Ev yapımı daha güzel ve tabi uygun en azından içine konulandan emin olunuyor ben mutfağı , mutfakla uğraşmayı seviyorum aslında da gözüm kesmiyor çocuklarlaKocam da verdi gazı sen yaparsın aslansın kaplansın diye
Kıbrıs tatlısı yaptım ben çocuklar küçükken hepEv yapımı daha güzel ve tabi uygun en azından içine konulandan emin olunuyor ben mutfağı , mutfakla uğraşmayı seviyorum aslında da gözüm kesmiyor çocuklarla
Annemlere gidiyorum kızkardeşlerim annem kalabalık olacağız çoluk çombalak damatlar gelin derken bizi bir tepsi haklamazKıbrıs tatlısı yaptım ben çocuklar küçükken hep
Hee o kadar kişide sana düşmez zaten yapsın onlar sen yemeye katılAnnemlere gidiyorum kızkardeşlerim annem kalabalık olacağız çoluk çombalak damatlar gelin derken bizi bir tepsi haklamazmisafire kalmaz
Sen gündüz kabinde tövbe etmemiş miydin ben mi yanlış okudum
Zavallı züpürge anasının ve kayın anasının evinde de yemek yapıyorHee o kadar kişide sana düşmez zaten yapsın onlar sen yemeye katıl
Bebelisin bu sene geç otur çocuğum durmuyor diyeZavallı züpürge anasının ve kayın anasının evinde de yemek yapıyor
Durmayabilir hakikaten çünkü yabancılara alışana kadar bi müddet huzursuzlanıyor ağlıyorBebelisin bu sene geç otur çocuğum durmuyor diye
Geçmiş olsunBu gün bacağımı yaktım kızlar
Diz kapağın iç yan tarafını ütünün yüsek buhar basıncıyla yaktım
Şu an o bölgede su dolu bir yastık oluştueczacı arkadaşa yanık ilacı yaptırdım meç dedikleri 2 derece yanık oldu şuan o bölgede sinirler yanıktan etkilendiği için hiç acı yok ama su dolu yastık patlarsa hava alırsa sancılı bir dönem olur sanırım benim bayram temizlik serüvenim başlamadan sona erdi
Üzüldüğüm bayram yemeklerimi sanırım yapamayacağım artık basit kolay şeylere yapacağım sağlık olsun diyelim
Yoo sadece keşke dedim tövbeye gelmedimSen gündüz kabinde tövbe etmemiş miydin ben mi yanlış okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?