- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Hoşgeldin hemşerimMerhaba hoşbulduk
Tabiii, Kocaeli’deyim. 29 yaşımdayım, 3,5 senelik evliyim. Henüz çocuğum yok, karnımdaki bebeğim var :)
Bir kurumda 4 seneden beri çalışıyorum, pandemi sebebiyle hibrit evden çalışma uygulamasına geçtik. O nedenle haftanın bazı günleri evde diğer günleri işten şeklinde bir çalışma rutinim var.
Yan flüt kursuna gidiyorum, hatta az evvel ordan geldim
Evde olduğum zamanlarda ve haftasonları burada olmak isterim, haftaiçi çalıştığım bazı günlerde iş güç yapamıyorum malum ancak döndükten sonra.
Düzeni tertibi severim, özellikle dağınıklığa hiç gelemem uykumdan uyanırım
Eşim de Başak Burcu olduğu İçin temizlik mevzunda iyi anlaşıyoruz.
Şimdilik benden bu kadar.
Oooo ya gerçekten mi süper, çok sevindim memleketten birinin de olmasına :)Hoşgeldin hemşerimbend
Evet canm Gölcükge gelin geldimOooo ya gerçekten mi süper, çok sevindim memleketten birinin de olmasına :)
Ben bugün naptımmmmm
Yatakları topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Evi topladım
Sonra dedim ki ulan gece sen mi kurtaracan bu evi saagane çık dışarı at kendini sokaklaravın turizm ile çıktık gezerken ablam aradı ona gittim evden çıkıp eve girmiş gibi de olmadı bu sefer 4000 adım atmışım
Sonra gelmek nasip olmadı. Ama sevdim kayseriyiOyle mi? Seviyor musun buralari
Kim ayrıyor onları kim ugraşıyor aşk olsunMakine yıkıyor musluğa yük oluyor
İşte bak halden anlayan BiriMakineye de kendi yürüyüp girmiyor yani niye gidiyonuz kızın üstüne. Tek tek ayır çevir silkele makineye kat yıkasın çıkar tek tek silkele as topla ütüle katlabi çamaşırın bir sürü işi var
Aşk olsun YaaaaaKız öyle anlatma kısa süreli baygınlık geçirebilir yazlık kışlık ayıklarken bayılmışlığı var biliyorsun
Yok kız atmadım gezmeye gittim kalsın bananeÖyle mi bilmiyorum okumadım.Sen bana bakma musluk tık makineye yıkansın elinde mi yıkıcan amma nazlandın
Yarın yardımcım gelecekYarına yapak badisi gurban olar mı?
O nerden çıktı töbeeeO ne süpürge sesulanmışsın
Kim ayrıyor onları kim ugraşıyor aşk olsun
Kız valla şaka ediyorum ha haddimi aştıysam kusura bakma nolurAşk olsun Yaaaaakışlık yazlık kızın küçülmüşleri vardı fotoyu bulamadım bulsam atardım halimi anlardın
Kız yok ne haddi ne aşması bende şaka yaptımO nerden çıktı töbeee
Kız valla şaka ediyorum ha haddimi aştıysam kusura bakma nolur
Benaaa sesu demaKız yok ne haddi ne aşması bende şaka yaptım
Bu arada sesun hayırlı olsun
Yalnız nerden çıktı o sahiBenaaa sesu demademinden kaldırmaya çalışıyorum uçan sesuyu
Kaldırıyorum da gitmiyor meretYalnız nerden çıktı o sahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?