Kv sine kahvaltı hazırlamaya inmiştir benceMilletin badisine bak hele
Benimkinin pireleri nerde uçuşuyor şuanda
Aynen işte seviyorsan kalıyor. Bizde öyle çeyiz falan gibi adetler yoktu benim de öyle abartılı çeyizim yoktu. Hatta baya konuşuldu ayıplandı Konyada bir araba parası kadar çeyiz hazırlanıyor kıza.Sandıktakileri de kullanmıyorsun ama hatırası manevi değeri var. Minimalizm adı altında işi abartan çok fazla bomboş ruhsuz evler görüyorum çok sayfada. Bende fazla eşya sevmiyorum artık önceden severdim ama artık daha sade az öz seviyorum. Yaş ilerledikçe, sağlık da yavaş yavaş gittikçe gereksiz hantal eşyalar cazip gelmiyor artık.
Ama sandığımı vermem kimseye o hatıra
Bonusa gelince tüp tüp bana gelince bittiTüm tüpleri ona harcadım
Gideyim tüplere gaz doldurup hazır edeyim
Ne istiyorsun gazımı tedarik ediyorumBonusa gelince tüp tüp bana gelince bitti
Bekliyorum gazla beni gazla beniNe istiyorsun gazımı tedarik ediyorum
Şimdi benim 2 badim mi oldu nolduEfser Sadece insaniyetle bi teklif ettim ulan
Yardımcı var diye oturdum zannetin demiHey maşallah analar neler doğuruyor badilerin en yeşil gözlüsü
Tam yazacaktım kayınannişine cici gelinlik yapıyordur ondan gelmemiştir diyeKv sine kahvaltı hazırlamaya inmiştir bence
Evren iş yapman için 2 badi yolladıŞimdi benim 2 badim mi oldu noldu
Yok bizde o kadar değil ama mutfak eşyamı Tam almıştı babam eksiğim yoktu. Sandık çeyizi de zaten havlu seccade vs hep kullandım ve çok hediye ettim hem evleneceklere hem eşimin ailesine. Sandığım büyük ağzına kadar doluydu şimdi dört bohça kaldıAynen işte seviyorsan kalıyor. Bizde öyle çeyiz falan gibi adetler yoktu benim de öyle abartılı çeyizim yoktu. Hatta baya konuşuldu ayıplandı Konyada bir araba parası kadar çeyiz hazırlanıyor kıza.
Kıvırma hacı kuma getirdin üstüneEfser Sadece insaniyetle bi teklif ettim ulan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?