Çok mu zor muUlan çok mu zor temizlemesi
Evet kırmızı oluyor sapı çok sertse koparıyorsunBi teyze dediki sivas madımağı ne zaman gelicek dedim ne farkı var onu sapları daha kırmızı olur dedi. Nerelisin dedi bende bi gabardım sivaslıyım diye istanbul ağzıyla.
Hemşerilerle sosyalleşme böyle bişey demek
Başıma iş aldım cahillik işteÇok mu zor mu
5 kilo al çeri çöpü tek tek ayıkla sapları kalınsa kopar kırk kere yıka sonra satırla doğra ( ben robotta çekiyorum)
Yoook canım ne zoru
Vaz geçtim madımaksız da hayat güzelÇok mu zor mu
5 kilo al çeri çöpü tek tek ayıkla sapları kalınsa kopar kırk kere yıka sonra satırla doğra ( ben robotta çekiyorum)
Yoook canım ne zoru
yufka ekmekle mi yiyorlar onu.Bi teyze dediki sivas madımağı ne zaman gelicek dedim ne farkı var onu sapları daha kırmızı olur dedi. Nerelisin dedi bende bi gabardım sivaslıyım diye istanbul ağzıyla.
Hemşerilerle sosyalleşme böyle bişey demek
Hayır yemeği yapılıyor canımyufka ekmekle mi yiyorlar onu.
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Sağol canım sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun canım ben de inanılmaz halsizim ölü gibi yatıyorum iş güç birikti iyice.
Sağol canım
Sağol canım
Sivaslı bir arkadaşım var, o ekmekle bir şey yemeyi seviyordu da , o yüzden sordumHayır yemeği yapılıyor canım
Makine yıkıyor musluğa yük oluyorMakine yıkacak öyle düşün
Yufkayla biz afyon yeriz ayyy çok güzel olur nasıl canım çekti şimdiyufka ekmekle mi yiyorlar onu.
Peki bu çile neden çekiliyorÇok mu zor mu
Yoook canım ne zoru
Makineye de kendi yürüyüp girmiyor yani niye gidiyonuz kızın üstüne. Tek tek ayır çevir silkele makineye kat yıkasın çıkar tek tek silkele as topla ütüle katlaMakine yıkıyor musluğa yük oluyor
Kız öyle anlatma kısa süreli baygınlık geçirebilir yazlık kışlık ayıklarken bayılmışlığı var biliyorsunMakineye de kendi yürüyüp girmiyor yani niye gidiyonuz kızın üstüne. Tek tek ayır çevir silkele makineye kat yıkasın çıkar tek tek silkele as topla ütüle katlabi çamaşırın bir sürü işi var
Öyle mi bilmiyorum okumadım.Kız öyle anlatma kısa süreli baygınlık geçirebilir yazlık kışlık ayıklarken bayılmışlığı var biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?