Düzenli Evimiz & Hayatımız

Badim nerelerdesin Tubismavis bugün yaptıklarım;Bulaşıkları yıkadım.Yatakları toparladım.Oğlan geldi patatesli yumurta yaptım. Elmalar pörsümüştü değerlendirmek için hoşaf yaptım içine tüm portakal soyup kattım,ben birazda kuru üzüm ilave ettim tavsiye ederim annem yapmıştı çok beğendim.O sanırım kayısı kullanmıştı.Biraz limon tuzu ekliyorum tatlı ekşi birada sevdiğim için.Bi çeyrek elmada rendeleyip kıza tattırdım eh işte fena değil şimdilik tepkisi.İlk deneyimler çok kötüydü.Renklileri yıkadım astım.Pencerenin mermerinin tozunu aldım.Pek birşey yok ama ancak bu kadar bebiş hiç durmuyor.Yapmak istediklerim; wc lavabo yıkamak kızın çamaşırlarını çitileyip atmak kusmuk falan oluyor önden sabunla çitiliyorum.Cocuklar uyuyor evi süpüreceğim akşamada sıpagetti yaparım domates soslu yanınada salata.

Geçmis olsun canım bende çok halsizim.

Badilerin gülü
Şimdi daha oturdum ancak
Yaptıklarım
Balkon supuruldu toz alindj silindi
Balkondaki dolap iç dış temizlendi .
Balkon koltuk ortuleri silkelendi
Balkon koltuk arkası supuruldu silindi
Dis kapi silindi
Odaların halıları kaldırıldı
Camlar silindi
Toz alındı
Koltuklar supuruldu arkaları silindi
Kapılar silindi
Çamaşırlar yıkaniyor
1 posta asıldı
WC klozet banyo yıkandı çamaşır suyu ile

Vay beeee masallah sana imrendim dogrusu

Sen de badin de bugun masallahhhh

27Esmeralda sende bi kendini bize ayrintili tanitir misin. Tanisalim bilelim seni de.
Tabikiiiiii. 27 yasindayim. 4 yillik evliyim ve 2 cocuk annesiyim. Aslen Gaziantepliyim ama 9 ay once Kayseriye yerlestik. Kimsem yok burada alismaya calisiyorum. Ev hanimiyim. Bu kadar atladigim biyer varsa sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…