- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Oohh afiyet olsun.Yok kız evde o kadar kalabalığız ki hangi yemek hangi ara bitiyor belli değilbi ara lavaşa yeşil soğan ve köy peyniri sarıyordum gerisini hatırlamıyorum Allah affetsin
Bacım ben evime dönmeden iflah olmam Bugün de pizza party yapacağız umarım devamında yine lavaşa peynir soğan dürmem
Maşallah süpürge bayıldım her yerine evin
Dönünce hatırlatırım bunu. Devrem benim 5.madde ütü. Ütü yapmayı hep erteliyorum dağ gibi oluyor ihtiyaç oldukça ütüleyip kullanıyorum o yüzden hiç boşalmıyor ütü sepetiEvime dönene kadar az mazur görün beni sonra geliyorum dip köşe temizlikte salon kalmıştı onu halledeceğim dönüşte bi de stor ve güneşlikleri yıkayacağımgolgefeslegeni
Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah canımmArefeden beri ruhum bedenime sığmıyor, böyle içim boş hiçbir şey keyif vermiyor. Ne zaman mezarlığa gitsem toparlanamıyorum ben. Zorluyorum kaç gündür ama yok.
Abdest alıp Kuran okuycam şimdi iyi gelir inşallah.
Ah birbirimizi bulduğumuz nasıl da belli ben de nefret ederim ütüden aynı biriktiririm ama bebeden bu yana uzun uzun ütü yapamadığım için çıktıkça ütülüyorum hemen gözümde büyümüyor en azındanDönünce hatırlatırım bunu. Devrem benim 5.madde ütü. Ütü yapmayı hep erteliyorum dağ gibi oluyor ihtiyaç oldukça ütüleyip kullanıyorum o yüzden hiç boşalmıyor ütü sepeti
Ben de her defasında bundan sonra haftalık yapıcam diyorum ama yapamıyorum yine birikiyorAh birbirimizi bulduğumuz nasıl da belli ben de nefret ederim ütüden aynı biriktiririm ama bebeden bu yana uzun uzun ütü yapamadığım için çıktıkça ütülüyorum hemen gözümde büyümüyor en azından
Hava kapalı yağmurlu kaç gündür şansımıza şu semaverin karşısındaki küçük yer tandır annemler lavaş vs de yapıyorlar sıcak sıcak keyifli oluyor hakikaten ama ev balkon vs çok kirleniyor günlük temizlik istiyor özellikle halılar ayda bir yıkasan yeridir yaniMaşallah süpürge bayıldım her yerine evin
Hayalim bahçeli ev nasip
İyi gelir inşallah canımArefeden beri ruhum bedenime sığmıyor, böyle içim boş hiçbir şey keyif vermiyor. Ne zaman mezarlığa gitsem toparlanamıyorum ben. Zorluyorum kaç gündür ama yok.
Abdest alıp Kuran okuycam şimdi iyi gelir inşallah.
Bu papağan olacakmış vaz geçmiş ördek iyidir der gibi aynaya bakıyor
Ben de biriktiğinde gözümde büyüyor yapamıyorum iki pantolon bir gömlek demeyip hemen ütüleyince zorlanmamaya başladım bu konudaBen de her defasında bundan sonra haftalık yapıcam diyorum ama yapamıyorum yine birikiyor
Artık bana da bi el atarsınBen de biriktiğinde gözümde büyüyor yapamıyorum iki pantolon bir gömlek demeyip hemen ütüleyince zorlanmamaya başladım bu konuda
Benim karşı tarlalar sebze tarlası ektiler valla az kalmış sebze vermeye.U UcanSupurge yeriniz çok güzel canım bayıldm. Orası daha ılıman diye bizim bahçeden erken demek ki. Bizim sebze fidesi için soğuk henüz.
HaklıHava bayramdan beri kapalı yağmur ve soğuk
Bu sabahda kızı yolladıktan sonra uyudum
Oğlan evden kahvaltı yaptık birazdan çıkacak
Bende işlere başlarım
Dünden beri çamaşır yıkıyorum bu ne demek oluyor bu gün ütüm var
Gecen bacağımı yaktım ya ablama ütü yapacağım dediğimde sen daha akıllanmadın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?