Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayh yine çok komik anlatmışsın çok şekersin canım. Ama 2 çocukla bana da şuradan şuraya git deseler yapamam şuan en büyük korkum.

Benimki ona it yemeği.diyo
Ağzımla kuş tutsam yaranamam ben
Ayh bu ne benimkinden betlermiş kızz.Gülmekten poğaçamı yutamadım.Benim ki beni sevmez ama yemeklerime pastalarıma falan bayılır her zaman över.Hatta yaptığım yemeklerin birkaçını yapıyor.Seninkisi evlerden ırak kaynana eş annesi olmazsa belliki asla selam bile vermeyeceğin biri.Imtihan be canım ne yaparsın.

Bu güzel olsa da bazen beğenmedim . Şöyle olsa daha iyi olurdu. Iıyyh bişeyi eksik bayramda kurabiye yaptım götürdüm beğenmiş neyse gelenler de çok sevdi diyo

Badi olduğumuz ne kadar belli ben de bugün sabah pankek yaptım

Küçük var yaaaa eşşeğe ters bindirir seni boğaz söz konusu olunca
Yemek göndersem kv ye bize kaldı mı der
Büyük vicdanlıdır paylaşır
Mercimek köftesi yanınada marul katmıştım plastik tabakla göndermiştim bizim oğlan rahat taşıyabilsin diye.Oturmuş orada bi güzel marulla yemiş kv anlattı. Bende karşıma aldım konuştum bi daha yapmadı sağolsun. Geçen okuldan dönünce anne ben bugün simidimi yemedim diyor arkadaşım bikez istedi ona verdim bi kere daha istedi bi daha verdim onu da yedi bi kere daha verdim simit bitti tabi. Beni ve eşimi bi gülme tuttu anlattık bi daha kendini aç bırakmaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…