- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Bende ikindi vakti yerleştirdim çamaşırlari yazdım mi bilmiyorum caya misafir geldi oturruozBizde oğlanla çay keyfi yapıyoruzTubismavis badim. Kızın çamaşırları çitiledim sabunla kusuyor yada ek gıdaya geçtik lekeli olanlar vardı makinaya attım sular kesildi çalıştıracağım. Bulaşıkları da toparlarım çaydan sonra.1 sepette çamaşır katladım yerleştirdim.
Oy sevsinler seni
benden harput köftesi istediler yaptımEllerine sağlık maşallah çaya mı geliyolar?
Noldu la sana
Koç Koç maşallah be
Bende çamaşırları astım küçük küçük bi sepet çamaşr asması daha zor geliyor bizimkine göre.Bebiş sallıyorum uykuya inat ediyor.Allah ım ne olurdu uykuyu seven bi bebem olsaydı.
Allahim bana da oyle bi bebe verBende çamaşırları astım küçük küçük bi sepet çamaşr asması daha zor geliyor bizimkine göre.Bebiş sallıyorum uykuya inat ediyor.Allah ım ne olurdu uykuyu seven bi bebem olsaydı.
Uykuyu seven bebe mi varmışBende çamaşırları astım küçük küçük bi sepet çamaşr asması daha zor geliyor bizimkine göre.Bebiş sallıyorum uykuya inat ediyor.Allah ım ne olurdu uykuyu seven bi bebem olsaydı.
Çok yoruldumNoldu la sana
Bu arada kalmışlık güzelBen cıyyak cıyyak bağıra bağıra yatırdım zorla daha kikirdiyorlar yatakta
Çok yoruldumüstüne üstlük birde ruh emicilerler çarptı
Ben bizim çamaşır makinesine acıyordum sizin bukaşık makinesi daha acıklı hiç boş kalmıyor garibim.
Fasülye yemeği ve pilav yaptım,Şimdiye kadar;
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Kızımın kangurusunu yıkadım,
Fasülye haşladım. Akşama ya piyaz ya da kuru fasülye yemeği yapacağım. Karar veremedim daha,
Çorba yaptım,
Kızımın boşalttığı çekmeceleri düzenledim.
Bir makina çamaşır var yıkanacak. Kaç haftadır bekleyen kıyafetleri daha yerleştiremedim. Sepetten alıp alıp giyiyoruz. Kalanları bugün yerleştirmek istiyorum artık. Yatağı toplayacağım kız uyanınca. Kek yapmak istiyorum. Bir de bebek keki tarifi gördüm, onu da denemek istiyorum. Aynaları silebilirim iyi olur. Nevresimleri koyduğum yer dağılmış, onu da düzenlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?