EveeeeeeetKendi de dombik o dombik seviyor
Me guzel la işte tam gafayi gomup uyumalikÖmrüm ya hamilelikle ya hamile sanılmakla geçti yarın doğuracak gibi bi göbüş
Ödül yok mu negooooooooo10 bin sayfa olacaz nerdeyse
Benden ala ödül mü olur benim gibi güzide bir insanla tanıştınızÖdül yok mu negooooooooo
Ben bu sefer olduğu kadar moduna geçtiğim inşallah. Ayda yarım kilo versem 6 kilo yapardı senede ben 6 kilo aldım geçen seneBen çok sıkı yapmazsam böyle aç gezmezsem veremiyorum kionu da gözüm kesmiyor hiç artık
Ben 17 ay da verdiğim 22 kiloyu geri aldım çok yetenekliyimBen bu sefer olduğu kadar moduna geçtiğim inşallah. Ayda yarım kilo versem 6 kilo yapardı senede ben 6 sene aldım geçen sene
NegooooooooooooooooBenden ala ödül mü olur benim gibi güzide bir insanla tanıştınız
Abi ben diyet yapabilen kilo verebilen insanlara hayranim helal olsunBen 17 ay da verdiğim 22 kiloyu geri aldım çok yetenekliyim
2017-2019 arası vermiştim.
Verdim de ne oldu o kadar aç kalmalar sporlar kaslar geri yağ olduAbi ben diyet yapabilen kilo verebilen insanlara hayranim helal olsun
Ben de bi kere 49 a inmiştim bi kere 52 ye verdiğimin 2 katını geri aldımBen 17 ay da verdiğim 22 kiloyu geri aldım çok yetenekliyim
2017-2019 arası vermiştim.
Çiçek evet çekirdek yazmışım. Duş jelide mi var hemen alayım o da mı bimdeHmm evet ya sakura çiçekleri, bende duş jelini kullanıyorum çok beğeniyorum.Hatta stok yapacağım bi ara.
Evet bimde var.Bende sakura çiçeklerine sarmış durumdayım.Çiçek evet çekirdek yazmışım. Duş jelide mi var hemen alayım o da mı bimde
Yarın bakayım inşallahEvet bimde var.Bende sakura çiçeklerine sarmış durumdayım.Geçen aktüelde de gelmişti bardaklar sürahiler falan.
Bizde oğlanla çay keyfi yapıyoruzEvet badimTeneffus Zili
Mutfak toplandi; supuruldu
Bulaşık Makinesi çalıştirildi
Tezgah Ocak lavabo silindi,
Çay sobaya koyuldu ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?