Düzenli Evimiz & Hayatımız

Neyse gaza getirmeyeyim şimdi seni, ben lafı güzel oturturum hakedene eltim kim oluyor acabaaaa
Aah negom ah sen gaza getirsen ney. Çok doluyum dedim ya benim için psikolojik savaş devam ediyor. Bi kaç defa evet lafı gediğine oturttum çok rahatladım.
Hatta eltimle bi kere niye bıtaktın okulu konusu açıldı. Ya herkes bitiremiyo zaten falan dedi . Bende doğru diyon her yiğidin harcı değil tıp fakültesi bitirmek yürek ister dedim

Okulu bitirememiş içinde kalmış böyle doktorculuk oynamış ablası

Evettt
Önce Bursa sonra İzmir'im

Oy aman keşkeee ben de uyusam yarın ben de yolcuyum evi şöyle bi temizleyip gideyim dedim çamaşır attım şansıma hava kapalı valiz hazırlanacak bebeler yıkanacak lo lo looo çok işim var
İyi yolculuklar kızlar su gibi gidip su gibi gelin inşallah
Hiiiiçç umursamadım umursamıyorum çok sevgili dr bozması eltoşumda burdaydı 25 gündür yeni gittiler. Onlar oturdu ana kız
Çok sevgili eltin 25 gündür neden sizdeydi ki

İyi yolculuklar kızlar su gibi gidip su gibi gelin inşallah

Çok sevgili eltin 25 gündür neden sizdeydi ki
Kayınannişimde kalıyodu. Ama eşim 1 hafta hastanede kaldı. 1 hafta o da kaynımla beraber hastanede kaldı. Dr ya daha iyi ilgilenebilmek için şu an bile randevuları o ayarlıyo . Tohtur ya. Tövbe haşa allah yok dese inanacaklar

Ne alaka ya, randevu almada ne varmış. Sanki sen yapamayacaksın
Ay inşAllah ilaç falan yazmıyordur

Ne alaka ya, randevu almada ne varmış. Sanki sen yapamayacaksın
Ay inşAllah ilaç falan yazmıyordur
Yok . Şimdi eşimin günlük pansumanı ve kan sulandırıcı iğnesi var . Bi kaç gün geldi bu yaptı ikisini de. Durdum durdum duramadım eşime dedim gel ben yapcam iğneni pansumanı yav yok dur hele gelsin o yapsın falan yalvarıyo adam dedim hele hös yarın bi gün gidecekler gene ben yapcam. 2 gün yaptım 3. Gün eşim eltime demiş önce korktum da vallaha senden daha iyi yapıyo pansumanı iğneyi

İyi demiş eşin. Ohhh canıma değsin diyesim geldi valla

Kız kafama takıldı eltin "Dut pansumanı nasıl yapıyor" diye mi sormuş yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…