Ağzından yel alsın yav puhhhSağol canım benimeşin iyice toparlandı mı Kaynanan oğluşunu görmeye ve seni darlamaya geliyor mu
Badişkomun hele güzeliğine hele marifetineBanyo dolabına girişmiş buldum kendimi
Hazır ol o zaman gelir bugünTamamen değil ama kısmen toparladıdün akşam tamsiyonu düştü bayılır gibi fenalaştı .rengi falan gitti adamın. Tektim evde de çok korktum . Bugün iyi şükür.
Kayninişim dün de gelmedi ama 2 defa aradı bugün de ne aradı ne geldiallah hayra çıkarsın
Ağzından bal damlıyor bugünİyileşme süreci canım olur öyle. Kendini yormadan bol bol yürüyecek başka yapacak bir şeyi yok. İnşAllah hızlı atlatır.
Aramadığına göre kalmaya gelecek olmasın
Yoo şimdi öğrendim eşimi aramış bugünHazır ol o zaman gelir bugün
Tövbe estağfurullahMakinem türk ama
Farklı fantezileri varsa bilemem
Evet süt bekleyince çok kötü koku yaparSütün içindeki bakteriler üremeye devam ettiğinden cart curt kaldıkça koku yaparmış bi arkadaşımın arabasına dökülmüş kılıfları çıkarıp yıkadım yine çıkmadı koku demişti sünger vs emdiği için
Çoook şükürYoo şimdi öğrendim eşimi aramış bugünrutine dönüyoz şükür
Yaptı biraz ufak bir delik de varAy inşallah küf vs yapıp boyaları dökmez bi an önce hallolsun bari
Markete gittim dolabı boşaltıp gitmiştik sebze meyve vs aldım
kahvaltı yaptık topladık
ben süpürge tuttum kızkardeşim toz aldı
İkinci fasıl uyutuyorum bebeyi
Sanırım Afrika'daki toz bu eve gelmişNe olmuş kasırga mı çıkmış
Ya yıkamaya gidecek. Ya da lekenin altına kuru bez koyup sıcaga yakın su döküp silinicek parlatıcı yla denedin mi bir deKizlar benim halima yumurta dokuldu. Siliyorum gitmis gibi duruyor. Kurumaya yakin tekrar lekeler belirginlesiyor. Ne yapmam lazimm?
Badimmm valla bizim evde;BadimTubismavis neler yapıyorsun ben Yatakları toparladım, çiçekleri suladım, bebişi uyuttum.Oğlan okuldan geldi patates kızartması istedi kızarttım masada ketçap sıkıp yiyor.:)Bulaşıkları yıkadım biraz bakliyat çerez alışverişi yapılmıştı onları kavanozlara yerleştirdim.Bebişin ek gıdasını pişirdim yedirmeye çalıştım. Birazdan bebişi yıkar bi kaç iş yaparım.Ama akşam yemeği hakkında bugün hiçbir fikrim yok. Nego can.
Onu denemedim. Hemen deneyeyimYa yıkamaya gidecek. Ya da lekenin altına kuru bez koyup sıcaga yakın su döküp silinicek parlatıcı yla denedin mi bir de
Hava güzel olursa yıkarızz tabiiKomple dolaplara girelim diye demiştim canım benim. Tamam o zaman yarın ortak bi iş bulup yaparızmesela balkonun var mı yıkayalım foşur foşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?