Düzenli Evimiz & Hayatımız

Burda mesela 2 3 yildir tanisiyomussunz ya hani whatsapta grubunuz yok mu ? Veya birbirinizi gordunuz mu hic

Şimdi ben sanane desem ayıp olur dimi ben kaba olurum!

Günlük hayatta bile tanımadığın kişilerle konuşmanın bir uslubu vardır.

Ne kadardır tanışıyosunuz?
Birbirinizi gördünüz mü?
Wtsap var mı?

Bunlar hoş sorular değil. Buraya temizlik düzen için çok yeni üye geldi hiç böyle soran olmadı.

Arkadaş aramaksa niyetiniz ki hakkınızdır bununla ilgili konu açın KK da burası orası değil

Uslubu bozan suan sizsiniz. Haddimi asan bisey sormadim sadece merak ettim. Yillardir burda konusan insanlar gercekten tanisti mi diye. Her yazdigima sert ve kaba yaklasan sizsiniz. Kaba ve on yargili yaklastiginiz halde uslubumu hic bozmadim yumusak davrandim. Bu sitede onceden tanismis olabilirsiniz ama sonradan geldiysem bende bi insanim kotu degilim. Ama ben bunlari soruyorum diye siz bana kk ya gidin diyemezsiniz. Burda uslubu asan sizsiniz.

Yazmış evet ,özelden her yazana güvenemeyiz ki. Daha yeni üye olmuş birinin WhatsApp var mı özelde grubunuz var mı diye sorması hiç normal değil.
Yok nego ya hepimiz iyi niyetli yaklastikda olmuyor watsap grubu soruyor bildiğin. Komple topigi bulamdiriyor. Ben arkadasi iyi niyetli bulmuyorum. Bana bir daha yazmasun abi

Ya ne uslup bozması bu sitede bu mesajları başka topiklere yazda gör neler diycekler sana. Önyargılı olmayıp zaten hoşgeldin dedim daha ne diyim ben bundan sonrası iş güç muhabbet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…