Negoooooooooooooo
Negooooooooooooooooo
Nerdesin negooooooooooooooo
Bağırma ula geldimNegooooooooo
Cam sildimYatakları topladım
Evi topladım
8372848 makine çamaşır katladım yerlerine koydum
Kızımı uyuttum
Şimdi cam silecem nasip olursa
Bende hiç bişi yapmadımBende delirmek üzereydim kızlar annemlere geldim neyse ki teyzesi tutuyor kızı ben namaz kılıcağım inş.Tubismavis canım yaptıklarim; oğlanı okuldan aldım öğretmeniyle bi görüşme yaptık.Oğluma duş aldırdım.Sonrada kızı yıkadım çıktık.Çeyrek elma püresi yedirdim.Bugün buradayız inş.yemek derdinden kurtuldum ama çok iş var evde de yapamıyorum maalesef.
Çok iş yaptım o kadar iş yaptım ki mümkün değil yazılmaz kollarım bacaklarım koptu ev bi kendine geldi çok şükür akşam da eşime banyoyu yaptırabilirsem süper olur
Çok seviyorum ulan seni
Canım çok geçmiş olsun. Kasma kendini nolur. Herşey olduğu kadar . Önemli olan sensinArkadaşlar kendimi kotu hissediyorum.
Sağ bacağıma bir ağrı girdi ayağımda daha çok hissediyorum.
Benim için dua eder misiniz? Felak nas ayetel kursi.
Son zamanlarda kendimi fazla yordum sanırım vücut tepki gösteriyor
Biraz evham da var sanırım bir yerime bir şey olsa kalbim çarpıyor.
Beynim kötü senaryolar yazıyor.
Dinlemiyorum tabi bunun vesvese olduğunu biliyorum.
Moralsizlik en kötü eksiklikten daha kötü nurAğrım hala devam edince dayanamadım attım ağzıma bir aseket ağrı kesici.
Anca o gözümü açar.
Yine magnezyum mu eksildi ne yaptı 2 kutu bitirdim halbuki inşallah yarına geçer yoksa yine bana bir doktor yolu görünüyor demektir
❤❤❤Canım çok geçmiş olsun. Kasma kendini nolur. Herşey olduğu kadar . Önemli olan sensin
HaklısınMoralsizlik en kötü eksiklikten daha kötü nur
Allah razı olsuni p e k geçmiş olsun. İçinizi ferah tutmaya çalışın. Ortamdan uzaklaşmak, zihni başka şeylerle meşgul etmek insana iyi geliyor bazen. Sizin adınıza Felak Nas okudum.
Hak ettimBu cesur hareketinizden dolayı size madalya takıyorumEki Görüntüle 3064503
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?