- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Alamıyorum bu ödevi negom süpürge her an lazım çünkü toz da yok çok şükür6 mayıs ödevi
Ayrıntılı toz almak.
Elektrik süpürgesini temizlemek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
@N u r
@Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
Sağol negomHer gün öylesin zaten
Canım
Önce çalışkan okudum tam ağlayacaktım vazgeçtimHaydaa sana çalışan bir badi lazım o zaman
Atla züpürgeme
Bu sene burası da soğuk aslında güller bile yeni açmaya başladıU UcanSupurge yeriniz çok güzel canım bayıldm. Orası daha ılıman diye bizim bahçeden erken demek ki. Bizim sebze fidesi için soğuk henüz.
Artık her gün kafanı ütülerimArtık bana da bi el atarsın
Senin yaptığın ütüyü ben yapsam benim cenazem kalkar
Senin yaptığın ütüyü ben yapsam benim cenazem kalkar
Nego ben birsey anlamadımEveeeet devreleri ve kuralları yeniden yazayım.
Polis adını devre olarak değiştiriyorum!!!
Yeni düzenleme ile de randıman alınmazsa bende daha konuya yazmam biline
Geri dönüş yapmayanlardan mesaj bekliyorum !!!
@JES düzenli gelip yazmazsan görevi alırım
2. Madde mazeretli olanlar vakti olmayanlar için esnetiliyor. Yine de her gün girilip ses verilecek
5.maddeyi kimse dikkate almamış alışkanlığınızı belirleyip devrenize yazın.
Yeni Kurallar
1. Herkes kendine bir polis seçecek (badi gibi düşünün, yaptıklarını yapmadıklarını denetleyecek, diline dolayacak ,gaz verecek,teşvik edecek, sen yaparsın aslanım diyecek)
2. Sayfaya her gün düzenli gelinip yazılacak. Sadece kendi yaptıklarını durumunu yazıp çıkılmayacak, kim ne yapmış ne durumda gözatılacak.
3. Günlük yapılan işler isterse 2 madde olsun yazılacak.
4. Ödevler zorunlu değil her zaman dediğim gibi teşvik amaçlı veriyorum, ihtiyacı olan yapar olmayan yapmaz.
5. Herkes kendine ertelediği, en çok üşendiği bir ev işini seçecek,polisi onu denetleyecek durum nasıl gözü üstünde olacak. O işe alışkanlık edinilene kadar devam edilecek.
Şimdilik maddeler böyle, duruma göre değişim ,ekleme yapabilirim.
Kurallara uymayanları listeden çıkaracağım ona göre!!!
Komser:Nego
Komser yardımcısı: @JES
Devreler
@Bonus &Efser
@golgefeslegeni & U UcanSupurge
Tubismavis & Teneffus Zili
@N u r &D u t
@Gecenin Tenhasi & @Aktif Lora
@Teyocan &Levaiz
@klbk33 & @Selizay
@A R Y A & @Limonsuzzcay
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
@N u r
@Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
Merhaba. Üç dört gündür giremedim siteye ve sayfaya. Bayram biraz yorucu geçti. Bir de kızımın iki dişi birden çıkıyor uykusuz ve çok yorgundum. Yeni kurallar gelmiş
İlk 4 madde nedir kaçırdım mıLevaiz artık geç kalkma devri bitti ya da geceden temizliğini yaparsın tabi ben de benim 5.maddem de kiler dolabını düzenlemek. Boşalacak malzeme kaplarını ayarlamak
5. madde denetim alanıİlk 4 madde nedir kaçırdım mı
Evet bahçeli ev öyle oluyor canım. Baba evimde bahçeli.Hava kapalı yağmurlu kaç gündür şansımıza şu semaverin karşısındaki küçük yer tandır annemler lavaş vs de yapıyorlar sıcak sıcak keyifli oluyor hakikaten ama ev balkon vs çok kirleniyor günlük temizlik istiyor özellikle halılar ayda bir yıkasan yeridir yani
İyi gelir inşallah canım
yok ya ne boşanması, birbirize yazılmışız bir kereSabah 7 de yeğen baktım bennnn
Boşanmak mı
istiyorsun benden açık konuş
Önce çalışkan okudum tam ağlayacaktım vazgeçtim
Sabah 7 de yeğen baktım bennnn
Boşanmak mı
istiyorsun benden açık konuş
Önce çalışkan okudum tam ağlayacaktım vazgeçtim
Nasıl anlamadın yavNego ben birsey anlamadım
Çok geçmiş olsunKaç gündür ben ve oğlum çok hastaydık, bugün şükür daha iyiyim oğlum hafif atlattı ama ben yataktan çıkamadım.
Tabiki evi pislik götürüyor
Zeynep 18 nisanda girmiş en son yok yani.Merhaba. Üç dört gündür giremedim siteye ve sayfaya. Bayram biraz yorucu geçti. Bir de kızımın iki dişi birden çıkıyor uykusuz ve çok yorgundum. Yeni kurallar gelmişNego . Tüm mesajları okuyamadım, etiketlendiklerime bakabildim sadece. Badisiz kalmışım sanırım Z zeynebzeyneb in de yok. Birbirimizin badisi olabiliriz. Gece yatmadan önce beş dakika bile olsa evi biraz toparlayıp yatmayı alışkanlık haline getirmek istiyorum. Bir de aldığımı işim bitince yerine koymayı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?