Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba. Bugün;
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım, Sonrasında mutfağı topladım,
Yatağın alezini serip nevresimini değiştirdim,
Nevresim yıkandı,
Havluları koyduğum kutuyu düzenledim,
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
Evde giydiğim tişörtleri koyduğum çekmeceyi düzenledim,
Yemek yaptım,
Akşam üstü komşuyla bebeleri oynattık,
Yemekten sonra mutfağı topladım. Elde yıkanacakları yıkadım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Eşim de az önce yemek yedi. Mutfağı bir daha topladım. Tabakları lavaboya koydum,

Hiç olmazsa sallama çayla çay keyfi yapayım dedim. Çayı elime aldım bebe uyandı. Sensör var çocukta. Uyursa buz gibi çayımı içeceğim.

Negooo sen benim pasparlak pullu yazmaları vs görse idin iyi yapmışsın züpürge derdin yani işe yarayanları zaten kullanıyorum lifleri de yatılı misafirim oluyor bazen lif vs olmuyor yanlarında işime yarıyor patikleri de ben giye giye bitirdim havluların güzellerini kullanıyorum renk ahengi içimi darlıyordu çoğunun öyle diyeyim iğne oyası deseni güzel yazmalar da duruyor başka öyle kıymetl bir şey yoktu aralarında kayınvalidem kızımın çeyizine saklamam için dursun diyordu yani kendim beğenip kullanmıyorum kızıma onu saklamak ona haksızlık gibi geliyordu inan
Biz 10 sene tek kullandık ama gelenler kadın erkek ayrı oturmak istediği için 2. takımı aldık. Evlenirken temel eşyaları aldık sadece diğerlerini lazım oldukça aldık. O yüzden rahat oldu bizim.
Şöyle bizim salonu kışın yakmıyoruz tasarruf maksatlı haliyle kullanamıyoruz burda Aile akraba yok bi benim bayan arkadaşlarım sıklıkla gelir eşli olanlar da aileden birileri oluyor yatılı kalıyorlar
Ayh yine çok komik anlatmışsın çok şekersin canım. Ama 2 çocukla bana da şuradan şuraya git deseler yapamam şuan en büyük korkum.
Ya sen şekerliğimi otobüsteki dayılara sor bu lanet karı ve bebesi inse de rahat etsek diye bakıyorlardı
Badi olduğumuz ne kadar belli ben de bugün sabah pankek yaptım
Afiyet olsun canım

Geldi benim gurur kaynağım

İşte bir diğer gurur kaynağım da burda

Sen bugun iyiydin o sebeple git dinlen ama badini de unutma gazla ara ara

İyi akşamlar ❤

Ben bugün naptım eee sabah kahvaltı işi sonrası bir miktar kafa toplama.
Sonrası bir hasta ziyaretine gittim.
Eşim 2 de geldi okuldan çocukları aldık.
Yemek vardı dünden bugün hiç bi iş ettiğim yok. Yatıp durdum.

Efser Anka Bana kurşun dökmenizi talep ediyorum direk vurabilirsinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…