Ooo özlemişim dut maddeleriniSabah kalktım yataklar toplandı ev havalandı
Kahvaltı hazırlandı mutfak toplandı
Banyo tuvalet yıkandı
2 makine çamaşır yıkandı kurudu büküldü yerleşti
Dip köşe süpürüldü
Dip köşe silindi yerler
Toz alındı aynalar silindi
Eşle detaylı ilgilenildi
Markete gidildi gelindi alınanlar yerleşti
Çiçekler sulandı
Belki 3000 kez mutfak toplandı
Bu kimin badisi buuuuuuuuuEfser badisi gurban naptın?
Ben naptım yazayım
Evi toparladım
Çamaşır yıkandı astım
Lavaboyu temizledim açıcı döktüm
Seyrek saksıları sıklaştırdım yerim hiç kalmadı artık
Balkonu süpürdüm sildim saksıları kaldırdım sildim
Elimin yetiştiği kadar içten dıştan camını sildim
Mutfak camınıda sildim
Mutfağı salonu koridoru süpürdüm
Mutfağı topladım birazını elde yıkadım
Buzdolabını sildim üstten sebzeliği çıkarıp sildim
Çorba kısır yaptım yıka doğra uğraştırdı
Tekrar topladım
Bütün kurulama bezlerini beslenme bezlerini önce çamaşır suyuna bastım sonra sabunla yıkadım astım
Anca bu kadar oldu artık çay içiyorum
Yorum yapmıyorum artık herkes istediği gibi takılabilir
İşten değilde yürüyüşten ayaklarım çok ağrıyo ya nasıl sızlıyo inş biraz kilo verince azalır yürüyüşede alışırBu kimin badisi buuuuuuuuu
Bu benim badimmmmmm
En çok iş yapanı en çok yorulanı
Heyyyt bee topiğ topiğ olalı böyle badi görmüşmü
Komşular çok ısrarlı yürüyüş için sıf o ilk ağrılar için gitmek zor geliyor yanığım biraz iyleşsin yavaş yavaş bir ucundan başlıyalımİşten değilde yürüyüşten ayaklarım çok ağrıyo ya nasıl sızlıyo inş biraz kilo verince azalır yürüyüşede alışır
Senin yanık var bi de aman bekle iyileşsin.Komşular çok ısrarlı yürüyüş için sıf o ilk ağrılar için gitmek zor geliyor yanığım biraz iyleşsin yavaş yavaş bir ucundan başlıyalım
Bir kaç gün sürer gecer inşallah kuzum
Ay ne yanığıSenin yanık var bi de aman bekle iyileşsin.
Gelcen mi yarın bildirime
Ne güzel canım epey çevren vardır senin. Ben de çok girişken değilim ama soğuk biri de değilimdir.☺ Genelde aile ortamlarındayız belkide ondandır 4 kız kardeş olunca yetiyor arkadaş olarak şükürler olsun.:)Sağolasın canım, bayram yoğun geçti pek uğrayamadım. Çok teşekkür ederim. Reelde de arkadaş canlısıyım, o yüzden iyi arkadaş olabilirdik
Bende çok özledim siziOoo özlemişim dut maddelerini
Herkez yazmışsın gözüm seyirdiNe hatası kiz
Oğlanı parka götürürken 2 parça ütüledim. Ders biraz çalıştım. Şimdi yine çalışacağımZüpürge bacın da yay ondan yay olsun istedim zaar
Ütü yaptın mı ütü ?
Ders çalıştın mı ders
Ne durumdasınız dut?Bende çok özledim sizi
Sanane oluyo domdom
İşte beni bilen biri sanki reelde de taniyor gibi nokta atışı
Arkadaslar bende bi cop vargunde 2 defa yazilan tum mesajlari okuyacagim. Gun sonunda bi bakacagim kimler fire vermis nego komsere havale etmeden son cagriyi yapip totolara giriscem Hahhahahahha
Haaaa birde ben boyle cok konusurum is guc babinda kusme darilma yok.negoya mazereti bildirenler disinda herkez totolari kollasin
Daha iyiyiz bonusumNe durumdasınız dut?
Haaaa birde ben boyle cok konusurum is guc babinda kusme darilma yok.negoya mazereti bildirenler disinda herkez totolari kollasin
Allah kolaylık versin canımOğlanı parka götürürken 2 parça ütüledim. Ders biraz çalıştım. Şimdi yine çalışacağım
Gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin..Badimmm okuldayım
Evet bugün kalbini duyduk çok şükür, 1 Ocak tahmini doğum tarihi
Sizin adınıza sevindim canım.Allah ım daha da iyi etsin inş..Daha iyiyiz bonusumçok şükür günden güne daha iyi oluyoruz. Derdi veren rabbim dayanma gücünü sabrını da verirmiş en zorunu atlattık.
Daha önceleri tek başına üzerini bile örtemiyordu. Şimdi tuvalete kendi gidiyor. Oturup kalkarken desteğe ihtiyaç duymuyor. Yatarken yardımcı oluyorum. Banyosuna yardım ediyorum. Üzerini değişrken falan eskisi kadar zorlanmıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?