Amin bonusum amin . Rabbim kimseye yaşatmasın.Allahım hiç görmemişe çevirsin inş
Dutum nasıl gidiyor eşin biraz toparladı mı?Amin bonusum amin . Rabbim kimseye yaşatmasın.
Yarın benim evin genelini temizleyeceğim tüm gazları açık olsun tozu dumana katarız badimEfser Çamaşır katlamaya geldim kurumayanlar var artık onlar yarına
Cahilligime dalmisligima ver dutum soramadim eşini cok sevindimDaha iyiyiz bonusumçok şükür günden güne daha iyi oluyoruz. Derdi veren rabbim dayanma gücünü sabrını da verirmiş en zorunu atlattık.
Daha önceleri tek başına üzerini bile örtemiyordu. Şimdi tuvalete kendi gidiyor. Oturup kalkarken desteğe ihtiyaç duymuyor. Yatarken yardımcı oluyorum. Banyosuna yardım ediyorum. Üzerini değişrken falan eskisi kadar zorlanmıyoruz
Yarın benim evin genelini temizleyeceğim tüm gazları açık olsun tozu dumana katarız badimşimdi dinlen biraz
Katlıyım bakim oturdum dinlendim kafama bişeyler takılcak gibi dağıtayım diye girdim yazdım
Şarzı yok sanırımKulaklığın var mı?
Çok şükür daha iyi efserimDutum nasıl gidiyor eşin biraz toparladı mı?
Estağfurullah canım o nasıl sözCahilligime dalmisligima ver dutum soramadim eşini cok sevindimumarım daha da iyi olur
Kablolu yok mu? Türkü paylaştım profilde dinle müsaitsen ❤Şarzı yok sanırım
Sağol canimGeçmiş olsun erva
Benimki kız kaçırdı bu zıpırtayada alışamadımKablolu yok mu? Türkü paylaştım profilde dinle müsaitsen ❤
Çok şükürÇok şükür daha iyi efserim
Estağfurullah canım o nasıl sözinşallah canım
Ondan bende de varNego Sen seversin planı düzeni bebeyim bak bunu almıştım yazmaya başladım ❤
Neyse ki kısa süreli de olsa Erzurum’da değilimYaz gelemedi gitti. Erzurum da kar yağmış düşün.
Ben evi toplu tuttum diyelimyarın çocukların dolaplarına girişeyim diyorum, beraber yapalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?