşallah rontgen yoksa bi de ona uyutacaklar o bayram sonunu da beklemezİğne her gün mü nasıl vurduracaksın
Allah zorunu kolaylaştırsın, şifa versin canım. İnşallah önemli bir durum yoktur ayağında. Sorunsuz çekilir röntgen umarım.Şurup içmiyor kusuyor 4 gün vurdurulacak. Valla 3-4 kişi tutuyoruz öyle vuruyor hemşire. İğne içinde kırılacak diye aklım çıkıyor. Ayağını da incitmiş nasıl olduysa. Üzerine basmıyor. Fizik tedavi veya ortopedi ye gidip soracağız şimdi. Ayak olunca alınır inşallah rontgen yoksa bi de ona uyutacaklar o bayram sonunu da beklemez
Şurup içmiyor kusuyor 4 gün vurdurulacak. Valla 3-4 kişi tutuyoruz öyle vuruyor hemşire. İğne içinde kırılacak diye aklım çıkıyor. Ayağını da incitmiş nasıl olduysa. Üzerine basmıyor. Fizik tedavi veya ortopedi ye gidip soracağız şimdi. Ayak olunca alınır inşallah rontgen yoksa bi de ona uyutacaklar o bayram sonunu da beklemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?