Ula iki badinin gazınıda düşünemiyorumBekliyorum gazla beni gazla beni
Ne havası be ben o kadar işi nasıl yapcam onu düşünüyorumAnka Nın havalara hele ben seçilmem seçerim
Evren iş yapman için 2 badi yolladı
Bak bu bir işaret
Ay şimdi hatırladım benim tansiyonum yüksekti 20 ye çıkmıştı hastayım ben hastaUla iki badinin gazınıda düşünemiyorum
Kim tutar seni
Kuma demeyelim ama ayıp oluyorKıvırma hacı kuma getirdin üstüne
Daha biz bişeyler yaşamadanKuma demeyelim ama ayıp oluyor
Sen olayı çok yanlış mı anladın naptın biz katya değil gurban biz badi badiİki badim var artık sıcak sudan soğuk suya değmez elim hadi biriniz bulaşıklara girin biriniz çamaşırlarabadilerin hası nasıl olurmuş gösterin
Diğer badilerden farkınız olsun demiştimSen olayı çok yanlış mı anladın naptın biz katya değil gurban biz badi badi
Ayh yine çok komik anlatmışsın çok şekersin canım.Kızkardeşim ben de bi avm yapalım dedi topladık çoluk çombalağı gittik otobüsle üstelik 3 çocukla survivor vari bi macera idi neyse ki dönüşte eşim iş çıkışı bizi aldı otobüste giderken bi ara bebenin mama önlüğünü mendil niyetine kullanıp Mardin Kapı Şen Olur’u söylüyordumDönerken çevreye rahatsızlık vermeden geldik hamdolsun
Ayh bu ne benimkinden betlermiş kızz.Benimki ona it yemeği.diyo
Ağzımla kuş tutsam yaranamam ben
Annemin evinde asla fazla eşya yoktur hepsi gereklidir (ona göre)12 mayıs ödevi
Evden fazla eşya çıkarmak.
Nevresim değiştirmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
@N u r
Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Bu güzel olsa da bazen beğenmedim . Şöyle olsa daha iyi olurdu. Iıyyh bişeyi eksikAyh bu ne benimkinden betlermiş kızz.Gülmekten poğaçamı yutamadım.Benim ki beni sevmez ama yemeklerime pastalarıma falan bayılır her zaman över.Hatta yaptığım yemeklerin birkaçını yapıyor.Seninkisi evlerden ırak kaynana eş annesi olmazsa belliki asla selam bile vermeyeceğin biri.Imtihan be canım ne yaparsın.
Badi olduğumuz ne kadar belli ben de bugün sabah pankek yaptımpankek yaptım
bulaşık makinesine konacakları koydum
Yatakları topladım
mutfak, tuvalet , banyo çöplerini çıkardım
bebeyle ilgilendim( yedirme, alt değiştirme, emzirme )
az bi Çamaşır vardı onu serdim
cepli poğaça için hamur yoğurdum mayalanıyor
Bebeyi uyutuyorum zabah gayfemi içmemişim Bugün yaw
Mercimek köftesi yanınada marul katmıştım plastik tabakla göndermiştim bizim oğlan rahat taşıyabilsin diye.Oturmuş orada bi güzel marulla yemiş kv anlattı.Küçük var yaaaaeşşeğe ters bindirir seni boğaz söz konusu olunca
Yemek göndersem kv ye bize kaldı mı der
Büyük vicdanlıdır paylaşır
Amin negocumAllah ferahlık versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?