golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
EfseeeeerrrrGel enejik vereyim
Aa ne güzel yaşlandıkça dizginlenecek belki tabi bizlerinde ömründen götürücekler öyle.Bu güzel olsa da bazen beğenmedim . Şöyle olsa daha iyi olurdu. Iıyyh bişeyi eksikbayramda kurabiye yaptım götürdüm beğenmiş neyse gelenler de çok sevdi diyo
Bizimkinin yanında 1 saat kal dersin ki dut bu kadın o kadın mı sen haksızlık yapıyonAa ne güzel yaşlandıkça dizginlenecek belki tabi bizlerinde ömründen götürücekler öyle.Ben kabullendim can çıkar huy çıkmaz nasıl bi insan oturunca sürekli laf sokmaya çalışır eşimin annesinde gördüm.Sorsan ben meleğim der ama birşey ispatlamamıza gerek yok canım gören hep görüyo kurabiyeyi beğenenler olmuş diyosun ya hep böyle oluyor işte.Onlar laf etmeye çalışırken gerçekler hep ortada zaten.Park yatak beşiklerden almıştım oğluma hiç beğenmemişti bi sürü laf ediyordu kaldırmıştım rahatta saklanabilen birşey zaten bilirsiniz küçük çantasında bazanın altında idi.Kız doğunca kurduk sildik bembeyaz tertemiz tülü falan da vardı onun yengesi bize geldi ay beşik ne kadar güzel dedi ben bizim oğlanındı dedim hatırlamadınız mı diye ay çok güzel beşikmiş sen bunu nasıl sakladın diye bizimkiler olsa alıp atarlardı dedi kv nin yengelerine söylüyordu.Kv hep onları överde bana karşı
Aa bizim ki de bazılarına öyle bilmem mi merak etme:) biliyorum ben o hareketleri.Bizimkinin yanında 1 saat kal dersin ki dut bu kadın o kadın mı sen haksızlık yapıyon
Neyse tek değilmişimAa bizim ki de bazılarına öyle bilmem mi merak etme:) biliyorum ben o hareketleri.Garezleri bize kuzum
Zaman alan toparlanmak zaten. Orası olmuş ya yerleşmek de sıkıntı olmaz. Hayırlısı olsun canım, her şey gönlüne göre olsun inşallah.Biraz uzun sürdü toparlandık şükür
Daha yerlesemedik cnm işler istediğim gibi gitmedi
O ne öyle kalpler malpler
Bütün anneler gibiAnnemin evinde asla fazla eşya yoktur hepsi gereklidir (ona göre)
Nevresimler de dün değişti yine kaldım mı işsiz
Benim burcumAy terazi burcuna gelmiş ben de bu enerji nerden geliyor diyordum.
Bugün biraz daha iyiyim çok şükür badim sağolLimonsuzzcay badimmm günaydın, nasıl oldun?
Bugün bende mutfaktan eşya çıkardım, yarına eşya çıkarma ödevi vereyim dedim hatta
O kadar çok severim ki içim içime sığmıyor şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?