• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün çocukları yıkayıp yattım. Nasıl da çok uyuyorum.

Sağolasın. Polen alerjisi de sıkıntı.

Teşekkürler.

Geçmiş olsun

Sağolasın

Maşallah çok iş yapmışsın. Dijital temizlik bana da lazım. Ama ona gelene kadar o kadar çok iş varki
Teşekkür ederim, elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama işler ne azalıyor ne de bitiyor. Nasıl iş anlamadım valla. 🥵

Günaydın :KK68:
66e13ad95ba7ae210abe1ffd7106be50.jpg

kk birinci noteri kk birinci noteri
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina malipina
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
K klbk33
JES JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni golgefeslegeni
Levaiz Levaiz
yorgun anneanne yorgun anneanne
mimesis mimesis
Teneffus Zili Teneffus Zili
Efser Efser
D u t D u t
i p e k i p e k
Selizay Selizay
Eva Eva
Tubismavis Tubismavis
Anka Anka
A R Y A A R Y A

Selam vermedim kızlar herkese iyi geceler..Bugün duş aldıktan sonra saçlarımı kurutmadan çarşıya çıktık sanırım baş ağrım ondan.Bebeğim de bi kaç gündür emmek istemiyor bugün pek emmedi ağrı yaptı bende. Uzanıyorum yataktayım kendimi kötü hissediyorum şimdilik eşim bakıyor çocuklara inş. toparlanırım.Büyüğü eşim yıkadı küçüğe sıra gelmedi.Anneme ve kv 'ye hediye aldık.Yemekte dışarda yendi.Umarım mastit yapmaz uyurken emmezse sağacağım mecburen.
Geçmiş olsun

Eki Görüntüle 3062172
Bonus Bonus çayımı içip kalkıyorum
Önce yatakları toplayıp evi havalandıracağım
Sonra mutfağı toplayıp buzdolabına dalacağım yaklaşık 10:30 gibi başlarım bamdişkom 😂
Kristal mi o bayılırım :KK8: kayınvalidemin de vardı vitrinde takımı su takımını bana verdi çay takımı bozulmuştu bi de eskimişti onları köye götürdü belki çay takımı alırım kendime

Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için, rahat annelere bayılıyorum.☺ Ben çok rahat değilim vede çevrem öyle kv çok sıkardı beni.2.de biraz daha rahatım şuan bi sıkıntısı yoksa,meme reddi yapıyor.Ins.geçici bi durumdur.Oğlan yemezse hastalanırdı o yüzden peşinden koşturuyordum abartılı olmayacak şekilde.Deneyeceğim blw umarım yer içer üzmez bizi.😅
Ben mi rahat anneyim 🤣

Back
X