Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu güzel olsa da bazen beğenmedim . Şöyle olsa daha iyi olurdu. Iıyyh bişeyi eksik bayramda kurabiye yaptım götürdüm beğenmiş neyse gelenler de çok sevdi diyo
Aa ne güzel yaşlandıkça dizginlenecek belki tabi bizlerinde ömründen götürücekler öyle.Ben kabullendim can çıkar huy çıkmaz nasıl bi insan oturunca sürekli laf sokmaya çalışır eşimin annesinde gördüm.Sorsan ben meleğim der ama birşey ispatlamamıza gerek yok canım gören hep görüyo kurabiyeyi beğenenler olmuş diyosun ya hep böyle oluyor işte.Onlar laf etmeye çalışırken gerçekler hep ortada zaten.Park yatak beşiklerden almıştım oğluma hiç beğenmemişti bi sürü laf ediyordu kaldırmıştım rahatta saklanabilen birşey zaten bilirsiniz küçük çantasında bazanın altında idi.Kız doğunca kurduk sildik bembeyaz tertemiz tülü falan da vardı onun yengesi bize geldi ay beşik ne kadar güzel dedi ben bizim oğlanındı dedim hatırlamadınız mı diye ay çok güzel beşikmiş sen bunu nasıl sakladın diye bizimkiler olsa alıp atarlardı dedi kv nin yengelerine söylüyordu.Kv hep onları överde bana karşı

Kahvaltı hazırladım bulaşıkları elimde yıkadım
2makine çamaşır attım 2.si asılacak
9 10 parça ütü yaptım
Oturma odası mutfak veçocuk odasını süpürdüm
Öğleden sonra gezmeye gideceğim

Bizimkinin yanında 1 saat kal dersin ki dut bu kadın o kadın mı sen haksızlık yapıyon

Kahvaltı yaparken burayi okumakta ayrı bi eğlenceliŞimdi JES devriye atıyordur bebesi var hala burda gırgır yapıyor diye. Gece 3:30 du en son baktığımda çok yorgun olacak ki tepindi döndü yatağa kustu yorgunluktan uyuya kaldı.Uyanınca bebişe duş aldıracağım kıyafetleri yıkanacak çok bi işim yok bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…