Ikinizin de totosunu keserimmmm hele seninki anka tam ele avuca gelir heeeee
Maalesef bende Toto yok göbüş varIkinizin de totosunu keserimmmm hele seninki anka tam ele avuca gelir heeeee
Baciiiii züpürge ne etmedi ki
yatakları topladım
evi toparladım
bulaşık makinesini boşalttım
yemeğe misafirim vardı yemek yaptım
çay tatlı Faslı
ortalığı derle topla
misafirleri yolcula
Tabi hepsine kızkardeşim yardım etti , beraber döndüler yalnız kaldık yine
Gobus olmaz ben gobusleri seviyom kesememmmmmmMaalesef bende Toto yok göbüş var
Çok şükür yırttımGobus olmaz ben gobusleri seviyom kesememmmmmm
Dombiklik kırmızı çizgimiz yeni diyete başlamış arkaşımıza moral verelim destek olalım dedeye sahip çıkalımArkadaslar biri U UcanSupurge arkadaşımıza sorabilir mi ankaya yazdigimi o niye begenmemis. Sanırım bugünün sanslisi olmak istiyor
80 kilo üstü herkes candır kandır benim için
Bu günlüktü o yarın 79,9 la uyanırım kesin80 kilo üstü herkes candır kandır benim için
Başlayın hadi destek çıkın banaDombiklik kırmızı çizgimiz yeni diyete başlamış arkaşımıza moral verelim destek olalım dedeye sahip çıkalımBelki yarın belki yarından da yakın ben de diyete başlarım yani inşallah amin
Dombi kus dedim ki daha cok gaza gelsin züpürge sen ortaligi karistirmaDombiklik kırmızı çizgimiz yeni diyete başlamış arkaşımıza moral verelim destek olalım dedeye sahip çıkalımBelki yarın belki yarından da yakın ben de diyete başlarım yani inşallah amin
Kendi de dombik o dombik seviyorSen misin bana dombik diyen kork benden
Bi başlasam ah aylar geçti resmen ilerledikçe ilerliyorumBaşlayın hadi destek çıkın bana
Bende hepsi varMaalesef bende Toto yok göbüş var
Benim de işte tansiyon korkuttu yoksa çok da aklımda yoktu benim bakalım ne kadar sürecekBi başlasam ah aylar geçti resmen ilerledikçe ilerliyorum
Ömrüm ya hamilelikle ya hamile sanılmakla geçti yarın doğuracak gibi bi göbüşBende hepsi var
Ben çok sıkı yapmazsam böyle aç gezmezsem veremiyorum kiBenim de işte tansiyon korkuttu yoksa çok da aklımda yoktu benim bakalım ne kadar sürecek
4 çocuk büyüdü o göbekte çoook normal. Ben kum saati her yer bonbonÖmrüm ya hamilelikle ya hamile sanılmakla geçti yarın doğuracak gibi bi göbüş
Bu ben son 5 yıldır bu moddayımÖmrüm ya hamilelikle ya hamile sanılmakla geçti yarın doğuracak gibi bi göbüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?