Aah negom ah sen gaza getirsen ney. Çok doluyumNeyse gaza getirmeyeyim şimdi seni, ben lafı güzel oturturum hakedeneeltim kim oluyor acabaaaa
Eltoş deyince ben ikisini çok yakıştırıyom
Öfff iğrençsin ya neden benzettin
Okulu bitirememiş içinde kalmış böyle doktorculuk oynamış ablasıAah negom ah sen gaza getirsen ney. Çok doluyumdedim ya benim için psikolojik savaş devam ediyor. Bi kaç defa evet lafı gediğine oturttum çok rahatladım.
Hatta eltimle bi kere niye bıtaktın okulu konusu açıldı. Ya herkes bitiremiyo zaten falan dedi . Bende doğru diyon her yiğidin harcı değil tıp fakültesi bitirmek yürek ister dedim
Ama öyleymiş dediler yaa kaka değilmiş oÖfff iğrençsin ya neden benzettin
Höhhh kim dedi onuAma öyleymiş dediler yaa kaka değilmiş o
He bende dedim çocuktur üzemeyem oynasın dursunOkulu bitirememiş içinde kalmış böyle doktorculuk oynamış ablası
Evettt
Önce Bursa sonra İzmir'im
İyi yolculuklar kızlar su gibi gidip su gibi gelin inşallahOy aman keşkeee ben de uyusam yarın ben de yolcuyum evi şöyle bi temizleyip gideyim dedim çamaşır attım şansıma hava kapalı valiz hazırlanacak bebeler yıkanacak lo lo looo çok işim var
Çok sevgili eltin 25 gündür neden sizdeydi kiHiiiiçç umursamadım umursamıyorumçok sevgili dr bozması eltoşumda burdaydı 25 gündür yeni gittiler. Onlar oturdu ana kız
Kayınannişimde kalıyodu. Ama eşim 1 hafta hastanede kaldı. 1 hafta o da kaynımla beraber hastanede kaldı. Dr ya daha iyi ilgilenebilmek içinİyi yolculuklar kızlar su gibi gidip su gibi gelin inşallah
Çok sevgili eltin 25 gündür neden sizdeydi ki
Ne alaka ya, randevu almada ne varmış. Sanki sen yapamayacaksınKayınannişimde kalıyodu. Ama eşim 1 hafta hastanede kaldı. 1 hafta o da kaynımla beraber hastanede kaldı. Dr ya daha iyi ilgilenebilmek içinşu an bile randevuları o ayarlıyo . Tohtur ya. Tövbe haşa allah yok dese inanacaklar
Yok . Şimdi eşimin günlük pansumanı ve kan sulandırıcı iğnesi var . Bi kaç gün geldi bu yaptı ikisini de. Durdum durdum duramadım eşime dedim gel ben yapcam iğneni pansumanıNe alaka ya, randevu almada ne varmış. Sanki sen yapamayacaksın
Ay inşAllah ilaç falan yazmıyordur
İyi demiş eşin. Ohhh canıma değsin diyesim geldi vallaYok . Şimdi eşimin günlük pansumanı ve kan sulandırıcı iğnesi var . Bi kaç gün geldi bu yaptı ikisini de. Durdum durdum duramadım eşime dedim gel ben yapcam iğneni pansumanıyav yok dur hele gelsin o yapsın falan yalvarıyo adam dedim hele hös yarın bi gün gidecekler gene ben yapcam. 2 gün yaptım 3. Gün eşim eltime demiş önce korktum da vallaha senden daha iyi yapıyo pansumanı iğneyi
Kız kafama takıldıYok . Şimdi eşimin günlük pansumanı ve kan sulandırıcı iğnesi var . Bi kaç gün geldi bu yaptı ikisini de. Durdum durdum duramadım eşime dedim gel ben yapcam iğneni pansumanıyav yok dur hele gelsin o yapsın falan yalvarıyo adam dedim hele hös yarın bi gün gidecekler gene ben yapcam. 2 gün yaptım 3. Gün eşim eltime demiş önce korktum da vallaha senden daha iyi yapıyo pansumanı iğneyi
Yok kız . Bu heralde acıtarak yapıyo iğneyi falan eşim demiş direkKız kafama takıldıeltin "Dut pansumanı nasıl yapıyor" diye mi sormuş yoksa
Perşembe cuma gidecekler haftaya.KIZLAR okul kaç gün tatil şimdi, hangi gün gidecek bizim bebeler. Baktım farklı tarihler yazıyor.
2 günü de katsalarmış yaPerşembe cuma gidecekler haftaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?