- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Neden canım?Mutlu değilim, artık hiç değilim
Öyle işteNeden canım?
Öyle işte
NereyeBen gittim, görüşürüz inşaallah ❤
Bende akşam kitap okumaya daldım 3 saat, sabah geldi aklıma etiket yapacaktım diye
Daha iyi olacaksın kız yürekten inanarak söylüyorum.bende senin gibiydim. Bir şeyler yapmam gerekiyormuş hiç bir şey yapmiyormus gibi mi. Beş ay kadar sabah yürüyüşü yaptım bir saat. Herkes çıkarken bende çıktım. Müthiş bir terapi. Hayatın olumsuzluklarinin hepsini yollarda bıraktım sanki.Başım dönmüyor ama bi ağırlık var hiç hoş olmayan beni mutsuz eden.
Eve tıkılmış hissi bazen çok zorluyo. Onlar mutfakta kahvaltı yapıyodu 2 parça ütü yaptım giymedi de eşimbi an dedim nolurdu bende şu an kendimi dışarı atsaydım diye.
Kızı gönderirken camda üşüdüm dedim topla evini otur bişeyler yap hayat kısa dışarda olmakta kolay değil.
Galibaİstifci evi mi burası
Bir de esmalar. O ne Rahmettir kızlar. Anlatılmaz yaşanır. Rengarenk, ışıl ışıl Rahmet.Başım dönmüyor ama bi ağırlık var hiç hoş olmayan beni mutsuz eden.
Eve tıkılmış hissi bazen çok zorluyo. Onlar mutfakta kahvaltı yapıyodu 2 parça ütü yaptım giymedi de eşimbi an dedim nolurdu bende şu an kendimi dışarı atsaydım diye.
Kızı gönderirken camda üşüdüm dedim topla evini otur bişeyler yap hayat kısa dışarda olmakta kolay değil.
Bir de esmalar. O ne Rahmettir kızlar. Anlatılmaz yaşanır. Rengarenk, ışıl ışıl Rahmet.
Mutlu değilim, artık hiç değilim
Bende tam tersi, niye bu kadar temizlik düzen takıntım var, terapi gibi geliyor, evi düzenleyince temizleyince, ruhum da ki dağınıklık da geçecek sanıyorum
Bir çok kitabı var canım. Saatleri de var. İşin sırrı rakam ve saatte. Ne için okumak istiyorsan sana özelden atarım. İstersen saatlerini de hesaplayıp atarımBir kitabı var ya ondan mi cekiyorsun, bana yazar misin bir ara
Senin prenses işe gitmiyor mu canım benimPrensesim kalktı yedireyim pamugumu.pamuk kocam
Yaaa bana da atar misin canım ben malum çocuk sahibi olmak için okumak istiyorum okuyorum elimden geldiğince zaten deBir çok kitabı var canım. Saatleri de var. İşin sırrı rakam ve saatte. Ne için okumak istiyorsan sana özelden atarım. İstersen saatlerini de hesaplayıp atarım
İhale vardı alamadi. Şu ara boş kaldı. Ah canımSenin prenses işe gitmiyor mu canım benim
Çok acımıyor muş yani bazı hassas bölgeler az acıyormuş eşime yaptırmıştık ama katılabilir birşey ki insanlar gidip gidip yaptırıyorŞimdi kahvaltı hazırlayıp ortalığı toplayıp yemek yapıp okula gideceğim e zaten okula gitmesen yoruluyorum benokulda 35 kişilik sınıf düşünün artık kızlar akşam eve gelince pert dün doktorum tüp bebek falan yok sana dedi gerekli görmedi 3 tane zaten yapmışsın alternatif tıbba yöneleceğiz hacamat yapılacak haftasonu korkuyorum çok acır mu acaba yaptıran var mı :)
Atarım niye atmim. İnşallah Rabbim gönlünün muradını versin. Hasretine kavuştursunYaaa bana da atar misin canım ben malum çocuk sahibi olmak için okumak istiyorum okuyorum elimden geldiğince zaten de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?