Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anladim oyle yaparim canim :)

Anladim oyle yaparim canim :)
Birde Nego ya ozelden yaz kendini tanit cunku yazin gozden kacmistir yeni uye oldugundan boyle olmalı. Topik kurallari var hepimize acikliyor sen bir konus bakalim. Sonra aktif olunca listeye de ekler seni uygun gorurse

Kizlarrrr siz kendinizi tanitmadiniz ama.
İlk geldiğinde yeni üyelikle ilgili dediğimizi belki anladın belki anlamadın bilmiyorum ama bizim için önemli.

Burdan gidip yeni üyelikle gelip bir de bize laf edenler oluyor sabrımız yok artık onlara o yüzden tepkili yaklaşıyoruz.

Ben burdan kim eski üye bilemem isterse bizi kandırıpta devam eder. Ama bunların unuttuğu bir şey var oda basitlikleri.

Belki gizlenirler ama naparlarsa yapsınlar basitlikleriyle kendilerini ele verirler ısınamayız.

Kuyruk acısı olanlar eğer sizden varsa okuyan ki eminim var şunu bi kafanıza sokun eski bonus yok :))

Sizi dikkate aldığım umursadığım ve sizin yüzünüzden kendimi üzdüğüm için bu sitedeki en büyük aptallığımı yapmışım.
Ruhen zayıf günlerimmiş yazık ki ezmişim ezdirmişim kendimi.

Bir musibet bir nasihatten evlaymış bana da öyle oldu. Musibetler gitti nego gibi efser gibi güzellikler çıkmadı hayatımdan.

Ben negoyla burdaysam sizin ruhen kaybettiğiniz şey onda olduğu için. İyi ki sizden kurtulmuşum o da gelmiş buraya bağlanmışım.
Zor günlerimde nefes oldu burası.

Şimdi ruhen çöksem de o günlerden daha kötü olsam da işlemez bana maymun gözünü açtı anladın?

Kendi kibirli ve kimsenin umrunda olmayan hayatınızda takılın hiç olmamışsınız gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…