Seni negodan çok seviyorum kiskanma domdomummmmmİşi gücü kontrol edecektin ulan böyle mi konuştuk
Seni 3 gün coplamiyorum o zaman
Arkadaslar bakin ankaya utanin badisiz bile hep azimliMutfağımı da topladım. Kurutmada çamaşır var çıkınca onları da katlarsam çok iyi olacak. Yarın diyete başlıyorum inşallah ev işiyle uğraşmak istemiyorum
Teom yarin gel deha olarak ise baslaEv pırıl pırıl oldu. Keşke bir kaç gün eve gitmesek temiz kalsa
Negooo sen benim pasparlak pullu yazmaları vs görse idin iyi yapmışsın züpürge derdin yani işe yarayanları zaten kullanıyorum lifleri de yatılı misafirim oluyor bazen lif vs olmuyor yanlarında işime yarıyor patikleri de ben giye giye bitirdim havluların güzellerini kullanıyorum renk ahengi içimi darlıyordu çoğunun öyle diyeyim iğne oyası deseni güzel yazmalar da duruyor başka öyle kıymetl bir şey yoktu aralarında kayınvalidem kızımın çeyizine saklamam için dursun diyordu yani kendim beğenip kullanmıyorum kızıma onu saklamak ona haksızlık gibi geliyordu inanÇok hediye ettim ama asla etmeyeceklerim var annemin, ablalarımın, benim ördüğüm danteller işlemeler. Çocuklarıma bırakıcam nevresim takımı yaptırıcam o dantel ve işlemelerden. Minimalizm her eşya için geçerli olmamalı el emeği gibi
Şöyle bizim salonu kışın yakmıyoruz tasarruf maksatlı haliyle kullanamıyoruz burda Aile akraba yok bi benim bayan arkadaşlarım sıklıkla gelir eşli olanlar da aileden birileri oluyor yatılı kalıyorlarBiz 10 sene tek kullandık ama gelenler kadın erkek ayrı oturmak istediği için 2. takımı aldık. Evlenirken temel eşyaları aldık sadece diğerlerini lazım oldukça aldık. O yüzden rahat oldu bizim.
Ya sen şekerliğimi otobüsteki dayılara sorAyh yine çok komik anlatmışsın çok şekersin canım.Ama 2 çocukla bana da şuradan şuraya git deseler yapamam şuan en büyük korkum.
Afiyet olsun canımBadi olduğumuz ne kadar belli ben de bugün sabah pankek yaptım
Geldi benim gurur kaynağımMerhaba. Bugün;
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım, Sonrasında mutfağı topladım,
Yatağın alezini serip nevresimini değiştirdim,
Nevresim yıkandı,
Havluları koyduğum kutuyu düzenledim,
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
Evde giydiğim tişörtleri koyduğum çekmeceyi düzenledim,
Yemek yaptım,
Akşam üstü komşuyla bebeleri oynattık,
Yemekten sonra mutfağı topladım. Elde yıkanacakları yıkadım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Eşim de az önce yemek yedi. Mutfağı bir daha topladım. Tabakları lavaboya koydum,
Hiç olmazsa sallama çayla çay keyfi yapayım dedim. Çayı elime aldım bebe uyandı. Sensör var çocukta.Uyursa buz gibi çayımı içeceğim.
İşte bir diğer gurur kaynağım da burda@N u r
JES
Yataklar toplandı ev havalandı
Kocişin pamsumanı yapıldı üzeri değişti
Kahvaltı hazırlandı
Mutfak toplandı
Evin her detayı süpürüldü
Silindi
Toz alındı
Banyo tuvalet yıkandı
Ocak silindi
Balkon toplandı
Ivır zıvır dolabı düzenlendi
Eczaneye gidildi
Markete gidildi
Alınanlar yerleşti.
Kayninişim geldi gitti
Bulaşık makinası boşaldı
Mutfak toplandı
Yemek yapıldı yendi mutfak toplandı
Çay içildi mutfak toplanacak
Ben bitmişkeee ben usanmışkeee
Daha duş alacam eşimi yıkamam lazım
Ohaaaaa ne yazmışım ben burda laSeni negodan çok seviyorum kiskanma domdomummmmm
Sen bugun iyiydin o sebeple git dinlen ama badini de unutma gazla ara araBugün son rahat günümüzdü komşularla çocuk oyun alanı olan bi yere gittik kahvaltıya yarın gidiyor kardeşimordan geldik arkadaşlarım aradı temizlik yaptık iki bacı onları ağırladık bebemi yatırdım züpürge de yatar son 10 sayfayı filan okuyamadım
Badisiz derken en son 2 tane badim oldu benim haberin yok muArkadaslar bakin ankaya utanin badisiz bile hep azimli
Yürü be kim tutar seniKizlar bugun de iyiydik elinize emeginize saglik totosu kesilecek 3 arkadas var onlarin icabina bakacagim simdi
Efser ile bonbona badi olmussun okudum da seni az yucelteyim onlari gomeyim diye ama sayende oda olmadiBadisiz derken en son 2 tane badim oldu benim haberin yok mu
Olmaz ama badisiz madisiz yazıyon sonra biri daha gelecek benim badim ol diye bi badi daha çıkacak başımaEfser ile bonbona badi olmussun okudum da seni az yucelteyim onlari gomeyim diye ama sayende oda olmadi
Bu hevesli ama çekingen hallerine tav oluyor insanOlmaz ama badisiz madisiz yazıyon sonra biri daha gelecek benim badim ol diye bi badi daha çıkacak başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?