Kim yılanGünaydın
Akrepler dağınık oluyor azcık evetAkrep kaçmış onun içine ondanben de akrep
Oh beeeeAllahım.bismillah son sayfaya kadar okumuşum ne vakittir yapamıyordum bu sporu
Naptın sen hastanede önemli bişey yok inşBalkonu dün yıkamıştım. Hastaneden sonra kvde kaldım bugün evde değilim @UcanSupurge
Komserimmmm hamileyim diyor kiyamiyorum ama şimdi totosu buyunustur tam kesmelik sen bana birak onu
Burda mesela 2 3 yildir tanisiyomussunz ya hani whatsapta grubunuz yok mu ? Veya birbirinizi gordunuz mu hic
Uslubu bozan suan sizsiniz. Haddimi asan bisey sormadim sadece merak ettim. Yillardir burda konusan insanlar gercekten tanisti mi diye. Her yazdigima sert ve kaba yaklasan sizsiniz. Kaba ve on yargili yaklastiginiz halde uslubumu hic bozmadim yumusak davrandim. Bu sitede onceden tanismis olabilirsiniz ama sonradan geldiysem bende bi insanim kotu degilim. Ama ben bunlari soruyorum diye siz bana kk ya gidin diyemezsiniz. Burda uslubu asan sizsiniz.Şimdi ben sanane desem ayıp olur dimi ben kaba olurum!
Günlük hayatta bile tanımadığın kişilerle konuşmanın bir uslubu vardır.
Ne kadardır tanışıyosunuz?
Birbirinizi gördünüz mü?
Wtsap var mı?
Bunlar hoş sorular değil. Buraya temizlik düzen için çok yeni üye geldi hiç böyle soran olmadı.
Arkadaş aramaksa niyetiniz ki hakkınızdır bununla ilgili konu açın KK da burası
Kızmak değil baya terslemek benim amacım ama garip bir şekilde alttan alıyorsun ilginç ve saçma.Kizlar merak ettigim biseyi sordum ama sanki kiziyor gibisiniz. Sadece merak etmistim
Başım ağrıyor. Psikolojik sanırım artık ya yolunda gitmeyen kafama takılan şeyler var
Ben insanlari kirmamaktan yanayim ama senin tarzinda olan insanlara bu sacma gelebilir.Kızmak değil baya terslemek benim amacım ama garip bir şekilde alttan alıyorsun ilginç ve saçma.
Negoya ozelden yazdin mi ?Kizlar merak ettigim biseyi sordum ama sanki kiziyor gibisiniz. Sadece merak etmistim
Bana özelden numarani yazsana seni watsap grubuma ekleyecegim. Kk nin en buyuk grubu. SAZANINGBen insanlari kirmamaktan yanayim ama senin tarzinda olan insanlara bu sacma gelebilir.
Ben insanlari kirmamaktan yanayim ama senin tarzinda olan insanlara bu sacma gelebilir.
Yazmış evet ,özelden her yazana güvenemeyiz ki. Daha yeni üye olmuş birinin WhatsApp var mı özelde grubunuz var mı diye sorması hiç normal değil.Negoya ozelden yazdin mi ?
Yok nego ya hepimiz iyi niyetli yaklastikda olmuyor watsap grubu soruyor bildiğin. Komple topigi bulamdiriyor. Ben arkadasi iyi niyetli bulmuyorum. Bana bir daha yazmasun abiYazmış evet ,özelden her yazana güvenemeyiz ki. Daha yeni üye olmuş birinin WhatsApp var mı özelde grubunuz var mı diye sorması hiç normal değil.
Uslubu bozan suan sizsiniz. Haddimi asan bisey sormadim sadece merak ettim. Yillardir burda konusan insanlar gercekten tanisti mi diye. Her yazdigima sert ve kaba yaklasan sizsiniz. Kaba ve on yargili yaklastiginiz halde uslubumu hic bozmadim yumusak davrandim. Bu sitede onceden tanismis olabilirsiniz ama sonradan geldiysem bende bi insanim kotu degilim. Ama ben bunlari soruyorum diye siz bana kk ya gidin diyemezsiniz. Burda uslubu asan sizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?