Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oohh afiyet olsun. Neyse şurda 2 gün kaldı dönmene beklerim seni

Arefeden beri ruhum bedenime sığmıyor, böyle içim boş hiçbir şey keyif vermiyor. Ne zaman mezarlığa gitsem toparlanamıyorum ben. Zorluyorum kaç gündür ama yok.
Abdest alıp Kuran okuycam şimdi iyi gelir inşallah.

Evime dönene kadar az mazur görün beni sonra geliyorum dip köşe temizlikte salon kalmıştı onu halledeceğim dönüşte bi de stor ve güneşlikleri yıkayacağım golgefeslegeni
Dönünce hatırlatırım bunu. Devrem benim 5.madde ütü. Ütü yapmayı hep erteliyorum dağ gibi oluyor ihtiyaç oldukça ütüleyip kullanıyorum o yüzden hiç boşalmıyor ütü sepeti

Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah canımm

Dönünce hatırlatırım bunu. Devrem benim 5.madde ütü. Ütü yapmayı hep erteliyorum dağ gibi oluyor ihtiyaç oldukça ütüleyip kullanıyorum o yüzden hiç boşalmıyor ütü sepeti
Ah birbirimizi bulduğumuz nasıl da belli ben de nefret ederim ütüden aynı biriktiririm ama bebeden bu yana uzun uzun ütü yapamadığım için çıktıkça ütülüyorum hemen gözümde büyümüyor en azından

Ben de her defasında bundan sonra haftalık yapıcam diyorum ama yapamıyorum yine birikiyor

Maşallah süpürge bayıldım her yerine evin
Hayalim bahçeli ev nasip
Hava kapalı yağmurlu kaç gündür şansımıza şu semaverin karşısındaki küçük yer tandır annemler lavaş vs de yapıyorlar sıcak sıcak keyifli oluyor hakikaten ama ev balkon vs çok kirleniyor günlük temizlik istiyor özellikle halılar ayda bir yıkasan yeridir yani
İyi gelir inşallah canım

Hava bayramdan beri kapalı yağmur ve soğuk
Bu sabahda kızı yolladıktan sonra uyudum
Oğlan evde kahvaltı yaptık birazdan çıkacak
Bende işlere başlarım
Dünden beri çamaşır yıkıyorum bu ne demek oluyor bu gün ütüm var
Gecen bacağımı yaktım ya ablama ütü yapacağım dediğimde sen daha akıllanmadın dedi

Ben de biriktiğinde gözümde büyüyor yapamıyorum iki pantolon bir gömlek demeyip hemen ütüleyince zorlanmamaya başladım bu konuda
Artık bana da bi el atarsın

Haklı

Selam. Kızlar .
Kahvaltı sonrası mutfak toplandi
Ocak tezgah lavabo silindi
Ev süpüruldu
Kuruyan çamaşırlar katlandı
Yataklar toplandı
Çöpler attırıldı
Birazdan yemek.isine girrisirim herhalde
Belim hala biraz kötü 12 sinde hem çocuk için hemde bel ağrısı için doktora gidicem acildeki kas gevşetici iyi geliyor ama işte Maraz kaldı sanjrkm bı yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…