Bir sürü şeyne bakıyorsun söyle bakim
İşte o işte bu saatteBadiiiiimmmmmmmmmmmmmm nerdesin badimmmmmmmm kalk hava çok güzel, camı aç havalandır evi. Kalklkkkk badiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm kalk ulan @klbk33
Yine bir dağınık başakBaşak yükselenim akrep
Koç burçlarına bayılırım
Benim işler karışık 24 ağustosta doğmuşum 23 ağustos aslan. Doğum 23 ağustosta başlayıp 24 ağustosta bitmiş. Benim burçlarda bir karışıklık var bence ahahahYine bir dağınık başakadı çıkmış başakların düzenli diye
Günaydın canım, güne negatif testle başlayınca biraz moraller bozuk. Bugün güzellik merkezine gideceğim, randevum var. Sonra da kuaföre
Ilk geldigimde ne demek istediginizi gayet iyi anladim. Belki baska birisi bu on yargili yaklasimda tekrar buraya gelmezdi ama ben gormezlikten geldim. Belirttigim gibi yeni uyeyim ama eski birisi degilim. Burayi da kullanirken zorlandim. Zorlandigim zaman bilmedigim seyleri internette sordum nasil kullanacagimi o sekilde devam ettim. Oyle ikidebir hesap acicak ne yuregim var ne de durumum. Sadece iciniz rahat etsin diye bu kadar aciklama yapiyorum. Bulundugum sehirde yalnizim ve burasi beni biraz da olsa aktiflestirir diye dusunmustum. Oyle yani tabiki kimse benimle konusmak ve arkadas olmak zorunda degil.
Benim kız koç ilgi manyagı herkes gözümün içine baksın diyorBaşak yükselenim akrep
Koç burçlarına bayılırım
HosbuldumAnlaşıldıysam ne mutlu bana hoşgeldin
Efser lav taşınamı koycakmışsın?Benim kız koç ilgi manyagı herkes gözümün içine baksın diyor
Akrep kaçmış onun içine ondanYine bir dağınık başakadı çıkmış başakların düzenli diye
Zahmet olmasun simdi bosver ya amaaaaaanCam silcem bende bugün nasip olursa
Zupurge beni öldürecek ahhahqhqhqhqhArkadaslar simdi tam olarak bu sesucular napmis ağda mi yapmis totosuna
Hem de her zaman haklıdırBenim kız koç ilgi manyagı herkes gözümün içine baksın diyor
İdolümsün karı hahahahaZahmet olmasun simdi bosver ya amaaaaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?