- 25 Nisan 2022
- 148
- 326
- 23
- 29
Evet evet yazmistim ama sohbete cok dahil olamamistimgeçen günlerde sanki yazmıştınız demek istedim
İnş.sabah kalktığımda çok halsizdim iç ateşim var gibiydi hafif boğazım tahriş ama daha iyiyim şimdi.Sorduğun için ayrıca teşekkür ederim canım.Olur tabi niye olmasın inş çok uslu durur. Sen nasıl oldun iyileştin mi?
Geçmis olsun canım bende çok halsizim.Yatakları topladım
Bulaşık makinasını boşalttım
Çocuklara tost yaptım
Mutfağı topladım makinayı doldurdum
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım birazdan asıcam
Odaları topladım
Bugünlük bu kadarA R Y A halsizim
Benim genel halim afyon yutmuş gibi zatenKafa bulmuyor musunuz
Öyleyimdir motive için bana gelinÇok güzel motive ediyorsun
Nolmuş nolmuş
Badilerin gülüBadim nerelerdesinTubismavis bugün yaptıklarım; Bulaşıkları yıkadım. Yatakları toparladım. Oğlan geldi patatesli yumurta yaptım. Elmalar pörsümüştü değerlendirmek için hoşaf yaptım içine tüm portakal soyup kattım,ben birazda kuru üzüm ilave ettim tavsiye ederim annem yapmıştı çok beğendim.O sanırım kayısı kullanmıştı.Biraz limon tuzu ekliyorum tatlı ekşi birada sevdiğim için. Bi çeyrek elmada rendeleyip kıza tattırdım eh işte fena değil şimdilik tepkisi.İlk deneyimler çok kötüydü. Renklileri yıkadım astım. Pencerenin mermerinin tozunu aldım.Pek birşey yok ama ancak bu kadar bebiş hiç durmuyor.Yapmak istediklerim; wc lavabo yıkamak kızın çamaşırlarını çitileyip atmak kusmuk falan oluyor önden sabunla çitiliyorum.Cocuklar uyuyor evi süpüreceğim akşamada sıpagetti yaparım domates soslu yanınada salata.
Vay beeee masallah sana imrendim dogrusuBadilerin gülü
Şimdi daha oturdum ancak
Yaptıklarım
Balkon supuruldu toz alindj silindi
Balkondaki dolap iç dış temizlendi .
Balkon koltuk ortuleri silkelendi
Balkon koltuk arkası supuruldu silindi
Dis kapi silindi
Odaların halıları kaldırıldı
Camlar silindi
Toz alındı
Koltuklar supuruldu arkaları silindi
Kapılar silindi
Çamaşırlar yıkaniyor
1 posta asıldı
WC klozet banyo yıkandı çamaşır suyu ile
Teşekkür ederim canımVay beeee masallah sana imrendim dogrusu
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim canımmutfak bı gün önce bitince daha iyi oluyor odalar
Oyalayan balkon ve banyo uzun ve.buyukler
Bünye alıştı artık canım ya ,Rica ederim ne demekvalla yine de helal. Yarim gune iyi sigdirmissin o kadar isi
Masallah kac kisi yasiyorsunuzBünye alıştı artık canım ya ,ev kalabalık olunca mecbur ikindiye kadar bitmiş oluyor
5 kişi canım 2 ihtiyar. Bı de engelli kaynim Var büyük evi olduğundan gelen giden de çok birbirine bağlı aile yanıMasallah kac kisi yasiyorsunuz
Komserimmmm sen benim yılgın bir ruh hali ile takdir edilmeme mi kaldın. Sen hep markasin markaaaaaBenim de takdir edilmeye ihtiyacım vardır belki
Esmeralda sende bi kendini bize ayrintili tanitir misin. Tanisalim bilelim seni de.Masallah kac kisi yasiyorsunuz
Sen de badin de bugun masallahhhhBadilerin gülü
Şimdi daha oturdum ancak
Yaptıklarım
Balkon supuruldu toz alindj silindi
Balkondaki dolap iç dış temizlendi .
Balkon koltuk ortuleri silkelendi
Balkon koltuk arkası supuruldu silindi
Dis kapi silindi
Odaların halıları kaldırıldı
Camlar silindi
Toz alındı
Koltuklar supuruldu arkaları silindi
Kapılar silindi
Çamaşırlar yıkaniyor
1 posta asıldı
WC klozet banyo yıkandı çamaşır suyu ile
Aaa simdi anladim. Allah kolaylik versin. Kusura bakmayin bu sekilde sordugum icin. Bende cocuklar fazla saniyordum.5 kişi canım 2 ihtiyar. Bı de engelli kaynim Var büyük evi olduğundan gelen giden de çok birbirine bağlı aile yanı
Tabikiiiiii. 27 yasindayim. 4 yillik evliyim ve 2 cocuk annesiyim. Aslen Gaziantepliyim ama 9 ay once Kayseriye yerlestik. Kimsem yok burada alismaya calisiyorum. Ev hanimiyim. Bu kadar27Esmeralda sende bi kendini bize ayrintili tanitir misin. Tanisalim bilelim seni de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?