- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Herkes müsait zamanında uğruyor fazla olmasa da kalabalık bi grubuz siz mesajınızı yazın aktif olununca yanıt yazılır elbetIyi madem oyle olsun. Diger kizlar uyuyor sanirim
Anladim oyle yaparim canim :)Herkes müsait zamanında uğruyor fazla olmasa da kalabalık bi grubuz siz mesajınızı yazın aktif olununca yanıt yazılır elbet
Bebesi olanlari gece bulursun gerisi hep uyurIyi madem oyle olsun. Diger kizlar uyuyor sanirim
BirdeAnladim oyle yaparim canim :)
Anladim oyle yaparim canim :)
Bismillahirrahmanirrahimmmmmm bıçağımı verim
Bebesi olanlar ve benBebesi olanlari gece bulursun gerisi hep uyur
İlk geldiğinde yeni üyelikle ilgili dediğimizi belki anladın belki anlamadın bilmiyorum ama bizim için önemli.Kizlarrrr siz kendinizi tanitmadiniz ama.
Ben boşa bu şeyh karısı demiyorum. Bakın bana tek yardımcım sağ elime sol el
Bilmem mii hoya diğer adı daBonus mum çiçeği geldi bir komşum verdi kaç gündür suda onu dikeceğim Sanada bahsetmiştim yaaa sarmaşık şeklinde oluyor diye yaz kış dışarda kalabiliyor
Anaaaaa benim dümtük toprağım var ne edeceğizBilmem mii hoya diğer adı dasaksısı küçüm olacakmış. Toprak yerine sadece kil bilyesinde büyütenler var
Bak incele bakımını bazen 4-5 sene çiçek açmadığı oluyormuşAnaaaaa benim dümtük toprağım var ne edeceğiz
BiliyorumBak incele bakımını bazen 4-5 sene çiçek açmadığı oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?