Düzenli Evimiz & Hayatımız

Daha iyi olacaksın kız yürekten inanarak söylüyorum.bende senin gibiydim. Bir şeyler yapmam gerekiyormuş hiç bir şey yapmiyormus gibi mi. Beş ay kadar sabah yürüyüşü yaptım bir saat. Herkes çıkarken bende çıktım. Müthiş bir terapi. Hayatın olumsuzluklarinin hepsini yollarda bıraktım sanki.

Bir de esmalar. O ne Rahmettir kızlar. Anlatılmaz yaşanır. Rengarenk, ışıl ışıl Rahmet.

Mutlu değilim, artık hiç değilim

Bende tam tersi, niye bu kadar temizlik düzen takıntım var, terapi gibi geliyor, evi düzenleyince temizleyince, ruhum da ki dağınıklık da geçecek sanıyorum
Bir kitabı var ya ondan mi cekiyorsun, bana yazar misin bir ara
Bir çok kitabı var canım. Saatleri de var. İşin sırrı rakam ve saatte. Ne için okumak istiyorsan sana özelden atarım. İstersen saatlerini de hesaplayıp atarım

Şimdi kahvaltı hazırlayıp ortalığı toplayıp yemek yapıp okula gideceğim e zaten okula gitmesen yoruluyorum ben okulda 35 kişilik sınıf düşünün artık kızlar akşam eve gelince pert dün doktorum tüp bebek falan yok sana dedi gerekli görmedi 3 tane zaten yapmışsın alternatif tıbba yöneleceğiz hacamat yapılacak haftasonu korkuyorum çok acır mu acaba yaptıran var mı :)

Bir çok kitabı var canım. Saatleri de var. İşin sırrı rakam ve saatte. Ne için okumak istiyorsan sana özelden atarım. İstersen saatlerini de hesaplayıp atarım
Yaaa bana da atar misin canım ben malum çocuk sahibi olmak için okumak istiyorum okuyorum elimden geldiğince zaten de

Çok acımıyor muş yani bazı hassas bölgeler az acıyormuş eşime yaptırmıştık ama katılabilir birşey ki insanlar gidip gidip yaptırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…